IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...и наистина си изперкал. Старост-нерадост...
    Напротив - ти просто не си дорасъл интелектуално, за да разбереш моята гениалност. Дупки пробивам всякакви и това го правя в мисловни експерименти, всеки път в различен гараж.

Хайде да започнем да си мерим изобретенията и/или гаражите и/или тръбичките - по твой избор.
    Last edited by Mateev; 13.04.2021, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Напротив - и аз съм измислил таблетки, но за разлика от твоите при мене дупките са квадратни. Причината е, че квадратен корен се вади по-лесно от кръглия. Подал съм цели 4 патента - по един за всяка една страна на квадрата, и сега ще чакаме 2-3 години докато излязат на бял свят. Моите акумулатори са 2 пъти по-леки от твоите, 3 пъти по-мокри и 4 пъти по-зелени.

Бъдещето на света вече е решено, но само ако Мъск ме послуша. Кореспонденцията с него вече потръгна - пратих му мейл. Ако някой от форума прояви интерес - ще му дам многомилиарден бизнес. Цената на идеята е само 300 000 лева.

Между другото в момента правя "мисловни експерименти" в опити да открия и таблетки с триъгълна дупка. Задачата е много сложна и се местя от гараж в гараж, за ми дойде музата и да направя откритието на века - акумулаторни таблетки с голяма триъгълна дупка.

След това ще направя и откритието на хилядолетието, като обаче този път дупката ще е по цялата площ на таблетката. В нея няма да има нищо друго освен дупка. Така ще се икономиса огромно количество метал и акумулаторите ми ще станат 100 пъти по-леки. За това последното откритие съм скромен - ще искам само 100 милиарда от този, който дойде у дома на Етъра в гараж номер 7, за да чуе каква е гениалната идея.
      ...и наистина си изперкал. Старост-нерадост...

Коментар

Е да де, ама ти не си фактор там.
        Напротив - и аз съм измислил таблетки, но за разлика от твоите при мене дупките са квадратни. Причината е, че квадратен корен се вади по-лесно от кръглия. Подал съм цели 4 патента - по един за всяка една страна на квадрата, и сега ще чакаме 2-3 години докато излязат на бял свят. Моите акумулатори са 2 пъти по-леки от твоите, 3 пъти по-мокри и 4 пъти по-зелени.

Бъдещето на света вече е решено, но само ако Мъск ме послуша. Кореспонденцията с него вече потръгна - пратих му мейл. Ако някой от форума прояви интерес - ще му дам многомилиарден бизнес. Цената на идеята е само 300 000 лева.

Между другото в момента правя "мисловни експерименти" в опити да открия и таблетки с триъгълна дупка. Задачата е много сложна и се местя от гараж в гараж, за ми дойде музата и да направя откритието на века - акумулаторни таблетки с голяма триъгълна дупка.

След това ще направя и откритието на хилядолетието, като обаче този път дупката ще е по цялата площ на таблетката. В нея няма да има нищо друго освен дупка. Така ще се икономиса огромно количество метал и акумулаторите ми ще станат 100 пъти по-леки. За това последното откритие съм скромен - ще искам само 100 милиарда от този, който дойде у дома на Етъра в гараж номер 7, за да чуе каква е гениалната идея.
        Last edited by Mateev; 13.04.2021, 22:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Слушам те ...... и се смея .....
          Е да де, ама ти не си фактор там.

Коментар

По темата: С навлизане масово на екектрическа тяга, ще спаднат продажбите на обикновените акумулатори, т.к. в електричките, те са неприложими.То обяснихме го. Спад в оловото и бизнесите, свързани с него.
            Освен, ако не ме послушат. Тогава, търсенето И на олово, ще се вдигне.
            Слушам те ...... и се смея .....

Коментар

• По темата: С навлизане масово на екектрическа тяга, ще спаднат продажбите на обикновените акумулатори, т.к. в електричките, те са неприложими.То обяснихме го. Спад в оловото и бизнесите, свързани с него.
              Освен, ако не ме послушат. Тогава, търсенето И на олово, ще се вдигне.
              Last edited by Pyramid; 13.04.2021, 20:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                A бе този не правеше ли състезателни коли в англия за по 50000 паунда- рекламата беше нещо от типа- купете си евтиното порше
                Е може, как. Ето, наш Jabа the Matt. каза, щял да "го подкрепи". Става-не става, няма значение, изхвърли се Mighty Jaba, и туй то.

Коментар

• A бе този не правеше ли състезателни коли в англия за по 50000 паунда- рекламата беше нещо от типа- купете си евтиното порше

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

https://www.youtube.com/watch?v=JirQY7yvchQ

Само виж за какви тротинетки става дума
                    Трябва да са по 5к ЛЕВА, да не плащат данъци, застраховки и да забранят други коли да влизат в града че да успее
                    всъщност само едната количка е нещо като рикша. в интервюто обаче тя въобще не е коментирана. В интервюто се набляга основно на третия вариант електормобили. Леки товарни покриващи последната миля. Налратко видеото е тъврде кратко зада обосновава каквото и да е мнения. в интерв'то се излага далеч по съдържателно бизнесидея която неможе да се отхвърли с лека ръка. Но както казах всеки да си формира мнение и когато листнат компанията на БФБ да подкрепи мнението си със собствения си портфейл а не с лакардии. След това като дойде време било за дивиденти било за прибиране на капиталова печалба или за инкасиране на загуба ще се види кой би крив кой бил прав.
                    Във всеки случай няма да е сам дъра-бърра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                      Идва края на празните приказки. Наше момче с бизнес в Германия ще почва производство на ел. мобили
                      Електромобилите на българин влизат в конкуренция със световните марки | Бизнес.dir.bg
                      Ще листва компанията на БФБ
                      Така че който вярва в ел. Мобилите и освен това се чувства и патриот може да го покаже с портфела си.
                      https://www.youtube.com/watch?v=JirQY7yvchQ

Само виж за какви тротинетки става дума
                      Трябва да са по 5к ЛЕВА, да не плащат данъци, застраховки и да забранят други коли да влизат в града че да успее
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                        Идва края на празните приказки. Наше момче с бизнес в Германия ще почва производство на ел. мобили
                        Електромобилите на българин влизат в конкуренция със световните марки | Бизнес.dir.bg
                        Така че който вярва в ел. Мобилите и освен това се чувства и патриот може да го покаже с портфела си.
                        Поздравления - това е първият постинг точно по темата от последните 50 пирамидски страници със спам и заяждания....

Поздравления и за Българина, дръзнал да се заеме с нещо толкова сложно и рисково. Със сигурност ще го подкрепя, когато се листне на БФБ.

Коментар

• Идва края на празните приказки. Наше момче с бизнес в Германия ще почва производство на ел. мобили

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader
                            13ADROL, ти за какво се месиш само, ставаш защитник на анархията. Матеев никакви идеи не развива, неговата позиция въобще не е за промяна и за стандартизиране плюс съвършенство на дизайна..той си ги харесва сегашните батерийки. Къде е идеята тогава - идеята да се спре идеята, нова идея ли е ?
                            Конструкцията на съвременните батерии си е повече от съвършена, защото е съобразена с 1001 различни фактора, за 990 от които горнооряховския смешник дори и не е чувал. Затова и прави "открития" - защото тъне в невежество за тези аспекти от електрохимията и конструкцията, които не ги знае.

Всеки един младеж на 10-12 годишна възраст измисля по няколко различни вида вечни двигатели, но когато порастне и натрупа повече познания, разбира къде е грешал когато е бил невеж. Ако обаче по някаква причина си остане невеж, цял живот ще си мисли, че е непризнат "гений" и че хората не могат да дооценят неговата гениалност. Точно такъв е ГорноОряховския случай - невежество, водещо до мания за величие с последствия, които вече ги знаете.

Аз нямам претенции за изобретател, въпреки че в инженерната си и проектантската си практика съм "открил" 1000 пъти повече неща от псевдо-инженера от Горна Оряховица, който досега не е реализирал нито един проект. Нещо повече - аз не се надувам по форумите като пуйка, и не повтарям едни и същи недомислици като папагал. Будната ми съвест обаче не ми позволява да си мълча, когато някой невеж пише из темите разни простотии и недомислици.

Колкото до обвиненията за ревност - ха, ха, ха .....
                            Аз съм на светлинни години по-успял в живота, в бизнеса и в себедоказването ми с многобройни РЕАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ. Не виждам защо трябва да ревнувам един провалил се некадърен неудачник в бизнеса, в живота и дори в семейството си.
                            Last edited by Mateev; 13.04.2021, 00:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Със сигурност има по-добри от него. Да не си мислиш обаче че това си ти?

Със сигурност. Лошо няма.

Коментар

Собствените ти отклонения, ти прожектират фалшиви филми в главата, дАрагой, и не ти дават спокойно да приемеш факта, че има по-добри от теб.. Да беше дал смислен отговор.
                                Със сигурност има по-добри от него. Да не си мислиш обаче че това си ти?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X