Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Last edited by Pyramid; 27.03.2021, 14:39.
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКакви батерии произвежда твоя познат, литиевойонни ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИмхотеп, по долу пише - някой в България произвежда батерии, но контакт няма с този човек. Момента със славата не е ясен - някой произвежда батерии за слава. По принцип не ги рециклират литиевите защото вложените суровини имат много ниска стойност, съответно печалбата от производството е сериозна. Търсенето на беден производител на батерии продължава, няма да е лесно. По надолу Арменския поп ни информира за изгодна сделка за електрички, не ни устройва защото парите ни са на по едри банкноти отколкото струва и не искаме да ги разваляме. Засега май друго няма за докладване.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Имхотеп, по долу пише - някой в България произвежда батерии, но контакт няма с този човек. Момента със славата не е ясен - някой произвежда батерии за слава. По принцип не ги рециклират литиевите защото вложените суровини имат много ниска стойност, съответно печалбата от производството е сериозна. Търсенето на беден производител на батерии продължава, няма да е лесно. По надолу Арменския поп ни информира за изгодна сделка за електрички, не ни устройва защото парите ни са на по едри банкноти отколкото струва и не искаме да ги разваляме. Засега май друго няма за докладване.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКакви батерии произвежда твоя познат, литиевойонни ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Не е ясно, ТОЧНО на теб, за какво бих ти завидил...нито си ми на образованието, нито на парите, нито на личния живот, нито на имотите, за какво би завидил един щастлив и успял по неговите критерии човек на един ИЗМАМНИК, който всячески се стреми да приобрети парите на другите в неговите празни идеи? Кажи ми откъде накъде аз Инхотеп или Матеев бихме ти завидили за каквото и да било?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Нищо подобно, газ пикаеш от завист. А също, че не си в час с техниката, е ясно.Last edited by megamind; 26.03.2021, 23:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Изобщо не съм щастлив, единствения български производител на батерии за фенерчета се беше преквалифицирал в производство на такива за ел. автомобили, показа ми лично листовете и се надяваше да пробие в Германия, щом той не е патентовал все още нищо там, остава нашия самозванец с голямо самочувствие и без никаква база да го направи. Тъжен съм, че можеше да се прославим в много иновативен продуккт и да изпреварим държави-тигри в Азия, но за съжаление съм реалист и знам с кой си имаме работа, не злорадствам да подчертая, реалист съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmegamind, за батериите няма да стане работата, щастлив ли си ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmegamind, за батериите няма да стане работата, щастлив ли си ?
Коментар
Коментар