IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Аз НЕ ЛЪЖА. Така ми е по-лесно. Така няма нужда да помня лъжи. Говорех ти за шуменския депутат Иван Иванов, когото НЕ НАПРАВИХА зам. министър защото бил застраховател на 19 години.
    И какво като е бил застрахователен агент? Не е бил наркотрафикант, като твоя кумир?
    Гигов, престани да се правиш на прост шапкар. Дано да се правиш де.....
    Аз съм на години и знам кои 19 годишни можеха да станат тъй-наречените "застрахователни агенти" във ВИС1, ВИС2 или СИК.

Трай си и продължавай да се опитваш да вкараш пирамидата в куба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Return Разгледай мнение
      Съвсем ли отвикнахте да мислите самостоятелно или е по-важно какво ви казва
      e айде опитайте да мислите самостоятелно и оставете какво ви разпорежда Кутев
      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
        Гигов, червен другарю, че то ако не беше реакцията на обществото пеевски вече щеше да вършее из държавата бе червенушке
        Ес размахва пръст на Турция и им казва скоро да не чакат за ЕС, а червените тикви дадохте НАЦИОНАЛНАТА сигурност на България в турски ръце
        Що не послушахте обществеността и за бат сали, висаджията, сестра галева, областните срещу които също имаше протести. Народа го гони от вратата на областна, а той влиза през прозореца
        И между другото отново Лъжеш
        Малко да те светна за биографията на човека да видиш какво общо има с шумен

"Защо е гаф назначението на Емил Иванов

Бившият кмет на Своге има повече от скандално минало. В средата на 1990 г. той е осъден на 2.5 години условно за нанасяне на средна телесна повреда на тогавашния шеф на Дома на културните дейци в Своге Георги Атанасов. Делото вече е унищожено заради давност.Самият Иванов не отрича, че има присъда. Пред Би Ти Ви той заяви, че тогава е бил млад и това е било младежко сбиване, в което той бранел честта си.

Другото петно в миналото на Емил Иванов е работата му като застрахователен агент на силовата застрахователна компания ВИС 2 в средата на 90-те години. "Смятам, че по онова време нямаше други застрахователни компании. Бяха само ВИС и СИК. И много хора са работили там", обяснява работата си за мутрите бившият кмет на Своге пред медиите. Което най-малкото е невярно, разбира се."

Нали ти е ясно, че това са ФАКТИ, а това за ЦРУ, наркотрафикант, перач на пари, за комунистически измишльотини разпространявани от форумни ....ай да не казвам

Аз НЕ ЛЪЖА. Така ми е по-лесно. Така няма нужда да помня лъжи. Говорех ти за шуменския депутат Иван Иванов, когото НЕ НАПРАВИХА зам. министър защото бил застраховател на 19 години.
        И какво като е бил застрахователен агент? Не е бил наркотрафикант, като твоя кумир?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Това, че ти не виждаш правила реформа не е наш проблем.Това, че си се докарал до положнеие в което нямаш пари за кафе също не е наш проблем.
          Това, че бойко фалирал бизнеса също е един комунистически мит който хората които нямате пари за кафе разпространявате и си вярвате един на друг и сега чакате социалните помощи от кредит за да пиете кафе.

Събудил се е крещейки "неее искам бойкооооо"
          Изобщо няма значение дали е Бойко , Орешарски , Станишев , Кунева , Местан....
          Нищо не пречи да е Драган или Петкан. Толкова не разбрахте ли, че това са кукли на конци и ни ги спускат според случая. Преди ни слагаха умни и интелигентни като Костов и Луканов, но ни падна нивото и защо да се хабят ....такива като Цецо и Бойко са подходящи. След време може да сложат някой робот .... Няма значение кой е . Важното е да слушка и папка и да прокарва интересите на кукловодите. Вие като слушате президента, не се ли сещате кой му пише речите? Съвсем ли отвикнахте да мислите самостоятелно или е по-важно какво ви казват Салич и Миролюба ?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            А ти ми отговаряш конкретно на въпросите.

Ти кога последно си тествал IQ-то си?
            Господ раздава на моста,а шапкаря е винаги под моста!!!Крие се!!!

Коментар

Когато свършат доводите и аргументите започват личните обиди и нападките
              И понеже червените боклуци отдавна нямат доводи и аргументи ....виждаш и сам

Коментар

Пусни го в "Бисери и вицове"!

Ти си ОТЯВЛЕН ГЕРБЕР! Абсолютен яростен гербер.

Ти кога последно си тествал IQ-то си?

П.П. Говоря за онези тестове, които имат задача "вкарване на пирамида в куб".

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Ти за еволюция слушал ли си???
                  Слушал е, но само е слушал, без да я преживява
                  Веднага да звъннат с гигов на пеевски и да питат как се изживява вътрешен катарзис

Коментар

Гигов, аз не съм гербер.
                    Пусни го в "Бисери и вицове"!

Ти си ОТЯВЛЕН ГЕРБЕР! Абсолютен яростен гербер.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Точно такива разсъждения са удобни за псевдо политическия ни елит и ни държат в тази патова ситуация толкова години. Все избираме по-малкото зло и вярваме на някакви спасители и харизми. Ето и сега уж умните и интелигентните искат пълна промяна и се кълнат, че няма да разрешат да ги излъжат..., но ще стане пак същото. Ореха ще му писне и ще се махне, ще има избори, някой ще спечели. Все едно кой. Хората ще се приберат от улицата и нищо няма да се промени....просто някой друг олигарх ще му стъжни за сметка на възхода на друг. Пак ще има тупане по гърдите и кухи фрази ...до поредната социална криза...след месеци или години. А младите ще си бият камшика в чужбина и циганията ще се множи..... Докато умните се наумуват, лудите ще се налудуват. И живота си минава и ще успяват само хората със връзки и здрави лакти, а ние принципните и честните ....ДГД .
                      Ти за еволюция слушал ли си???

Коментар

Това, че бойко фалирал бизнеса също е един комунистически мит който хората които нямате пари за кафе разпространявате и си вярвате един на друг и сега чакате социалните помощи от кредит за да пиете кафе.
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          И като се събудиш,краката ти отвити!!!Май доста станахте утопистите тука!!!
                          Точно такива разсъждения са удобни за псевдо политическия ни елит и ни държат в тази патова ситуация толкова години. Все избираме по-малкото зло и вярваме на някакви спасители и харизми. Ето и сега уж умните и интелигентните искат пълна промяна и се кълнат, че няма да разрешат да ги излъжат..., но ще стане пак същото. Ореха ще му писне и ще се махне, ще има избори, някой ще спечели. Все едно кой. Хората ще се приберат от улицата и нищо няма да се промени....просто някой друг олигарх ще му стъжни за сметка на възхода на друг. Пак ще има тупане по гърдите и кухи фрази ...до поредната социална криза...след месеци или години. А младите ще си бият камшика в чужбина и циганията ще се множи..... Докато умните се наумуват, лудите ще се налудуват. И живота си минава и ще успяват само хората със връзки и здрави лакти, а ние принципните и честните ....ДГД .

Коментар

Това, че ти не виждаш правила реформа не е наш проблем.Това, че си се докарал до положнеие в което нямаш пари за кафе също не е наш проблем.

Със запетая или без запетая!!!

Коментар

Аз лично не виждам нито една правилна реформа или верно решение. Умори народа от глад заради една магистрала. Какво ми дреме за този път като останах без работа и нямам пари да изляза да пия едно кафе?

Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              И като се събудиш,краката ти отвити!!!Май доста станахте утопистите тука!!!

Коментар

Ах! Каква загриженост на герберастите за нас! Също като в искането ВЕДНАГА да се прегласува закона за поправка на бюджета. С най-чисти намерения и с мисъл за правителството.

Да го ду...те герберастчета! Нито ще се събира парламента по вашия кеф, нито ще се подаде оставка. Софийските гаменчета може да си тормозят софиянци колкото си искат. На нас ни е през ... самолетоносача!
                                Гигов, аз не съм гербер.
                                Аз съм "за" прозрачно разписано харчене на парите.

Ти сега ще кажеш - "Ама ГЕРБ как ги харчеха?"

И ще бъдеш прав. ГЕРБ също гласуваха актуализация и похарчиха едни пари, ноооооо защо и вие трябва да сте като тях?

Напишете в актуализацията: "100 милиона за Ковачки, 200 милиона за синдикатите, 200 милиона за "нашите" и т.н. и т.н." и веднага ще ви подкрепя.

Коментар

Working...
                                X