If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
за контренето в момента си има лаф "ловене на падащи ками" който има мерак за руска рулетка да се пробва.. според мен даже и да върне в началото на седмицата (за да обрули прекалено рисково настроени мечки) то петъчното затваряне ще е под 35.. да не кажа под 30...
в момента много сметки буквално се изпаряват..
умната
ПП понеже на фори много му знае устата спада от миналата седмица му изяде 'тлъстите лихви' по въпросните пари вложени в сребро натрупани за 3 години....
Хе-хе, един път го хванахте Мастъра в издънка за 4 години и голям бъзик пада. Дано само да не е занулил.
Как мислите среброто ще качи ли 10-12 % тази седмица?
за контренето в момента си има лаф "ловене на падащи ками" който има мерак за руска рулетка да се пробва.. според мен даже и да върне в началото на седмицата (за да обрули прекалено рисково настроени мечки) то петъчното затваряне ще е под 35.. да не кажа под 30...
в момента много сметки буквално се изпаряват..
умната
ПП понеже на фори много му знае устата спада от миналата седмица му изяде 'тлъстите лихви' по въпросните пари вложени в сребро натрупани за 3 години....
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Би ли споделил откъде ги купуваш все още на тази цена ? В ПИБ цената е 80 лв и в Тавекс е долу - горе толкова в момента?!?
За 48лв не знам, но аз си купих миналата седмица от Пловдив в Инвестбанк имаше останали със стари цени на 74лв, но като си тръгнах забелязах, че са ми ги дали за по 72лв. Става въпрос за Африка дива природа от 2009 ако в твоя град има някой от търговските банки разпространяващи продукти на Глобъл коинс може да питаш. Но сега май не е добре да се купува аз поне ще изчакам и позициите съм си хеджирал много се засили на долу.
В петък среброто отново направи огромен трйдинг енвелоп: 33.03 - 36.41 със серия от движения нагоре и надолу. Идеално е за дей-трейдинг, но при такава волатилност е доста трудно да се определят минимумите и максимумите. Доколкото разбрах, Карлос Слим и Сорос са хвърлили кърпата, също както и голяма част от дребните инвеститори но доста други фондове и големи инвеститори продължават да държат дългите си позиции в сребро.
Такива фундаментални събития очакват света, че никакво гадание на технически анализ, съпоставка с миналото итн. не би могло да определи в момента движението на металите, едно е сигурно златото ще достигне астрономически нива в корелация с инфлацията и безработицата, а в добавка едно оперативно мероприятие на службите в западния свят ще даде гориво за поскъпване при металите и петрола. Всички мислят че света е станал еднополюсен нов световен ред с единен водач пълни глупости светът в момента е много полюсен и това е катализатора за нестабилността на пазара защото различните интереси водят до разместване на пластовете. Идеално време за спекуланта и най-каръшкото за обикновенния човек
Сега си спомних, че Юда Искариотски предава Исус за 30 сребърника, които тогава са били еквивалентни на 2 жълтици. Жълтиците са били за големи покупки - като добитък и др., не винаги е имало, кой да ги развали на дребно.
В петък среброто отново направи огромен трйдинг енвелоп: 33.03 - 36.41 със серия от движения нагоре и надолу. Идеално е за дей-трейдинг, но при такава волатилност е доста трудно да се определят минимумите и максимумите. Доколкото разбрах, Карлос Слим и Сорос са хвърлили кърпата, също както и голяма част от дребните инвеститори но доста други фондове и големи инвеститори продължават да държат дългите си позиции в сребро.
Коментар