If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Имам дежавю. След Вутин сега и този лължлю не че прочел всички статии по случая. Шефа на Уолмарт е фен на мъск... това мненине съм го писал някъде ... кога ли беше
Нещо ти увяхна и патоса, чакам мненията ми че няма да купувам акции. Търсиш ли ги или пак излъга?
Лъжльо си ти, защото не си прочел дискусията и двамата, които СА писали тогава - са наясно.
A be снощи ми дойде една мисъл в главата и не можах да спя за да я мисля. Според всички притежатели на елетрокари, и според бг корифеят на батерииките и пчеличките матеев на студено батерията губи заряд- според някой от клиповете до 50% за нощта. Но тъй като не искам да съм лош приемаме че за една нощ при температури от минус 4-5градуса батерията ще загуби 8-10% от заряда си. Да кажем че батерията е 80киловата- тоест за 1 нощ ще загуби 8 киловата, на следващият ден колата не се движи, има плюсови температури , но през нощта отново губи нови 10% и така нататък. И въпросът ми е след колко нощи клетият електрокар ще загуби целият си ток и ако колата е на обществен паркинг, без достъп на електричество какво ще направи владелеца на колата- тя както знаем блокира и не може да се движи, съответно не може да я закара до зарядна станция. Как ще процедира собственика на колата- ами ще трябва да си купи генератор хонда за да си зареди колата, добре де може и текумзе или китайски
Имам дежавю. След Вутин сега и този лължлю не че прочел всички статии по случая. Шефа на Уолмарт е фен на мъск... това мненине съм го писал някъде ... кога ли беше
Нещо ти увяхна и патоса, чакам мненията ми че няма да купувам акции. Търсиш ли ги или пак излъга?
Не разбиам откъде идва тази фиксация срещу Мъск?
Очевидно човека прави "немислими" за останалите хора неща. Чудя се причината в интелекта ли е или в егото да мислиш че понеже за теб е невъзможно значи и за всеки друг е така.
Като цяло двата полюса на хората с мнение за Мъск и това което прави са коренно противоположни. Едните отричат всичко постигнато, както и бъдещите му планове, а другия полюс подкрепя иновацията, препдриемачеството и аспирацията постигането на невъзможното.
Ако обобщим имаме негативисти и оптимисти.
Интересно е кои хора постигат повече и живеят пълноценно!
1. Тази година акциите на тесла ще прехвърлят 1000 долара за брой.
2. Тесла ще бъде най-богатата компания в света.
3. Илон Мъск ще бъде най богатия човек в света.
4. Освен петролната и автомобилната индустрия още ще бъдат обърнати енергийните дружества, фирмите за доставки, здравеопазването и доста други които сега не изглеждат свързани звена.
5. СпейсХ ще изпревари Тесла в по дългосрочен план и ще стане най боатта компания в света.
Дай ги мненията да ги видя че не ги помня. Аз никога не съм казвал че няма или че не купувам акции. Дай ми мнението където казвам това. Сега ако този път не го дадеш значи си пълен лъжец или имаш отклонения които трябва да лекуваш с лекарства и то силни.
И акцията на Тесла не е падала никога, има пикове и спадове но винаги е растяла.
Но да се върнем на това че пак лъжеш, цитирай мнението ми в което казвам че няма да купя акции лъжльо
Дай ги мненията да ги видя че не ги помня. Аз никога не съм казвал че няма или че не купувам акции. Дай ми мнението където казвам това. Сега ако този път не го дадеш значи си пълен лъжец или имаш отклонения които трябва да лекуваш с лекарства и то силни.
И акцията на Тесла не е падала никога, има пикове и спадове но винаги е растяла.
Но да се върнем на това че пак лъжеш, цитирай мнението ми в което казвам че няма да купя акции лъжльо
Я да видим сега кога и колко е падала акцията :
https://imgur.com/5NY9iWw
Акцията на Тесла ПАДАШЕ февруари-март 2020. (но не твърдя, че си лъжец..., просто си "емисарЧЕ на Мъск!)
Чети мненията оттогава и никога не казвай "НИКОГА", за да не се изненадаш отново!
Спирам да пиша за акцията. Ще следя "съвета" ти.
Интересуват ме (в последните дни) - несъвършенствата на окачването на Тесла и проблемите с безопасността! Това е сериозно!
Хайде да припомним : от миналата година, преди увеличаването на капитала, когато акцията на Тесла падаше към 230 $ / за акция - двама тук НИ увещаваХТЕ, че в ТАЯ тема НЕ се говори за акции, а само за "предимства" на Тесла.
После акцията почна да се вдига и - ИНТЕРЕСНО - вие вече сте били купили...
Но, за падащата акция НЕ трябваше да се говори, защото това не била темата...
Мненията са си тук!
Ехехе, ем никой не бил казвал че днес купил акци ем като казах сега купих не бил вярвал. Трагичен случай си. Ами вярвай в каквото искаш, аз купувам акции от 2 години в Тесла. Затова и на един друг трол някаква пика беше като каза че съм се набутал да си купя Теслата му обясних че ми е безплатна защото от акциите съм изкарал повече пари. Интересно като почнаха да скачат миналия месец той рязко спря да пише хахаах
Аа и още нещо, защо да купувам акции в компаяния която вероятно ще фалира ако ще и стотинки да са? Купи ти.
Хайде да припомним : от миналата година, преди увеличаването на капитала, когато акцията на Тесла падаше към 230 $ / за акция - двама тук НИ увещаваХТЕ, че в ТАЯ тема НЕ се говори за акции, а само за "предимства" на Тесла.
После акцията почна да се вдига и - ИНТЕРЕСНО - вие вече сте били купили...
Но, за падащата акция НЕ трябваше да се говори, защото това не била темата...
Ехехе, ем никой не бил казвал че днес купил акци ем като казах сега купих не бил вярвал. Трагичен случай си. Ами вярвай в каквото искаш, аз купувам акции от 2 години в Тесла. Затова и на един друг трол някаква пика беше като каза че съм се набутал да си купя Теслата му обясних че ми е безплатна защото от акциите съм изкарал повече пари. Интересно като почнаха да скачат миналия месец той рязко спря да пише хахаах
Аа и още нещо, защо да купувам акции в компаяния която вероятно ще фалира ако ще и стотинки да са? Купи ти.
Коментар