IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къде изчезнахте? Преводач ли търсите, или долното ви чене е увиснало от изненада?

Така е, докато Мъск дефилира пред медиите и се прави на манекенка, китайчетата чукат (с големия чук!) Бачкат, без да се заплесват по интервюта...
    ...............

Абе, да попитам... Защо тия китайци продават ДВА ПЪТИ по-евтино?

На загуба ли работят? Не го вЕрвам!

​​​​​​​Склонен съм да мисля, че МъскИ скача в цените на посоки...

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/35-bloo...-tesla-model-s

Коментар

• The P7 is the first production car to be powered by NVIDIA's DRIVE Xavier system-on-a-chip, delivering 30 trillion operations per second, 12 times more powerful than the chips in most competing brands. Its Xmart OS 2.0 hardware uses Qualcomm’s top-line Snapdragon™ 820A vehicle processor, the most powerful in production cars, for unprecedented levels of intelligent control and comfort while driving.

https://en.xiaopeng.com/news/news_info/3571.html

Това са неща, които се правеха в Китай преди месеци...

https://fakti.bg/avto/469659-kato-te...a-polovin-cena

Коментар

• Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение

Пак глупости и лъжи:
          https://cleantechnica.com/2020/08/03...dies-how-much/

Чети внимателно и се ограмотявай. Другите взимат повечко май а? Бухахаха! пак се ... изложи.
          Ако безмисления разбере и 10% от статията ще е голям напредък. Същото важи и за руските тролове

Коментар

• Нов завод за зарядни на Тесла отвори врати в Китай:

Коментар

•  

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн

Нали ония - в Япония - му пробваха софтуера на автономното... Тесла не можа да направи разлика между дете и портокал пред електрокара...

Коментар

• Под 1 % от превозните средства в света са електрокари.

(до тук вече ясно ли е, кои са с десетки милиони продажби?)

Тесла е джуджето, което щеше да прави половин милион, но не стана..., още повече, че ще изтегля половината от пазара - а това води до прекалено много нерегламентирани разходи (ако разбираш български език, Дейви...)

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

За фалит говориш ти. Докато заспали правителства му харизват (наши средства) милиарди - не се притеснявай и не говори за фалит! Има си хас, при подобни преференциални условия да трепериш...

Аз ще ти припомня, че поддържам мнението на анализаторите и банките, които казват, че Мъск ще продаде бизнеса си с Тесла, ако изобщо някой има сметка да му го купува.
                    той няма нищо кво да продаде?
                    Едни безсмислени данни за автономно пътуване дето още не е регламентирано/позволено със закон
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Не ти отварям линковете.

Ако искаш да опровергаеш мои тези - прави го с твои думи и без чужди линкове.

Опорни точки на мен не са ми необходими!
                      Той линка не е за теб бе, ти едвали можеш да четеш английски. Ама хората да видят.

Коментар

Пак глупости и лъжи:

Чети внимателно и се ограмотявай.

Не ти отварям линковете.

Ако искаш да опровергаеш мои тези - прави го с твои думи и без чужди линкове.

Опорни точки на мен не са ми необходими!

Коментар

За фалит говориш ти. Докато заспали правителства му харизват (наши средства) милиарди - не се притеснявай и не говори за фалит! Има си хас, при подобни преференциални условия да трепериш...

Аз ще ти припомня, че поддържам мнението на анализаторите и банките, които казват, че Мъск ще продаде бизнеса си с Тесла, ако изобщо някой има сметка да му го купува.
                          Пак глупости и лъжи:

Чети внимателно и се ограмотявай. Другите взимат повечко май а? Бухахаха! пак се ... изложи.

Коментар

По скоро ми е служител защото аз съм му акционер

Естествено пак избягваш въпроса и се разбра че нищо не знаеш продължавай да се излагаш.

И в тоя ред на мисли , ето написал пак че Тесла отива на кино и всичко е лъжа. От една година говориш за фалит много скоро, дай дата поне и ние непросветените да я знаем безмисленчо

Колко хиляди акции притежаваш, за да ти е служител Мъск?

...аааа, забравих, че твоите акции са купувани в събота! (при затворен пазар!) Очевидно Мъск трябва да ти козирува!

Коментар

Естествено пак избягваш въпроса и се разбра че нищо не знаеш продължавай да се излагаш.

И в тоя ред на мисли , ето написал пак че Тесла отива на кино и всичко е лъжа. От една година говориш за фалит много скоро, дай дата поне и ние непросветените да я знаем безмисленчо

Коментар

Твой работодател е Мъск. Той ти спуска информацията.

Другата информация е в училищата и в университетите. (но НЕ и в нета!)

Коментар

Working...
                                X