Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеv_tin - преди години един ми обясняваше как младежите били много разхайтени и не им се работело, неговия шофьор - младеж не харесвал бусчето което той му е дал да кара, да работи във фирмата му а то такова хубаво бусче японско исузу с трицилиндрово моторче бензиново. Та проблема бил че цапа свещи и да съм му помогнел да изберем едни хубави свещи за тоя двигател и всъщност не било чак толкова голям проблем защото му бил дал три комплекта свещи и с тях можело да се кара най спокойно - развиваш слагаш почистените и то върви а другите си ги чистиш като имаш свободно време. Погледнах километража за пробега и онзи ми вика не го гледай до 100 000 км е, ето тука на вратата всеки път като ги превърта драсвам по боята една чертичка и броим чертичките - 17 парчета, сиреч 1милион и 700 хиляди километра. Питам го не гори ли масло ? Горяло но той си му бил дал една туба с масло и само трябвало да се проверява и долива..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Предимно за безименния.
Той голяма уста отвори, да видим дали е само логорея или не,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ей туй е база за много интересен въпрос до безименния и до supertrader:
- Организираме ви едно „изохорно” циклично процесче. Мощност и работа = колко?
Той голяма уста отвори, да видим дали е само логорея или не,
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеБезимен, разкажете моля за разликата между изобарното и изохорното в един двг?
Много е интересно.
- Организираме ви едно „изохорно” циклично процесче. Мощност и работа = колко?
Коментар
-
Еми помагай де,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Тук има питания.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Споделете моля вашите очевидно големи познания,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДумата беше за моточасовете кой прави повече, не се измъквай.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Особенно дизеловите мотори като са с пробет около 150 хиляди километра вече през ауспуха вадят чист планински въздух и едни черни облачета всеки път като го настъпиш да ускориш по бързо - те филтрите за сажди в България ги махат защото спъват колата, а на турбокомпресорите ако го кара българин като се разбие и турбината за въздуха и я изкара на стружки през ауспуха чак тогава той се сеща че нещо май не е наред и ще се наложи да се поправи.D.Y.F-091066
Коментар
-
v_tin - преди години един ми обясняваше как младежите били много разхайтени и не им се работело, неговия шофьор - младеж не харесвал бусчето което той му е дал да кара, да работи във фирмата му а то такова хубаво бусче японско исузу с трицилиндрово моторче бензиново. Та проблема бил че цапа свещи и да съм му помогнел да изберем едни хубави свещи за тоя двигател и всъщност не било чак толкова голям проблем защото му бил дал три комплекта свещи и с тях можело да се кара най спокойно - развиваш слагаш почистените и то върви а другите си ги чистиш като имаш свободно време. Погледнах километража за пробега и онзи ми вика не го гледай до 100 000 км е, ето тука на вратата всеки път като ги превърта драсвам по боята една чертичка и броим чертичките - 17 парчета, сиреч 1милион и 700 хиляди километра. Питам го не гори ли масло ? Горяло но той си му бил дал една туба с масло и само трябвало да се проверява и долива.
Много зависи кой го кара тоя автомобил с дизеловия двигател и може и голям ресурс да изкара, виж за корабните хлабина от два пръста между буталото и цилиндъра си е тъкмо са се сработили и разработили. Понеже българите масово си накупиха дизели и предполагам сега им се привижда че били много ресурсни машини и аз съм тръгнал да ви обяснявам че колите ви не са хубави което е голяма грешка от моя страна признавам си.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар