Първоначално изпратено от angelmr
Разгледай мнение
Добре е да внимаваме какво точно пишем, защото в подобен стил на твоя можем да подведем хората, които сега тръгват в инвестициите...
Именно в случаи като твоят - би трябвало да се пише, че мнението ти НЕ Е препоръка за търговия с ценни книжа!
Какво имам предвид, ли?
Не е трудно за разбиране: преди малко повече от година цената на въпросната акция БЕШЕ НАД $ 350 !
Преди седмица си написал поста си, в който според теб акциите на въпросната компания са със: "стабилна тенденция за повишаване", защото /според теб/ цената е $ 225 .
Не разбрах причината за твърдението ти за "стабилната тенденция за повишаване"?
За мен разликата в търгуваната - година по-рано акция е ОЧЕВАДНО по-ниска от търгуваната, която ти си регистрирал!
Това НЕ само, че НЕ Е повишаване /СТАБИЛНОТО го забравѝ!?/, но си е СТАБИЛЕН ГОЛЯМ СПАД, т.е - ПОНИЖАВАНЕ на борсовата цена.
.................................................. ..............
В момента цените са с около $ 6 по-ниски от тия $ 225, които ти определяш като "повишаване"! Цените днес са около $ 219 за акция.
В смисълът на коментара ми, акционерите, които са заложили ТОЧНО на спад на цената на акцията НЕ СА ударили на камък, както ти пишеш, а точно СТАБИЛНО печелят от големият спад на цената на акцията.
Накрая - така и не разбрах твърдението ти, че е "излязъл доклада за второто тримесечие"!
Ти от агитатор-дезинформаторите на Мъск ли си с подобни твърдения? Купи ли си акции при така определената от теб "стабилната тенденция на повишаване" на $ 225 за акция и какъв ще ти е таргетът?
Вероятно, на първо време ще чакаш обещаните от Мъск $ 420 ? Това са едни много красиви обещания! Жалко, че не всички тук споделяме твоето мнение!
Ако знаеш каква конкуренция има Мъск /дори, повече от десетилетие!/ - няма да говориш подобни простотии...
Коментар