Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid - точно исках да кажа, че е възможно въобще да не се включват в мрежата и дори да извадят потребители от нея.
Коментар
-
V_tin, най-обективното мнение, което съм видял за Тесла М3. С всичките плюсове и минуси:
https://www.youtube.com/watch?v=FH_x...o#action=share
Коментар
-
Daimler to buy $23 billion of battery cells for electric car drive
https://in.reuters.com/article/daiml...-idINKBN1OA12N
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid - няма да се увеличи потреблението на ток от мрежата, точно обратното ще направят електричките. Производството на ток със соларни панели и ветрогенератори не е скъпо и има единственния недостатък че тази енергия трябва да се съхрани и то в акумулатори с голям капацитет и за дълъг период от време. Точно такива акумулатори скоро ще се появят. На китайците това им беше стратегията и ги смятах за луди, даваха огромна награда за такава технология и някой вече я е получил.Ако си виждал китайските електрички - перпетомобилета им викам аз със соларни покриви, много ми бяха смешни как може да се надяват да се развие такава технология като за детски играчки.
Коментар
-
Pyramid - няма да се увеличи потреблението на ток от мрежата, точно обратното ще направят електричките. Производството на ток със соларни панели и ветрогенератори не е скъпо и има единственния недостатък че тази енергия трябва да се съхрани и то в акумулатори с голям капацитет и за дълъг период от време. Точно такива акумулатори скоро ще се появят. На китайците това им беше стратегията и ги смятах за луди, даваха огромна награда за такава технология и някой вече я е получил.Ако си виждал китайските електрички - перпетомобилета им викам аз със соларни покриви, много ми бяха смешни как може да се надяват да се развие такава технология като за детски играчки.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеЕдна малко позната, но силно интригуваща компания.
Компанията, който подготвя електрореволюция
Само дано кака Амбър да не метне око на Скъриндж
Коментар
-
Една малко позната, но силно интригуваща компания.
Компанията, който подготвя електрореволюция
Само дано кака Амбър да не метне око на СкъринджLast edited by nachev; 09.12.2018, 17:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Чиче благодаря,
Ама къде се загуби бе, форумът осиротя без теб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
факи, направо ме разочарова....
Графенът не е суровина а материал.... Но както правилно написа - читать нада...
Ама къде се загуби бе, форумът осиротя без теб?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Трябва наистина да поработите върху граматиката си,
Ся, въпросът беше към безимен, (освен ако не сте едно лице).
А графенът... От тази суровина има мнооооо-ооооого.
Както казват мечтаните от теб работодатели - читат нада...
Графенът не е суровина а материал.... Но както правилно написа - читать нада...
Коментар
Коментар