Не го знам какъв експерт е, но ме изпълни с оптимизъм.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, остава варианта да се правят модулите с много по малко суровини и много по голяма енергийна плътност. Което не е невъзможно. Честно казано от тези с ниската енергийна плътност няма и голям смисъл, те запушват разпространението на електромобилите. Някъде четох едни направили една голяма кола с много голяма батерия и японците казали, че армията им имала бронирана машина която тежи по малко от тяхната кола.Last edited by Pyramid; 05.03.2022, 15:59.
Коментар
-
Pyramid, остава варианта да се правят модулите с много по малко суровини и много по голяма енергийна плътност. Което не е невъзможно. Честно казано от тези с ниската енергийна плътност няма и голям смисъл, те запушват разпространението на електромобилите. Някъде четох едни направили една голяма кола с много голяма батерия и японците казали, че армията им имала бронирана машина която тежи по малко от тяхната кола.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСпрялата икономика - индустрия е много зелена, не цапа, не емитира газове в атмосферата, няма проблем със зеленото, сега проблема е с жълтото и кафявото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Аз не знам. Но много по-лошо е, че в паниката, която се задава на никой няма да му пука. Ще направят зелената сделка не х2, а х3. Само и само да се измъкнат от лапите на мечката. Няма да успеят, разбита се. Но ще построят инфраструктура. Тогава и аз бих се возил на електричка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеceco666, а ако няма смисъл въобще да се изграждат зарядни и инфраструктура защото са огромни разходи. Може да има друг начин да се задвижват..
Коментар
-
, парите са посредника между нещата които ти трябват и теб самия. Добре я тези суровини, метали откъде ще се вземат при положение че един голям магазин затвори май.Last edited by supertrader; 04.03.2022, 23:05.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, пари за инфраструктура от зарядни станции също откъде ще дойдат при тези условия.
Ние ще им дадем, бе.
Коментар
-
ceco666, а ако няма смисъл въобще да се изграждат зарядни и инфраструктура защото са огромни разходи. Може да има друг начин да се задвижват..D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, пари за инфраструктура от зарядни станции също откъде ще дойдат при тези условия.
Фандъкова ще ни даде челен опит, тя вече е във светлото бъдеще ....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Е в зелената сделка ако няма пари за зарядни и инфра, е**м ти зеленатаLast edited by anonymous6718; 04.03.2022, 23:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Това добре, даже много. Въпрос такъв: За да купуват тези електрички, хората, ще трябва да имат нужните доходи. Е, започна война, цените за елементарни неща, растат, наличните разполагаеми и достъпни за целта, доходи, спадат...
...ОТКЪДЕ ПАРИ за това, всеки да си купи електричка с прескъпа батерия? Ще свалят цени? ОК. А ... печалби откъде, тогава?
Коментар
Коментар