Първоначално изпратено от ED
Разгледай мнение
Това са произволните интерпретации на хора, които нямат понятие от физика, нито пък от органична химия, да не изброяваме и други науки, с които поддържниците на Мъск мотивират мижави продажби на фона на огромни задължения на Тесла.
/бихте ли коментирали безсмислието на това изречение?/
Върли привърженици сте вие, аз не се колебая да кажа, че електромобилите заемат ПОД 1% пазарен дял от ОСТАНАЛИТЕ ДВИЖИТЕЛИ на съвременните превозни средства, като огромната част от НАД 99 % се пада наТОПЛИННИ ДВИГАТЕЛИ.
/бихте ли коментирали, коя би била причината, за да стана привърженик на електричките?/
Отново пускам едно заглавие и му ПРОТИВОПОСТАВЯМ графика, за да си припомним как неграмотните журналисти мултиплицират лъжи, а поклонниците на Мъск цитират същите манипулирани "резултати".
Заглавието, което наскоро прочетохме - беше: "Норвегия обърна пазара на електромобилите".
Оказа се, че коректните данни са следните:
- от 3 300 000 регистрирани автомобили в Норвегия, които представляват 99,21 %
- 26 000 - са плъг-ин /комбинация от двигател с вътрешно горене, електромобил и батерия и "чисти" електромобили, сборът от които дава 0,79 % пазарен дял!
Манипулираните по тоя начин данни говорят точно обратното, а именно - Норвегия, колкото и електромобила да е продала - в случая те имат ПОД 1 % пазарен дял.
.................................................. .................................................. ...................
За да не изброявам отново неща, които съм казвал в подкрепа на моята теза, всичко, казано до тук ми е напълно достатъчно, за да заявя, че привърженик на електромобила НЯМА как да стана, още повече - върл...
.................................................. .................................................. ...................
Защо тогава давам факти за електромобилите, ако не съм им привърженик?
От МИЖАВИЯТ - ПОД 1 % пазарен дял на електрическото задвижване - показвам, че Тесла, Мъск и привържениците на Мъск ВСЕ ПОВЕЧЕ ще губят устоите си в тоя ОБЩ МИЖАВ ДЯЛ от пазара - ПОД 1 % !!!
Защо ще губят устоите си? Самият Мъск го каза пред акционерите си: БА-ТЕ-РИ-Я-ТА!
Това ли е "пропагандата+, с която съм просмукан? Поучете се от вашият ВОЖД - Мъск! Той поне вече е на ясно по въпроса! В същото време - вие се опитвате да ме вкарате в лагера на Мъск! Калитковци!

Коментар