IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Сравнение между Първанов и Плевнелиев ....
    Аз пък, като гледам стъпките и житието, и битието на двамата все повече се чудя за какво ни е тази Институция?

Коментар

Давай в същия дух.... явно мечтата ти, да се върнеш мутрите Бойко и Пашата власт, че да окрадат каквото не можаха по времето когато бяха.
      А колкото до определението червен задник - има думата администратора на форума!!!
      Моята мета съм я споделяла нееднократно ,но явно си пропуснал да я прочетеш.Специално за теб пак ще я повторя и тя е ЛУСТРАЦИЯ за всички другари и СМЯНА НА СТАТУКВОТО!!!!!
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        то си е за чудене )
        че и МВР-то си е на ГЕРБ ...к'во чакат още, я всички "отворени" журналисти - дет им е мястото, ама ха
        Не става дума за журналистите. Става дума за тези дето им казват какво да пишат. Защото съм убеден че за тях специално има достатъчно неприятни неща. Пък все пак президента е един от тримата души в България който има достъп до всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Не е така, Първанов се оправяше доста добре и Плевнелием няма да има никакви проблеми стига да реши. Така че интересно ми де до кога ще му издържат нервите и кога ще започне налагането на канчета.
          Сравнение между Първанов и Плевнелиев не може да се прави. Първият знаеше къде се намира, и знаеше какво трябва да се прави, а втория нито е разбрал къде се намира, нито знае какво да прави. Той даже съветници не може да си подбере, да му казват какво да прави, а какво остава работа да върши.

Коментар

Все съм се чудил на президента, защо просто не впрегне цялата сила на държавните репресивни органи и не даде на тези които вървят срещу него това, което всъщност си търсят.
            то си е за чудене )
            че и МВР-то си е на ГЕРБ ...к'во чакат още, я всички "отворени" журналисти - дет им е мястото, ама ха

Коментар

И кой репресивни органи ръководи Президента? -
              Той изобщо може ли нещо да ръководи.
              Слуша и изпълнява до колкото може какво Баце му нареди, а пък вкъщи е мъж под чехъл.
              Не е така, Първанов се оправяше доста добре и Плевнелием няма да има никакви проблеми стига да реши. Така че интересно ми де до кога ще му издържат нервите и кога ще започне налагането на канчета.

Коментар

Все съм се чудил на президента, защо просто не впрегне цялата сила на държавните репресивни органи и не даде на тези които вървят срещу него това, което всъщност си търсят.
                И кой репресивни органи ръководи Президента? -
                Той изобщо може ли нещо да ръководи.
                Слуша и изпълнява до колкото може какво Баце му нареди, а пък вкъщи е мъж под чехъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  ...
                  Ахааа, ТВ Алфа? Добреее!!!
                  Смех и забава!!!
                  не е толкова смешно

Пак е клип на ТВ Алфа....но, кат другите не се интересуват от данъчните декларации и декларациите по Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности
                  на ПРЕЗИДЕНТА - Плевнелиев
                  ...кой източник да се посочи

http://www.vbox7.com/play:89c370188c&al=2&vid=11942192

Ти се радвай, че и Борисов не са го погнали от Алфа-та(за Нова е сигурно, че няма ) )
                  да му търсят неговите декларации и на Ипон на братовчедка му дет охранява дет що големи фирми има, барабар на тия от партиите по белот....по случайност и на един Монополист в горивата

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Червен задник правилно си забелязал ,че когато е имало за какво съм писала срещу предишните ,но те тогава бяха на власт.Към днешна дата управляващите са поредните от котилото Гея ,Бея и Злодея.Следователно за всяка една грешна тяхна стъпка няма да си спестя критиките.Относно подлогата Бареков и изнесеното инфо от сега ти казвам ,че това ще се окаже поредният нему фишек .Няма нищо нередно .Но нали трябва да се откланя вниманието на шараните от много по важни неща и що да не го зариби Дудука
                    Давай в същия дух.... явно мечтата ти, да се върнеш мутрите Бойко и Пашата власт, че да окрадат каквото не можаха по времето когато бяха.
                    А колкото до определението червен задник - има думата администратора на форума!!!

Коментар

• Все съм се чудил на президента, защо просто не впрегне цялата сила на държавните репресивни органи и не даде на тези които вървят срещу него това, което всъщност си търсят.

Коментар

преди 12 май 2013 плюеше във форума срещу ГЕРБ, след изборите се врътна! Защо не си последователна в политическите си възгледи? Или просто няма такива.
                        Когато фактите говорят и боговете мълчат. Така, че в конкретния случай, има документи, няма значение кой ги изнася.
                        Червен задник правилно си забелязал ,че когато е имало за какво съм писала срещу предишните ,но те тогава бяха на власт.Към днешна дата управляващите са поредните от котилото Гея ,Бея и Злодея.Следователно за всяка една грешна тяхна стъпка няма да си спестя критиките.Относно подлогата Бареков и изнесеното инфо от сега ти казвам ,че това ще се окаже поредният нему фишек .Няма нищо нередно .Но нали трябва да се откланя вниманието на шараните от много по важни неща и що да не го зариби Дудука
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Ама ти си ги виждал, познаваш контекста на съставяне, убеден си в автентичността? Браво - ти си човека скенер!
                          Журналисти: Плевнелиев дължи обяснение, няма право да мълчи

http://news.bgnes.com/view/1118052

Ако не бяха автентични, до сега секретаря по медийни въпроси на Президента, щеше да излезе да направи изявление.
                          А от Президенството - гробно мълчание в последните часове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Аз тролове другари нямам....
                            понимаеш!
                            Сам на себе си ли си враг ???
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Ако обичаш посочи източник. Кои журналисти? Кои активисти?
                              Ахааа, ТВ Алфа? Добреее!!!
                              Смех и забава!!!
                              Източникът е написан. Стига да можеш да четеш!!!

Втори път за нечетящите гербери!!!

Протестиращи от Омуртаг се опитаха да блокират пътя на кортежа на премиера, предаде антиправителствената информационна служба “Норешарски”.

На разпространено във фейсбук страницата на “Норешарски” снимка се вижда как десетина души са застанали до пътния банкет и развяват трибагреници.

http://offnews.bg/index.php/253414/p...ha-na-premiera

Коментар

Източникът са документите!!!
                                Ама ти си ги виждал, познаваш контекста на съставяне, убеден си в автентичността? Браво - ти си човека скенер!

Коментар

Working...
                                X