Първоначално изпратено от marin1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
Collapse
X
-
NewCastle,
т.к. аз съм мечка на Златото и то сигурно най-голямата във форума......
Какво искаш да кажеш за Дефлация/та?
Първоначално изпратено от newcastle Разгледай мнениеза мечките искам да кажа.че дефлация ако има тя ще е във всички активи т.е е недопустимо при положение .че могат да се печатат пари.незнам другата седмица колко ще струва среброто обаче 1000% ще бие рекордаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениепри "жълтото" - "лошо качество" - НЯМА!!!
има "малко" и "много" - ама качеството все си ПЕРФЕКТНО!!!
значи тук по едно време взе да се говори и за себестойност на златото и среброто???
материята е много tricky - защото ако изкопаш самородна буца от градината - себестойноста е 0 - ама това е все едно да спечелиш и от ТОТОТО - шанса е пак 0 ......
Както Форекс Мастъра писа, все едно да сравняваш стойноста на банкнотите с цената на хартията + отпечатването .......
както повечето тук знаем (може би) стойноста на парите (книжните) е едно доверие!!!
ЗЛАТОТО и СРЕБРОТО - също са едно ДОВЕРИЕ и Големия Въпрос сега е за БАЛАНСА между доверието в хартията или метала .....
Да сме живи и здрави - ще видим кое ще наделее - аз залагам на метала
всеки е свободен да си вярва в каквото си иска - все пак затова сме и МЪЖЕ - да си носим последствията от действията/решенията"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от oblachko Разгледай мнениеГледкаме си ги ето една и ти да погледкаш. Специално за мишките от JP Morgan.
http://n00b.hit.bg/photo.JPG (малко лошо качество)
има "малко" и "много" - ама качеството все си ПЕРФЕКТНО!!!
значи тук по едно време взе да се говори и за себестойност на златото и среброто???
материята е много tricky - защото ако изкопаш самородна буца от градината - себестойноста е 0 - ама това е все едно да спечелиш и от ТОТОТО - шанса е пак 0 ......
Както Форекс Мастъра писа, все едно да сравняваш стойноста на банкнотите с цената на хартията + отпечатването .......
както повечето тук знаем (може би) стойноста на парите (книжните) е едно доверие!!!
ЗЛАТОТО и СРЕБРОТО - също са едно ДОВЕРИЕ и Големия Въпрос сега е за БАЛАНСА между доверието в хартията или метала .....
Да сме живи и здрави - ще видим кое ще наделее - аз залагам на метала
всеки е свободен да си вярва в каквото си иска - все пак затова сме и МЪЖЕ - да си носим последствията от действията/решениятаremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от oblachko Разгледай мнениеГледкаме си ги ето една и ти да погледкаш. Специално за мишките от JP Morgan.
http://n00b.hit.bg/photo.JPG (малко лошо качество)"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Last edited by Jay Gould; 04.05.2011, 22:46.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеАбе къде отидоха ония дето се хвалеха какви сребърни монети са си купили последните няколко седмици от БНБ
http://n00b.hit.bg/photo.JPG (малко лошо качество)
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеХахххаххх
ами радваме си се на монетките
чичо Скруч - гледал си си го - щото можеш само да го гледаш - няма никога да го изпиташ ...."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеАбе къде отидоха ония дето се хвалеха какви сребърни монети са си купили последните няколко седмици от БНБ
ами радваме си се на монетките
чичо Скруч - гледал си си го - щото можеш само да го гледаш - няма никога да го изпиташ ....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко разбереш, че някоя от банките е свалила цените на сребърните инвестиционни монети ми се обади! Развалям веднага всички депозити!
http://zkb.is-teledata.ch/html/detai...995a75fd37c14a"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Forex "Master",
защо толкова те е яд, че спечелих от късото сребро? .
или казваш, че те е яд че и от последните 100 къси унции, които скъсих преди месец на 37,70$ ще излезна на печалба? Затова ли те е толкова яд? . Ако е затова... доста ще имаш да се ядосваш... този период ще е дълъг! Казах ти ...от тях ще излезна на 20$ (което ще е до края на тази година). Т.ч. още много имаш да се ядосваш...Ей между другото видя ли днес какво стана при Еврохолд? как ти се струва почти... 1,10 удари? Ти още ли чакаш 50-то стотинки?
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениешемета, теб още ли не са те овъртяли в осмирителна риза?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеravnovesie,
ако говориш за монетите които са в БНБ по каталози и на витрините, които едва ли не са с колекционерска стойност е другу. Те винаги са били на цени в пъти над пазарните. Много често съм купувал такива за подарък и знам, че са доста над пазаранта .
Коментар
Коментар