А забелязал ли си, че платформата /не мобилната/ от началото на седмицата се влачи с 2 минути закъснение?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИП Бенчмарк
Collapse
X
-
Известно развитие, дано са решили досегашните проблеми.
https://savvyprofits.adobeconnect.co...&pbMode=normal
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАз излизам и влизам в платформата, мислех си че проблема е в и-нета... това от няколко дни
Аукциона пускаш поръчка, махаш я и си виси до 17 ч., а ти си я махнал в 16:56.
Сутринта ПДНГ - излишък купува 5 800 бр., почва търговията - изненада, 5 600 ВИСЯТ ПРОДАВА.
Не е за сефте, а вече си е начин на работа.
Казват - така идва от Сетрата, проблема е у БФБ. Е да, ама на БФБ това, което ти виждаш, те не го виждат.
Но никой не е ревал, викам си аз ли много искам, другите ли не ги е еня...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСамо за мен ли е проблем замръзването на аукционите и некоректно отразяването на излишъка?
Коментар
-
Ало инвестиционния посредник, защо нямаме в портфейлите си акциите на М+С хидравлика? Били блокирани от ЦД -, имало минуси , плюсове и не знам какви какви си още глупости ми отговориха по телефона.
Къде КФН - да се намеси? за какво получават тези заплати, а щели да им ги увеличават...
Едно увеличение на капитала не могат да впишат като хората, ама заплатите им европейски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеНа мен ми издаде, при поискване!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДа попитам, тази година дали Бенчмарк издава служебни бележки за доходи от лихФи, бонуси и тем подобни
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениепак не ми стана ясно тия такси за бфб ли са или за ксетра
колко е таксата да си купиш некоя немска акция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pitancho Разгледай мнение
колко е таксата да си купиш некоя немска акция?“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениев тия много добри условия къде са ги скрили, не можах да намеря какви са им таксите
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеблагодаря ти - и аз така направих - отидох при Елана. Вчера ми активираха платформата, но днес ми дава някаква грешка на входа - ще трябва пак да им звъня
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеВиж Елана дали спират тази търговия. И ако не, може да се преместиш там. Такова спиране е доста странно и особено, ако те накарат зорлем да си затвориш позициите... пишат, че след това можело ръчно - това е някакъв вариант, но...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Бенча са цопнали едно съобщение в новините на страницата си(които поне аз не чета) и на никого не казват че в края на месеца спират да търгуват на Дойче Бьорзе!!! И който има отворени позиции там какво да прави!?!? Те го канят да продаде(и да им напълни гушката с поредната такса)!!! Е питам какво става с акциите ми ако не продам и има ли някакъв депозитар(подобен на нашия ЦД) където ще ми стоят и ще ми се водят закупените ЕТФ-и и акции??? И как да ги продам след 3-4години?
м@мка им - за втори път ме дразнят! Миналата година ме караха да попълвам сума ти данъчни декларации за 50стинки сега спират търговията към една от най големите платформи в Европа!!!
Дайте алтернативи, моля . ИБ нямат високи такси но лапат минимум 10долара всеки месец, а аз не купувам всеки месец и ще ме вътрят - други алтернативи за по рядко търгуващи дребни мишки като мен?
вие кои платформи ползвате момчета?
Коментар
Коментар