Копче значи направено както трябва и да няма какво да се променя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАми щом може да го прави, да играе..само да не се надскочи че тогава. Все пак пазара за нормални коли е многократно по голям и на него се харчат много повече пари си мисля. Какво ще се прави с батерийката копче, това е въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТова не ми е понятно, кой ги купува по 150к че и по 200к, но явно си има кой. Масови по 120, не ми изглеждат, масови по 7-8к по може.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение, това ме развесели честно. Модулите с един корпус не са най подходящи за луксозния сегмент, те са по скоро за масови Тесли и за летящи малки едноместни или двуместни. На луксозните каквото и да им сложиш, те си имат. Не ги бърка цената, ние си мислим че им е фатална. Друго има - който хване по малките и масовите с леките модули ще се прехвърли и на летящи едноместни и двуместни.
Коментар
-
, това ме развесели честно. Модулите с един корпус не са най подходящи за луксозния сегмент, те са по скоро за масови Тесли и за летящи малки едноместни или двуместни. На луксозните каквото и да им сложиш, те си имат. Не ги бърка цената, ние си мислим че им е фатална. Друго има - който хване по малките и масовите с леките модули ще се прехвърли и на летящи едноместни и двуместни.Last edited by supertrader; 08.06.2021, 21:41.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДа това е истина, но този ден все иде ли иде, а не се вижда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе знам но като съм гледал трафика в града, това което ми е идвало на ума е че за малките е по добре да има отделни пътища или града да е за градски автомобили и защо не електрически.
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнениеZа човешкото здраве в катастрофираща кола е важното с какво ускорение се блъска тялото, особено главата, в околни твърди предмети. Няма значение посоката на удара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСтаваше въпрос за това че един човек каза, като се ограничи скоростта на 50 и малките автомобили стават безопасни или са в безопасност. Работата стана обаче като с котето ухапано от змия.
- 1 like
Коментар
Коментар