Първоначално изпратено от ED
Разгледай мнение
Ще ти отговоря така: постът ти очевидно има за цел да обиди адресата. Тъй като с моя пост нямам намерение да сипя обиди, би трябвало да отговоря с реципрочни твърдения на твоите. Значи:
1. Ти, за разлика от мен си НАДЕЖДЕН случай.
2. Форумът бил място, в което хората с мнение - го споделяли. Какво според теб е мнение? Извадка от нета, която има за цел да прави реклама /зарибяване/, или - под мнение се разбира нещо много по-различно? В тоя смисъл - много си предубеден, ако смяташ, че противното на твоето мнение и посочването на грешките ти, както - и точно навързване на фактически данни, които ти сам не знаеш /но, с което аз не се подигравам/ - не било мнение. Защо мислиш, че обоснованото ми мнение, което други наричат тук "писане на дисертации" - е по-скоро за хвърляне на прах в очите на съфорумците? А, не е ли всичката тая информация - именно ДОБРОНАМЕРЕНОТО ми мнение, което ти няма да намериш никъде в тоя синтезиран вид в нета, в който аз го давам тук?
Какво е според теб "добронамерено мнение"? Това, ли имаш предвид: "трябвало по-рано да си извадиш главата от зад..ка

Бравос, много си добронамерен!
3. Ти, като НАДЕЖДЕН случай, очевидно вече си извадил главата си от зад..ка! Радвам се за теб! Виж колко съм добронамерен, нали!
4. Другото ще оставим за по-натам...
Коментар