Първоначално изпратено от Асо Пика
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение
Естествено че не ги сравнявам. Все пак това което е важно за един "суперкар" а именно да ускорява бързо Тесласата го може много по-добре, пък и изкарва повече километри и струва по-малко в пъти, че и има повече екстри. Няма мяра за сравнение!
Как изобщо моеш да сравняваш неква електричка тесла дето прилича на сапунерка с батерия с суперколи кат Ферари и Ламборджини ве..... ти хептен изтрещя .............
Притежателите на тия суперколи демонстрират висок социален престиж и стандарт, а 1 тесла кво демонстрира бре ?? Дето на външен вид на нищо не прилича , даже 1 ученичка от 10 клас не моеш да впечатлиш с нея ..... хахахаха хихихихихи
Тръгнал нашия да сравнява тесла с Ламборджини и Ферари .....
На улицата кат спре некое Ламборджини и веднага около колата се събират 100 човека да я гледат, а кат спре тесларка 1 - 2 ще я погледнат в движение и толкоз ..... кво да й гледат ..........Last edited by Асо Пика; 01.02.2021, 12:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
споменаваш тислъ в едно изречение със суперкариLast edited by X_Y; 01.02.2021, 12:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Тая Хонда е ....със 3.5 литра V6 мотор, 280 к.с., CVT трансмисия (почти автоматик), нарочно е избрана такава, с такива утежняващи параметри, но поне е със 8 места (двигателя няма да усети пътниците).
Ако изберем друг икономичен вариант, разходите явно ще се изравнят, например кола със 1.6 дизел, седан, с ръчни скорости.
Така е, все едно Дейвчо да си букне стая във Женева за 200 е/вечер и после тука да се хвали, че му дали закуската безплатно.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Ми ако гледаш клипа който дадох от бричката за половин час имаше 2 тесли, едната дето се возиха и една паркирана подминаха В моя район е пълно с Тесли вече, в смисъл повече са от фераритата и ламборгинитата и бентлитата взети заедно а това вярвай ми е показноLast edited by X_Y; 01.02.2021, 12:23.
- 1 like
Коментар
-
Стига бе , там е забавно. Ето даже последния път като ходих какво заснех - ДВГ е, даже накрая на клипа жената отбелязва че "само се мъчи"...
https://i.imgur.com/medegnq.mp4
И малък самолет съм карал, със инструктор до мене, това беше за 200 евро, 30 мин.Last edited by распутин; 01.02.2021, 01:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениевсе едно Дейвчо да си букне стая във Женева за 200 е/вечер
https://i.imgur.com/medegnq.mp4
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениено като се има предвид цените резултатите изглеждат изравнени. Това е за мен
Сложи още няколко стотин долара по техни цени и един ден в сервиз нали. То времето също е пари, е поне за някои
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
не съм влизал неколко дена в темата и пак си писал големи тлъсти и мазни глупости ........
абе момче по спомен за 2020 г. регистрираните електрически и хибридни автомобила от всички категории в България бяха около 8 000 броя. Като от тях изцяло електрическите от ВСИЧКИ марки бяха около едва 800 броя общо и новите и 2-ра употреба............. Теслите от тая бройка нови и стари да са наполовина демек 400 бройки ............. Ако требва ще се поровя из разни статистики за точната борйка ..........
Къде го видя тва напълване по улиците с тесли,, а ?? Сигурно пак си гледал някой рекламен клип ... хихихихихи ....
Аман вече от евтина агитация и реклама и разтягане на дъвки и локуми ..........Last edited by DaveBG; 01.02.2021, 00:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Просто такава кола са имали за транспорт, а не че са я избрали нарочно- това според мен
Интересното в клипчето е друго- хондата 255 коня бензин/ доколкото разбирам/, 11 зареждания 401фолара, теслата 579 коня, 19 зареждания, 272 долара. Няма да коментирам кое за колко време е зареждано, но като се има предвид цените резултатите изглеждат изравнени. Това е за мен
и то само за да отидеш от т.А до т.Б
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Тая Хонда е ....със 3.5 литра V6 мотор, 280 к.с., CVT трансмисия (почти автоматик), нарочно е избрана такава, с такива утежняващи параметри, но поне е със 8 места (двигателя няма да усети пътниците).
Ако изберем друг икономичен вариант, разходите явно ще се изравнят, например кола със 1.6 дизел, седан, с ръчни скорости.
Така е, все едно Дейвчо да си букне стая във Женева за 200 е/вечер и после тука да се хвали, че му дали закуската безплатно.
Интересното в клипчето е друго- хондата 255 коня бензин/ доколкото разбирам/, 11 зареждания 401фолара, теслата 579 коня, 19 зареждания, 272 долара. Няма да коментирам кое за колко време е зареждано, но като се има предвид цените резултатите изглеждат изравнени. Това е за менLast edited by v_tin; 31.01.2021, 13:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=JfjOif0fcc8-- Через США на Tesla и Honda, Как Дешевле и Быстрее? 5600км Вашингтон-ЛосАнжелес
Хонда одисей- мисля че се води ван 401 долара, тесла 276 долара- последните 2-3 минути се обясняват цените
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
не съм влизал неколко дена в темата и пак си писал големи тлъсти и мазни глупости ........
абе момче по спомен за 2020 г. регистрираните електрически и хибридни автомобила от всички категории в България бяха около 8 000 броя. Като от тях изцяло електрическите от ВСИЧКИ марки бяха около едва 800 броя общо и новите и 2-ра употреба............. Теслите от тая бройка нови и стари да са наполовина демек 400 бройки ............. Ако требва ще се поровя из разни статистики за точната борйка ..........
Къде го видя тва напълване по улиците с тесли,, а ?? Сигурно пак си гледал някой рекламен клип ... хихихихихи ....
Аман вече от евтина агитация и реклама и разтягане на дъвки и локуми ..........
3 броя. Толкоз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнениеЕбаси деня, днеска излязах за половин час и на околовръстното видях 1 червен модел Х, после един син Х и накрая на връщане една 3-ка. И трите досега не ги бях мяркал. Напълни се с Тесли, хората изфърлят ДВГтата поголовно
После таман се връщам и акцията докоснала 900 гущера дали няма да видим 1000 до края на месеца!
Аман вече от евтина агитация и реклама и разтягане на дъвки и локуми ..........
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=JfjOif0fcc8-- Через США на Tesla и Honda, Как Дешевле и Быстрее? 5600км Вашингтон-ЛосАнжелес
Хонда одисей- мисля че се води ван 401 долара, тесла 276 долара- последните 2-3 минути се обясняват цените
Коментар
Коментар