в тия много добри условия къде са ги скрили, не можах да намеря какви са им таксите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИП Бенчмарк
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Бенча са цопнали едно съобщение в новините на страницата си(които поне аз не чета) и на никого не казват че в края на месеца спират да търгуват на Дойче Бьорзе!!! И който има отворени позиции там какво да прави!?!? Те го канят да продаде(и да им напълни гушката с поредната такса)!!! Е питам какво става с акциите ми ако не продам и има ли някакъв депозитар(подобен на нашия ЦД) където ще ми стоят и ще ми се водят закупените ЕТФ-и и акции??? И как да ги продам след 3-4години?
м@мка им - за втори път ме дразнят! Миналата година ме караха да попълвам сума ти данъчни декларации за 50стинки сега спират търговията към една от най големите платформи в Европа!!!
Дайте алтернативи, моля . ИБ нямат високи такси но лапат минимум 10долара всеки месец, а аз не купувам всеки месец и ще ме вътрят - други алтернативи за по рядко търгуващи дребни мишки като мен?
вие кои платформи ползвате момчета?
Успех
Коментар
-
Кофти наистина. При Saxo не видях да има промяна.
Не би трябвало да има проблем да ти стоят. Можеш да ги прехвърлиш при друг, но е доста солено за малки обеми:
За прехвърляне на акции от БенчМарк Финанс към други посредници или банки се начислява такса в размер на EUR 50 за емисия (но не повече от общо EUR 160).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеАз нищо не разбрах.
Бенча са цопнали едно съобщение в новините на страницата си(които поне аз не чета) и на никого не казват че в края на месеца спират да търгуват на Дойче Бьорзе!!! И който има отворени позиции там какво да прави!?!? Те го канят да продаде(и да им напълни гушката с поредната такса)!!! Е питам какво става с акциите ми ако не продам и има ли някакъв депозитар(подобен на нашия ЦД) където ще ми стоят и ще ми се водят закупените ЕТФ-и и акции??? И как да ги продам след 3-4години?
м@мка им - за втори път ме дразнят! Миналата година ме караха да попълвам сума ти данъчни декларации за 50стинки сега спират търговията към една от най големите платформи в Европа!!!
Дайте алтернативи, моля . ИБ нямат високи такси но лапат минимум 10долара всеки месец, а аз не купувам всеки месец и ще ме вътрят - други алтернативи за по рядко търгуващи дребни мишки като мен?
вие кои платформи ползвате момчета?Last edited by tony1975; 24.03.2014, 07:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТук май го закъсва ИП-то. Почвам да се замислям за смяна!!!
Това да прекратят сделките към ДБ!?!? Че утре могат да решат и към другите да ги спрат и какво правим тогава дългосрочните, къде да си потърсим дяловете?!?! Някой междонароден ЦД
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеОт Бенчмарк
Проблеми с връзката на 11/12 февруари
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеТова вътрешна информация ли е? Защото на сайта им пише No Dealing Desk изпълнение
http://currenex.com/trading_services...brokerage.html
останалата скрап болшенството са маркетмейкъри рядко някой да не лъже с валутите ...
Коментар
-
От Бенчмарк
Проблеми с връзката на 11/12 февруари
Уважаеми клиенти,
Вчера и днес е възможно да сте изпитали затруднения с връзката към сървърите ни за търговия на платформата MetaTrader – прекъсване, забавена актуализация на цените и други.
Причината за смущенията е вероятно най-голямата DDoS атака (denial-of-service attack) осъществявана някога към хостинг центрове по цял свят. Атаката е засегнала и центъра, където се намира и нашия сървър за търговия на платформата MetaTrader 4 в Ню Йорк.
Имаме уверението, че поддръжката на хостинг центъра работи с най-висок приоритет по възстановяването на нормалната работа на сървърите след атаката.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеP.S. Бенчмарк е маркетмейкър за форекса, това значи че те ви дават цените вие не търгувате на реалния пазар. За да няма манипулаций брокера трябва да е ECN Electronical Comunication Network или STP Straight Through Processing NDD No dealing desk. Но за тези брокери ви трябват големи суми и т.н.(не че и там не може да се програмират алгоритми които да правят зулуми)
Това вътрешна информация ли е? Защото на сайта им пише No Dealing Desk изпълнениеМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от hamamova Разгледай мнениеАми аз приемам всякакви съвети, така че ако искате да споделите, ще се радвам
Има достатъчно ETFs - даже и с leverage 3x,2x (leveraged ETFs не са препоръчителни особено inverted leveraged ETFs), Stocks, CFD's on Index, Stocks, etc. които позволяват и short selling. Мое изградено мнение за Shorta това е рискова позиция при Индексите и Акцийте тъй като 2/3 от времето са в Bull Market, но не важи за валутите. Там правила няма(колко време е short/long) зависи от политиката на централните банки и решенията взети от тях.
И от screenshots видях, че това са с квотите не на Saxo а на другите FXCM мисля, а те съм чел бая базикат квотите със sipkes, събаряне на стоп и т.н. И не на последно място стойте далече от Метатрейдър, в youtube има достатъчно видеота как се манипулират поръчките на клиентите с него и tools към него които са дадени на брокера.
P.S. Бенчмарк е маркетмейкър за форекса, това значи че те ви дават цените вие не търгувате на реалния пазар. За да няма манипулаций брокера трябва да е ECN Electronical Comunication Network или STP Straight Through Processing NDD No dealing desk. Но за тези брокери ви трябват големи суми и т.н.(не че и там не може да се програмират алгоритми които да правят зулуми)Last edited by michaelis; 12.02.2014, 17:36.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от hamamova Разгледай мнениеВ петък, предвид новините, които се очакваха, реших да усредня цената и оставих чакаща на 101,53. Секунда преди да излезе новината, ме затвориха служебно. Дори в момента на излизане на съобщението за служебно затворени позиции, графиката беше пресечена от падащата червена линия. Таблото за търговия не беше отчело покачването, а марджина ми си стоеше на 147%. Твърдя, че заради проблеми с платформата не съм имала възможността да реагирам адекватно на ситуацията
Коментар
-
БенчМарк
В петък, предвид новините, които се очакваха, реших да усредня цената и оставих чакаща на 101,53. Секунда преди да излезе новината, ме затвориха служебно. Дори в момента на излизане на съобщението за служебно затворени позиции, графиката беше пресечена от падащата червена линия. Таблото за търговия не беше отчело покачването, а марджина ми си стоеше на 147%. Твърдя, че заради проблеми с платформата не съм имала възможността да реагирам адекватно на ситуацията
Коментар
Коментар