IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Делян Пеевски го махнахме веднага след реакцията на обществеността.
    Т.нар. "ШЕФ на ВИС" е просто едно момче, което на 19 години е работило в шуменски офис на застрахователна фирма. Впрочем в Шумен групировките си налягаха парцалите. Нямаше бандитизъм и убийства, като в бандитската София.

Обаче ти нямаш нищо против дето 4 години на власт беше истински шеф на бандитска групировка, човек уличен от ЦРУ за мафиот, перач на пари и наркотрафикант. Човек с доказани връзки с подземния свят? Няма лошо да се върне сикаджията нали?
    Гигов, червен другарю, че то ако не беше реакцията на обществото пеевски вече щеше да вършее из държавата бе червенушке
    Ес размахва пръст на Турция и им казва скоро да не чакат за ЕС, а червените тикви дадохте НАЦИОНАЛНАТА сигурност на България в турски ръце
    Що не послушахте обществеността и за бат сали, висаджията, сестра галева, областните срещу които също имаше протести. Народа го гони от вратата на областна, а той влиза през прозореца
    И между другото отново Лъжеш
    Малко да те светна за биографията на човека да видиш какво общо има с шумен

"Защо е гаф назначението на Емил Иванов

Бившият кмет на Своге има повече от скандално минало. В средата на 1990 г. той е осъден на 2.5 години условно за нанасяне на средна телесна повреда на тогавашния шеф на Дома на културните дейци в Своге Георги Атанасов. Делото вече е унищожено заради давност.Самият Иванов не отрича, че има присъда. Пред Би Ти Ви той заяви, че тогава е бил млад и това е било младежко сбиване, в което той бранел честта си.

Другото петно в миналото на Емил Иванов е работата му като застрахователен агент на силовата застрахователна компания ВИС 2 в средата на 90-те години. "Смятам, че по онова време нямаше други застрахователни компании. Бяха само ВИС и СИК. И много хора са работили там", обяснява работата си за мутрите бившият кмет на Своге пред медиите. Което най-малкото е невярно, разбира се."

Нали ти е ясно, че това са ФАКТИ, а това за ЦРУ, наркотрафикант, перач на пари, за комунистически измишльотини разпространявани от форумни ....ай да не казвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Return Разгледай мнение
      Румяна е най-малкия пример. Бързо забрави лафа - "Дянков е най-добрият финансов министър и без него няма да има правителство на Герб". Да, Борисов отчете грешките, но на практика се оказа, че всичко му е грешка. Аз лично не виждам нито една правилна реформа или верно решение. Умори народа от глад заради една магистрала. Какво ми дреме за този път като останах без работа и нямам пари да изляза да пия едно кафе? Това за другите партии съм съгласен и още преди изборите го писах тук - някъде март месец, че изборите нищо няма да решат докато участват тези партии. Решението е пълна чистка на всички, участвали в управлението след 1989 г. До един да се разкарат те и роднините им. Да се направи национална кръгла маса и в управлението да влязат само неопетнени хора на експертен принцип и при огромна подкрепа. Но това на практика е невъзможно, защото в България икономиката и политиката са така овързани, че сринат ли се партиите ще се срине и икономиката.
      И като се събудиш,краката ти отвити!!!Май доста станахте утопистите тука!!!

Коментар

Ах! Каква загриженост на герберастите за нас! Също като в искането ВЕДНАГА да се прегласува закона за поправка на бюджета. С най-чисти намерения и с мисъл за правителството.

Да го ду...те герберастчета! Нито ще се събира парламента по вашия кеф, нито ще се подаде оставка. Софийските гаменчета може да си тормозят софиянци колкото си искат. На нас ни е през ... самолетоносача!
        Тоя не е сам!!!

Коментар

• Румяна е най-малкия пример. Бързо забрави лафа - "Дянков е най-добрият финансов министър и без него няма да има правителство на Герб". Да, Борисов отчете грешките, но на практика се оказа, че всичко му е грешка. Аз лично не виждам нито една правилна реформа или верно решение. Умори народа от глад заради една магистрала. Какво ми дреме за този път като останах без работа и нямам пари да изляза да пия едно кафе? Това за другите партии съм съгласен и още преди изборите го писах тук - някъде март месец, че изборите нищо няма да решат докато участват тези партии. Решението е пълна чистка на всички, участвали в управлението след 1989 г. До един да се разкарат те и роднините им. Да се направи национална кръгла маса и в управлението да влязат само неопетнени хора на експертен принцип и при огромна подкрепа. Но това на практика е невъзможно, защото в България икономиката и политиката са така овързани, че сринат ли се партиите ще се срине и икономиката.

Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
          Някой хора сте уникални с измишльотините си
          Сравнението на политически кабинет с футболен отбор е доста некоректно
          И моя шеф стои зад мен, но винаги може нещо да се издъня и да ми набие шута, това не е основание да закрие фирмата. Нито е основание да се обеси на дървото.
          Ако объркаш състава е едно, но ако конкретния футболист се дъни е друго.
          Нали не очакваш Борисов да изпитва Румяна Желева по георграфия или да и поиска бележника да види какво пише вътре
          Иначе Борисов пое отговорност подавайки оставка която народа му поиска. Даже не еднократно се извини на народа признавайки допуснати грешки, а сегашните ?!?!Сегашните извиниха ли се за нещо което са направили от 44-та, та досега ?!?!
          Сегашните за какво носят отговорност ?!?! Олигарски вика питайте за пеевски станишев, станишев вика питайте олигарски

Коментар

Много си прав, но трябва да се носи отговорност за всяко действие и твърдение! Не може да кажеш - "Той е голям специалист и аз стоя зад него" и след известно време да му биеш шута с думите - "Сбърках за него, изглеждаше свестен...." . Ами то във всеки футболен отбор, ако треньора обърка състава си заминава след 3 кръга. Бойко изкара близо 4 сезона .....и пак няма вина???
            Ти сериозно ли го говориш това приятелю!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Не бе, Гигов, аз за друго ти препоръчвам нови избори.
              За да имате над 120 депутата (БСП/ДПС) и да не зависите от Атака (която ви е сериозен разход в кеш), а и тогава ще могат да се приемат с пълна сила "социалните" ви пакети.

А ти защо се страхуваш, че ГЕРБ би взел властта - това остава загадка за мен!!!

П.П. Тези дни пак ще трябва да коленичите пред ниския торс на Волен за заветните 2-3 гласа. Защо да ви го причиняваме цели 4 години?!
              Ах! Каква загриженост на герберастите за нас! Също като в искането ВЕДНАГА да се прегласува закона за поправка на бюджета. С най-чисти намерения и с мисъл за правителството.

Да го ду...те герберастчета! Нито ще се събира парламента по вашия кеф, нито ще се подаде оставка. Софийските гаменчета може да си тормозят софиянци колкото си искат. На нас ни е през ... самолетоносача!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Махнал си го баш ти.... Егати самочувствието.

Махнал си пичите си въшки, но не и Пеевски.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                  Това според кого ?!?!
                  А може ли да си умен, морален, интелигентен и НЕЗАВИСИМ и да сложиш дилян пеевски
                  Можеш ли да си морален и да сложиш Бат Сали, шеф на вис, областни с присъди и т.н. в групата на атака има 21 годишен депутат
                  Можеш ли да си интелигентен, а дипломната ти работа в русия да е била на тема руската униформа
                  Т.нар. "ШЕФ на ВИС" е просто едно момче, което на 19 години е работило в шуменски офис на застрахователна фирма. Впрочем в Шумен групировките си налягаха парцалите. Нямаше бандитизъм и убийства, като в бандитската София.

Обаче ти нямаш нищо против дето 4 години на власт беше истински шеф на бандитска групировка, човек уличен от ЦРУ за мафиот, перач на пари и наркотрафикант. Човек с доказани връзки с подземния свят? Няма лошо да се върне сикаджията нали?

Коментар

Изборите бяха преди три месеца. Защо пък да ви уйдисваме на простотиите и да правим нови. Правителството е легитимно и конституционно. След три години може да искате нови избори. Сега откъде-накъде? Сега имаме работа. Първо трябва да се изгонят от държавната администрация всички назначени от сикаджията, да се прочистят полицията и митниците, да вкараме на "топло" първо Цвъки, а след туй и Боко... а после може и да се мисли за избори.

А герберастите може да си виете като гладни псета срещу луната. Плачкайте си!
                    Не бе, Гигов, аз за друго ти препоръчвам нови избори.
                    За да имате над 120 депутата (БСП/ДПС) и да не зависите от Атака (която ви е сериозен разход в кеш), а и тогава ще могат да се приемат с пълна сила "социалните" ви пакети.

А ти защо се страхуваш, че ГЕРБ би взел властта - това остава загадка за мен!!!

П.П. Тези дни пак ще трябва да коленичите пред ниския торс на Волен за заветните 2-3 гласа. Защо да ви го причиняваме цели 4 години?!
                    Last edited by anon6706; 09.08.2013, 18:29.

Коментар

Много си прав, но трябва да се носи отговорност за всяко действие и твърдение! Не може да кажеш - "Той е голям специалист и аз стоя зад него" и след известно време да му биеш шута с думите - "Сбърках за него, изглеждаше свестен...." . Ами то във всеки футболен отбор, ако треньора обърка състава си заминава след 3 кръга. Бойко изкара близо 4 сезона .....и пак няма вина???
                      Някой хора сте уникални с измишльотините си
                      Сравнението на политически кабинет с футболен отбор е доста некоректно
                      И моя шеф стои зад мен, но винаги може нещо да се издъня и да ми набие шута, това не е основание да закрие фирмата. Нито е основание да се обеси на дървото.
                      Ако объркаш състава е едно, но ако конкретния футболист се дъни е друго.
                      Нали не очакваш Борисов да изпитва Румяна Желева по георграфия или да и поиска бележника да види какво пише вътре
                      Иначе Борисов пое отговорност подавайки оставка която народа му поиска. Даже не еднократно се извини на народа признавайки допуснати грешки, а сегашните ?!?!Сегашните извиниха ли се за нещо което са направили от 44-та, та досега ?!?!
                      Сегашните за какво носят отговорност ?!?! Олигарски вика питайте за пеевски станишев, станишев вика питайте олигарски

Коментар

Изборите бяха преди три месеца. Защо пък да ви уйдисваме на простотиите и да правим нови. Правителството е легитимно и конституционно. След три години може да искате нови избори. Сега откъде-накъде? Сега имаме работа. Първо трябва да се изгонят от държавната администрация всички назначени от сикаджията, да се прочистят полицията и митниците, да вкараме на "топло" първо Цвъки, а след туй и Боко... а после може и да се мисли за избори.

И какво се случи по пътя ти от адекватното отношение към назначението на Пеевски до горните твърдения?
                        Yeah

Коментар

Точно това е искането на тъй наречените "интелигентни" протестиращи.
                          Оставка и мутрата отново на власт. Не ми приказвайте за някакви морални, умни интелигентни протестъри.
                          Не може да си умен, морален и интелигентен и да сложиш Бойко Борисов на власт. Той е антипод на всякакъв морал и интелигентност.
                          Чакай сега, не ме идентифицирай с всички протестиращи. Има всякакви, включително социалисти. Един ми обясняваше преди време, че разчита на някаква новооформена група около Кадиев и Червеняков, очевидно забравил топлата връзка на последния със Сретен Йосич. Говорила съм и с подкрепящи Зелените, ДСБ, оставиха ми един горчив привкус с дребнавост и тиха агресия. Срещнах и хора, обявяващи се против всичко и всички, те изобщо не отиват по-напред от едната "Оставка!" и си имат техните основания. Но там, на площада, търпимостта между протестиращите е основание за надежди, че различията ще се погълнат от каузата за общо добруване. Давам си сметка, че звучи клиширано, но в тези думи влагам съзнание и съдържание ... и малко емоция.

Не знам какво неморално и нискоинтелигентно намирате в почтеното отношение на ББ към държавата, придобивките й, дълговете й ... Аз бих казала, че има държавническо поведение, каквото не виждам в нито един друг партиен лидер.
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Защо очакваш при предсрочни избори ГЕРБ да ги спечелеи, че и на власт да дойде?

Нали вече почти цялата власт е в БСП и няма да има фалшификации.... печатане на бюлетини в Костинброд (или някъде другаде ), Капута ще ви подкрепи по ТВ-то си и т.н. и т.н.

Наистина е странен този ваш страх от нови избори.....

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                              Стига бе ти сериозно ли. В цял свят, ако не си вършиш работата просто си търсиш нова работа и това е закон важащ без значение дали си депутат, министър или чистачка в някоя фирма.
                              Народа точно това иска, а не търтеи които знаят, че са на хранилката 4 години и грабят грабят грабят и се оакват, пък каквото и да се случи са си четири години на ключова позиция. След тях потоп.
                              Твоя шеф, ако се оакваш няма ли да ти бие шута колкото и ключов да си
                              Някой и е виновен на Румяна, че не знае география
                              ИСкаш ли да коментираме колко фигури в управленията на БСП не са се справяли, но са били оставяни да дозатъват държавата
                              Искаш ли да коментираме сериозни бсп издънки срещу които всички са мълчали, като изнасилени от банда негри

Коментар

само се замисли от колко знакови фигури се отказа Бойко. Като се почне от Румяна ( не й помня фамилията ) , мине се през Трайчо, Дянков и стигнем до И.Ф. ???
                                Стига бе ти сериозно ли. В цял свят, ако не си вършиш работата просто си търсиш нова работа и това е закон важащ без значение дали си депутат, министър или чистачка в някоя фирма.
                                Народа точно това иска, а не търтеи които знаят, че са на хранилката 4 години и грабят грабят грабят и се оакват, пък каквото и да се случи са си четири години на ключова позиция. След тях потоп.
                                Твоя шеф, ако се оакваш няма ли да ти бие шута колкото и ключов да си
                                Някой и е виновен на Румяна, че не знае география
                                ИСкаш ли да коментираме колко фигури в управленията на БСП не са се справяли, но са били оставяни да дозатъват държавата
                                Искаш ли да коментираме сериозни бсп издънки срещу които всички са мълчали, като изнасилени от банда негри

Коментар

Working...
                                X