IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
    Забрави да споменеш гигов и монти

Разбира се ,че подкрепям Орешарски ,но те е защото го познавам лично и защото смятам че е професионалист ,а ти си платена форумна п...тутка ,на която друг пише постовете ,срещу кого и как да пише......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      А ти не обвинявай другите за ниското IQ ако твоето е под тяхното...
      Искаш ли да се опитам да редактирам поста ти?
      Лошото е, че дори да го коригирам синтактично, няма как да оправя логическите грешки в него (трудно ми е да вляза в червена кратуна).

А нали вече при вас е модерно да сте "екзактни".

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
        Петното, Шамара и Златния - стожерите в подкрепа на Орешарски
        Забрави да споменеш гигов и монти

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Пооправи си малко поста, за да схвана мисълта ти.

П.П. Не пиши, ако не можеш да носиш на пиене.
          А ти не обвинявай другите за ниското IQ ако твоето е под тяхното...

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            Орешарски покани Петното на срещата с “протестиращи”
            http://offnews.bg/index.php/229777/o...irashti-snimki
            Петното, Шамара и Златния - стожерите в подкрепа на Орешарски

А ако някой е забравил кой е Златния:

защо Златния подкрепя Орешарски
            Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              А на мен бивш висш офицер от разузнаването ми е казвал, че Бойко през деветдесетте е участвал в канал за крадени коли от Западна Европа.
              Информационна агенция "Една жена каза"
              Бегом при сестра галева или серголетка за да получат от теб анонимен сигнал по пощата и тутакси да го внесат в прокуратурата

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

вече и за манипулатор не ставаш....
                Интересно как може да искаш да им дадеш властта на 12 май, като знаеш какво са напарвили...
                Схващаш ли логиката а колко ти е мозъчня потенциал ,щом си гласувал за тези ..след това си... .. имаг назад в темата... кой потдържаш и как плачеш че Борисоф не е на власт..

Рядко съм се смял на един форумец с достатъчни знания и логика...
                А сега и последния циганин ще го обори... с най малкото икю...
                Пооправи си малко поста, за да схвана мисълта ти.

П.П. Не пиши, ако не можеш да носиш на пиене.

Коментар

Интелигентността ми е достатъчно висока за да се възмутя от назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, за разлика от теб, негербераста, който НИТО ВЕДНЪЖ не е възроптал за назначаването на шефа на сикаджийска банда, наркотрафикант и перач на наркопари за премиер!
                  И между другото понеже имаш, абсолютно неоправдана претенции за висока интелигентност, да те светна, че едно е назначен съвсем друго е избран от народа в демократични избори организирани от опонентите му Осем пъти
                  По назначенията сте червените боклуци виждаме как се справят в тази област

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                    за вожда на ГЕРБ Боко ли говориш, старшинка ?
                    Лъжеш като дърт комунистически циганин - на какво се базира червената клевета,че Боко бил наркотрафикант?
                    Че нали ако имаше грам истина там вашите издания на Пеевски и презервативът Бареков щяха да ореват света бре, старшинка!
                    Питай американското разузнаване и доклада на американския посланик Джон Байърли. Той твърди това. А за общите фирми на Бойко с изявени представители на подземния сват си има документи и в съдебния регистър. А на мен бивш висш офицер от разузнаването ми е казвал, че Бойко през деветдесетте е участвал в канал за крадени коли от Западна Европа.

Впрочем Бареков и Пеевски на са "наши". Те са лайномети, които 4 години величаеха Бойко, а после обърнаха плочата. Аз на такива гнусотници не бих подал ръка, даже да се давят!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Гигов, аз не съм гербер.
                      Аз съм "за" прозрачно разписано харчене на парите.

Ти сега ще кажеш - "Ама ГЕРБ как ги харчеха?"

И ще бъдеш прав. ГЕРБ също гласуваха актуализация и похарчиха едни пари, ноооооо защо и вие трябва да сте като тях?Напишете в актуализацията: "100 милиона за Ковачки, 200 милиона за синдикатите, 200 милиона за "нашите" и т.н. и т.н." и веднага ще ви подкрепя.

вече и за манипулатор не ставаш....
                      Интересно как може да искаш да им дадеш властта на 12 май, като знаеш какво са направили...
                      Схващаш ли логиката а колко ти е мозъчния потенциал ,щом си гласувал за тези ..след това си... .. има назад в темата... кой потдържаш и как плачеш че Борисоф не е на власт..

Рядко съм се смял на един форумец с достатъчни знания и логика...
                      А сега и последния циганин ще го обори... с най малкото икю...
                      Last edited by Монти; 09.08.2013, 19:13.

Коментар

Интелигентността ми е достатъчно висока
                        О да, личи ти

Коментар

Интелигентността ми е достатъчно висока за да се възмутя от назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, за разлика от теб, негербераста, който НИТО ВЕДНЪЖ не е възроптал за назначаването на шефа на сикаджийска банда, наркотрафикант и перач на наркопари за премиер!
                          Забрави мазното "г-н" пред името на Делян Пеевски.

Смешен си ми..... но то идва от разликата в IQ-тата ни.

Коментар

Аз НЕ ЛЪЖА. Така ми е по-лесно. Така няма нужда да помня лъжи. Говорех ти за шуменския депутат Иван Иванов, когото НЕ НАПРАВИХА зам. министър защото бил застраховател на 19 години.
                            И какво като е бил застрахователен агент? Не е бил наркотрафикант, като твоя кумир?
                            Иван ИВанов не мина ама Емилчо мина .Що така бе гигов къв е тоя двоен стандарт
                            Наркотрафикант, перач, абсолютни ЛЪЖИ

Вече колко пъти те хващам да лъжеш като дърта циганка гласоподавателка на бсп
                            Всички те разбрахме.

Коментар

Ти кога последно си тествал IQ-то си?

П.П. Говоря за онези тестове, които имат задача "вкарване на пирамида в куб".
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не е бил наркотрафикант, като твоя кумир?
                                за вожда на ГЕРБ Боко ли говориш, старшинка ?
                                Лъжеш като дърт комунистически циганин - на какво се базира червената клевета,че Боко бил наркотрафикант?
                                Че нали ако имаше грам истина там вашите издания на Пеевски и презервативът Бареков щяха да ореват света бре, старшинка!
                                Don't work hard, work smart!

Коментар

Working...
                                X