Първоначално изпратено от levi_desni
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
И като не ги е взел ти пак си скъсаняк както и да ги беше взел.
За теб разлика няма.
Ама ти кога не си се бил, та, сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнение
Аха. Щом казваш
Прочее, вие сте много мили д господина (онзи, дето нищо не е направил за ел.мобилите). И пълните душата на всички, дето ни четат.
То хубаво, ама моят, а не вашите рейтинги се изстреля за нула време.
Ох. Да беше взел г-нът онези пари, щеше да му е мирна главата. А сега, какво стана?
- Намери си Майстора.
Затуй, добре казват хората:
За теб разлика няма.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Концепцията ти е като тръбичката. Нищо не струва. Също като притежателя си.
Прочее, вие сте много мили д господина (онзи, дето нищо не е направил за ел.мобилите). И пълните душата на всички, дето ни четат.
То хубаво, ама моят, а не вашите рейтинги се изстреля за нула време.
Ох. Да беше взел г-нът онези пари, щеше да му е мирна главата. А сега, какво стана?
- Намери си Майстора.
Затуй, добре казват хората:
- Дават ли ти, Еж.
Гонят ли те - БЕЖ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Господа модератори, няма ли да го БАН-нете отново този нещастен ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ и ИЗМАМНИК, който ми дължи повече от 30 000 лева?
- 1 like
Коментар
-
ХАХАХАХАХАХАХАХАХХХХХХ ! ! !
Милият той!
Да ги беше взел, когато му беше времето.
Прочее, нямаш никакви документи, да ти "дължа" каквото и да е. Температура имаш и вдигаш кръвно от безсилие, ТОВА е. Гласях се да купя от теб оборудване, ти САМ ме отказа. И да мъркаш, и да не мъркаш, това е.
Прочее, като приказваш и се биеш в гърдите колко си важен и богат,
КАКВО ЛИЧНО ТИ НАПРАВИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ (сравнимо с моята заявка за микромодулната концепция) ?
Питам, нали си бил уж компетентен?
Да беше взел онези пари.
- 1 like
Коментар
-
Господа модератори, няма ли да го БАН-нете отново този нещастен ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ и ИЗМАМНИК, който ми дължи повече от 30 000 лева?
Милият той!
Да ги беше взел, когато му беше времето.
Прочее, нямаш никакви документи, да ти "дължа" каквото и да е. Температура имаш и вдигаш кръвно от безсилие, ТОВА е. Гласях се да купя от теб оборудване, ти САМ ме отказа. И да мъркаш, и да не мъркаш, това е.
Прочее, като приказваш и се биеш в гърдите колко си важен и богат,
КАКВО ЛИЧНО ТИ НАПРАВИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ (сравнимо с моята заявка за микромодулната концепция) ?
Питам, нали си бил уж компетентен?
Да беше взел онези пари.
Коментар
-
Господа модератори, няма ли да го БАН-нете отново този нещастен ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ и ИЗМАМНИК, който ми дължи повече от 30 000 лева?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Където сам се появиш, тъй става.
Да беше взел онези пари.
Коментар
-
А темите отново придобиват лайнян вид благодарение на тебе.
Да беше взел онези пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнениеОсъзнали са, че банът не беше справедлив. Ето, хората израстват.
- 1 like
Коментар
-
Измамник, ти колко прототипа си направил?
Коментар
-
Това го твърди някой, дето и един прототип не е направил, и едно "правило", не е поставил под съмнение. Един, който не е запознат с основни неща и т.н.
Не знае, например, че разтворът на електролит, дори силни електропроводящ, като същинските метали, е електронеутрален и, въпреки наличието на относително подвижни заряди, не му ли приложиш напрежение, НЕ провежда. Едно време, такива, са твърдели, че Земята е плоска. После, че тела, по-тежки от въздуха, не могат да летят. После, че "не съществува" това или онова само, щото те самите, не са го виждали и т.н. Мога да продължа доста но, ще ви оставя да се мъчите трепетно да "доказвате" без доказателства.
Щото, сте трогателно забавни и предвидими.
Иначе, предполагам, с удоволствие, ще свидетелствате срещу мен, че и срещу Павел, задето предлагаме публично да предоставим за употреба нещо. Познах ли?
- 1 like
Коментар
Коментар