Първоначално изпратено от DaveBG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Няма как да попадна, щото ТЮВ няма да го пуснат да кара въобще
Пусни си фентъзи мода, пък се трови пак на воля докато халюцинираш
Хайде кажи ни пак кога ще фалира Тесла. Или да ти търся комента от по долу???Last edited by DaveBG; 25.10.2020, 17:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение
Направо захапи кюнеца тогава като са с катализатори. Само да не попаднеш на такъв дето го е махнал , не съм виждал дизел да не пуши като кумин.
Колкото за мене, пускам си биодифенс мода и забравям.
Пусни си фентъзи мода, пък се трови пак на воля докато халюцинираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнениеВальо и крети са професионални тролове - аргументи и обстоятелства не вАжат при тях.
Най-обективен е Матеев, но и той не е наясно с детайлите и затова си мисли че ти трябва втора кола за дългите преходи. ДА наистина елетрички които не са Тесла са компромисни, с нисък пробег и сравнително неефективна консумация на енергия.
Затова и хората купуват предимно Тесли по цял свят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Определено има тестове- карат с 50-60 мили и се хвалят че минали 400км.
Greg_Bryanпреди 4 месеца
290 mile range at 70mph is really impressiv
Ама как да не е импресив- това са 105-110км в час. Сигурно ако пусна кучката и тя ще бяга с толкова. И какво значи нормално- кое е нормално за теслите- може да погледнеш на сайта им, написано е с малки буквички- 80-90км в час
Ама те за това казват НА смесен режим (градско и магистрала), защото на градско натискаш спирачката, чети и малките букви.
Никакъв коментар нямам за псевдо "автономното" шофиране (иначе доплащащо се $7к, като екстра) както съм писал по-долу.
- 1 like
Коментар
-
Доколкото бил чел... еми явно не можеш да четеш. Има хиляди рейндж тестове в нета и 400+км се минават с лекота, и то със старите модели без увеличения пробег. Тракия е 350км дълга. Това граничи с тъпотия вече твоето.
Дай да видим от къде си чел че не можело да мине 400км? Да видим от коя година е...
Ето ти дори един клип от преди рейндж ъпдейта, направен от известен Тесла хейтър дето със мъки да свали рейнджа докара 430км...
https://www.youtube.com/watch?v=ZH7V2tU3iFc
Не забравяй че колата има 560км рейндж ако караш нормално!
Greg_Bryanпреди 4 месеца
290 mile range at 70mph is really impressiv
Ама как да не е импресив- това са 105-110км в час. Сигурно ако пусна кучката и тя ще бяга с толкова. И какво значи нормално- кое е нормално за теслите- може да погледнеш на сайта им, написано е с малки буквички- 80-90км в час
Коментар
-
Доколкото бил чел... еми явно не можеш да четеш. Има хиляди рейндж тестове в нета и 400+км се минават с лекота, и то със старите модели без увеличения пробег. Тракия е 350км дълга. Това граничи с тъпотия вече твоето.
Дай да видим от къде си чел че не можело да мине 400км? Да видим от коя година е...
Ето ти дори един клип от преди рейндж ъпдейта, направен от известен Тесла хейтър дето със мъки да свали рейнджа докара 430км...
Не забравяй че колата има 560км рейндж ако караш нормално!
Най-обективен е Матеев, но и той не е наясно с детайлите и затова си мисли че ти трябва втора кола за дългите преходи. ДА наистина елетрички които не са Тесла са компромисни, с нисък пробег и сравнително неефективна консумация на енергия.
Затова и хората купуват предимно Тесли по цял свят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Мда, при мен всички са с катализатори, ти мисли че дишаш въздуха само от твоята кола - а навън смог
Колкото за мене, пускам си биодифенс мода и забравям.
Коментар
-
Брато, това което пишеш и това което пишат всички други в това число и в бг форума екарс се различава доста. Няма човек в бг който да е стигнал от софия до бургас без да спре да зареди, доколкото съм чел най доброто е сливен със 80-90км/ч
Wsъщност ако караш със 50км може и да стане, ама 180------- направо трябва да се обадиш на тесла да ти плащат за реклама
Не забравяй че колата има 560км рейндж ако караш нормално!Last edited by DaveBG; 25.10.2020, 14:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Дейви, докато всички останали (или мнозинството) карат ДВГ-та, ти, карайки Теслата, дори да се кефиш, ще продължаваш да им дишаш „ракогенератора”. Всички дишаме един въздух.
Иначе поне малко по-добре съм защото поне в собствения си гараж не дишам или докато обикалям около колата. Пак е нещо.
Коментар
-
Проспах го да, ти също защото никой така и не го видя на живо. Няма и да го видиш
Продължавай да чакаш и да плащаш , а междувременно да лъхаш изгорелите газове от ракогенератора а аз ще си карам Теслата и ще ми е гадно хахах
Коментар
-
Определено по голяма глупост не съм чувал поне от 3 месеца. Никой от никого не иска да пести енергия- това е консуматорско общество и колкото повече консумираш толкова по добре. Ако живееш в палатка и се топлиш с ток, мислиш ли че някой ще дойде да ти каже защо правиш това. Не, дори от енергото ще ти изпратят картичка за рожденния ти ден като голям потребител
Пробвай нещо друго
Коментар
-
Определено по голяма глупост не съм чувал поне от 3 месеца. Никой от никого не иска да пести енергия- това е консуматорско общество и колкото повече консумираш толкова по добре. Ако живееш в палатка и се топлиш с ток, мислиш ли че някой ще дойде да ти каже защо правиш това. Не, дори от енергото ще ти изпратят картичка за рожденния ти ден като голям потребител
Пробвай нещо друго
Коментар
-
Проспах го да, ти също защото никой така и не го видя на живо. Няма и да го видиш
Продължавай да чакаш и да плащаш , а междувременно да лъхаш изгорелите газове от ракогенератора а аз ще си карам Теслата и ще ми е гадно хахах
Коментар
Коментар