IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• СКАНДАЛ: ФИДОСОВА С ГРАНДИОЗНА ДАЛАВЕРА
    сеп. 19 Важни Новини, Общество no comments Прочетена 1 787 пъти

Фирма на Искра Фидосова ремонтира сградата на парламента и дължи на държавата 1 млн. лева. Освен съмненията, че документите и дипломата да практикува професията си, около Искра Фидосова излизат още по-скандални разкрития, пише “Разкрития”. Миналото на шефката на правната комисия е много цветно и всичко, в което тя е замесена мирише на измама. Има съмнения, че тя е ръководител на сериозни далавери. Този път не става въпрос за подправени листчета, а за цели 1 000 000 лева. Въпросната фирма „Моском-Ко” печели много голяма обществена поръчка за масовата смяна на дограмата в сградата на парламента. Същата тази фирма, която става известна в последно време, има собственост в „Моском Монтана”. Тази фирма е управлявана от сестрата на Искра Фидосова – Цветелина Недкова. Много фирми кандидатсват за тази поръчка, но тя печели поръчката. В същото време за ремонта започва и акция на данъчните, след която се разкрива, че същата тази фирма дължи 1 000 000 лева. Две години след тази измама става напълно ясно, че сделки са въртени от Майкъл Лин. Тази сделки се сключват и никои не успява да ги спре, въпреки че по закон всички имоти, които са записани по документи, трябва да се запорират.

БКП- ГЕРБ- СИК

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      А А Б ти си ми ясен .Хал хабер си нямаш от години какво става в самата система .Та продължавай Кире със зъби и нокти да ги защитаваш поредните от котилото .Щото ако не го правиш НЯМА ДА ИМАШ МАНГИ .
      Koки питах нещо отговор няма.Това в ГЕРБ така ли ви учат да не отговаряте на въпроси.То едва ли ще получа отговор ма да питам Цвъко шлифера и тиквуняка от котилото ли са?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

типичнен платен пост...две обиди , 10 празни приказки, намек към черните и червените ? ,и връщане в миналия и по миналия век,

Намек към това колко си високо класифицирана ,и ама къде и защо...не казваш....специалистка по всичко...
        Върна се до 1989 г...
        Разбора е пълен ...
        Лошото е че си призна ,че постта ти е до 2012 г.... а го пуснаш за министър след май 2013г...
        Ккавно стана с министъра до 2012 г... А?
        Нещо А?
        Маймунки?
        А А Б ти си ми ясен .Хал хабер си нямаш от години какво става в самата система .Та продължавай Кире със зъби и нокти да ги защитаваш поредните от котилото .Щото ако не го правиш НЯМА ДА ИМАШ МАНГИ .
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

В традициите на добрата стара соц шуробаджанащина .Сестрата на Зинаида Златанова оглави новините на TV7 и NEWS7. http://www.mignews.info/sestrata-na-...-shefka-v-tv7/

Коки я си признай ти какъв пост заемаше при мутрите и кога те изритаха червените боклуци

Коментар

Бате Пешо всяко нещо си има граници .Сори ,но лични неща не споделям .И въобще не ми дреме ,дали ми вярваш или не.
            Koки аз на такива приказки съм се наслушал.Не те питам за точен адрес и месторабота и не ми излизай с тези лични неща.Аз твърдя че си в България и пишеш от тук и няма никаква чужбина.И не си симпатизант на ГЕРБ а член на тази партия и си имала облаги от властта им.На теб изобщо не ти дреме за България дреме ти пак за властта за да си уредиш живота.Този път няма да стане сменяй партията.ДПС ще ти отива най добре.Те не изоставят хората си.

Коментар

• как мисли народа.

Има ли основания за вот на недоверие?
              17.09.13 6059 гласа
              Гласувай Резултати
              Има ли основания за вот на недоверие?
              65% - Да
              35% - Не
              Attached Files

Коментар

Черен задник мойте думи са на база заключение на Прокуратурата.Относно МВР да те светна ,че за сметка на теб имам поглед каква я вършат .И то не от днес ,а от преди 89г .Така ,че следващият път когато иде реч за МВР -то консултирай се с другарите си какво да ти кажат преди да си постнеш поредната изцепка,че ставаш смешен

типичнен платен пост...две обиди , 10 празни приказки, намек към черните и червените ? ,и връщане в миналия и по миналия век,

Намек към това колко си високо класифицирана ,и ама къде и защо...не казваш....специалистка по всичко...
                Върна се до 1989 г...
                Разбора е пълен ...
                Лошото е че си призна ,че постта ти е до 2012 г.... а го пуснаш за министър след май 2013г...
                Ккавно стана с министъра до 2012 г... А?
                Нещо А?
                Маймунки?

Коментар

• В традициите на добрата стара соц шуробаджанащина .Сестрата на Зинаида Златанова оглави новините на TV7 и NEWS7. http://www.mignews.info/sestrata-na-...-shefka-v-tv7/

Коментар

Нали знаеш ,че твойте думи не са на прокуратурата и е открита манипулация...

Да ги свързваш ... Прокуратура ,доклад и дейността на министър Йончев...
                    Освен ако си от упълномощените да правят предварителни забележки...

Мисля ,че каузата ти не заслужава да падаш толкова ниско...
                    Черен задник мойте думи са на база заключение на Прокуратурата.Относно МВР да те светна ,че за сметка на теб имам поглед каква я вършат .И то не от днес ,а от преди 89г .Така ,че следващият път когато иде реч за МВР -то консултирай се с другарите си какво да ти кажат преди да си постнеш поредната изцепка,че ставаш смешен

Коментар

tea_cup докладът го прочетох още оня ден .И съм наясно ,че е до 2012г .Но какво от това ,след като до ден днешен в МВР нищо не се е променило.Това ,че Йовчев както и предшествениците си смени всички шефове не следва,че е направил тотална реформа с която би трябвало да се цели подобрение на работата и за която постоянно отвън тръбят .
                      Нали знаеш ,че твойте думи не са на прокуратурата и е открита манипулация...

Да ги свързваш ... Прокуратура ,доклад и дейността на министър Йончев...
                      Освен ако си от упълномощените да правят предварителни забележки...

Мисля ,че каузата ти не заслужава да падаш толкова ниско...

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                        Докладът на прокуратурата е за периода на ГЕРБ. Четене с разбиране се учи в началните класове.
                        tea_cup докладът го прочетох още оня ден .И съм наясно ,че е до 2012г .Но какво от това ,след като до ден днешен в МВР нищо не се е променило.Това ,че Йовчев както и предшествениците си смени всички шефове не следва,че е направил тотална реформа с която би трябвало да се цели подобрение на работата и за която постоянно отвън тръбят .

Коментар

Ало червен задник не ми говори общи приказки ,а кажи как може Олигарски да е толкова неадекватен ?Ясно си пише в доклада за прилагането на закона и за дейността на прокуратурата и на разследващите органи ,че МВР работи все по-зле. ,

Винги съм мразил платените писачи ,не е важно за коя кауза работят....
                          Те не четат ,манипулират , лъжат само да са доволни господарите им..сиреч работодателите им...

Коментар

А спри се....
                            Смятах те за нормална...
                            Не може всеки ден по 3К полицай да са заети с хулиганите на ГЕРБ и РЕформаторския блок и да има резултати...и то за 100 дни от управлението,100 протеста...
                            колкото повече пускате простотии против правителството ,толкова ставете смешни и всеки нормален човек се поставя на техно място и почва да ви смята за циркаджии...
                            Откакто видях един ненормалник да легне пред мерцедес на една фирма бъркайки я със служебна на МФ а друг ревейки с свирка , легна пред трамвай и събра бабичкита на кълбо -вътре , а трети виждайки че идва истинската кола на МФ на четири крака като маймуна се добра до нея и там си опъна хоризонтално... викайки Оставка...
                            Цирк ,само това вече е достатъчно...
                            Протестът не е изчерпал силата си, това е морална революция

Продължаващият повече от три месеца протест не е изчерпал енергията, силата и смисъла си. Напротив, тепърва предстоят драматични събития. Това е мнението на професора по конституционно право и бивш депутат от БСП Георги Близнашки. Според него ставащото не бива да бъде подценявано, защото представлява своеобразна морална резолюция, която ще даде отражение за дълго време напред.

В сряда пред Нова телевизия Близнашки определи протестът като уникален заради неочаквано категоричната и масова реакция на обществото и неговата продължителност на фона на факта, че "ние сме южна нация и като такива като манталитет ние сме склонни бързо да се палим и след това бързо да гаснат страстите".

"Това, което се случва, показва една изключителна жилавост, една упоритост за съпротива срещу попълзновенията на олигархията. И затова опитите да се очерни протестът са обреченина неуспех. Това са много жалки опити, защото хората излизат отново и отново. Една значителна част от цвета на нацията, защото на улицата е интелигенцията, авторитетни фигури, които излизат със собствената си физиономия и със собствените си имена, поемат рискове в професията си", заяви професорът
                            "Българска социалистическа партия в момента няма чуваемост към по-широките кръгове на нашето общество и причината е много просто, тя няма кауза. В момента има едно вкопчване във властта, но властта не може да бъде самоцел и това пребиваване във властта ще даде много тежки негативи и това ще се отрази в следващи избори и ще даде отражение за следващи поколения, защото това, което се случва, е един нов разлом в нашето общество, създава се една нова публичност, на дневен ред се поставят теми, които до неотдавна просто бяха забранени", каза той.

Близнашки припомни, че само преди три или четири години Сергей Станишев обяви, че олигархия в България няма, а сега всички разискват темата за олигархията и тя се персонифицира "в определен кръг хора, които очевидно много брутално се намесват в националния политически живот".

"Така че много неща се разрушиха, много табута се разрушиха и този протест играе една изключително освежаваща роля в националния политически живот. Това е една своеобразна морална резолюция, която ще даде отражение за дълго време напред. Така че не трябва да се опитват да подценяват това, което се случва, това е изключително важно и не случайно, ако ви прави впечатление, авторитетите в БСП, хората, които при други ситуации са излизалида защитават позицията на тази партия, в момента мълчат", заяви Близнашки и добави, че за сметка на това се търсят клакьори, ориентирани "към персонални възхвали към Сергей Станишев". Според него горчивите плодове на днешната политика ще се събират в не толкова далечно време.

Близнашки каза, че предстоят драматични събития, защото недоволството се натрупва, и който смята, че протестът ще затихне сам по себе си, се заблуждава.

"Така че ситуацията за страната е изключително тревожна и същите тези социолози, на които вие се позовавате и чиито данни според мен не отговарят на действителното положение на нещата, говорят за предстояща катастрофа. ", каза Близнашки.

Като специалист по конституционно право той смята, че Делян Пеевски не може да се върне като депутат, след като бе избран за шеф на ДАНС. Според него и самите партии от новата тройна коалиция не биха искали да го видят обратно в своите редици, "защото той се превърна в символ на злото, онзи олигархичен модел на управление, който така или иначе ще свързваме с фигури като Олигарски и Сергей Станишев".

"От Делян Пеевски се очакваше да свърши мръсната работа за децата на номенклатурата, които очевидно за пръв път от много време насам губят позиции в националния политически живот. Пак подчертавам, това, което преживяваме, се ползва със симпатиите на целия цивилизован свят. Това е една морална революция и аз се надявам, че ще дадем добър урок на нашата олигархия", заключи Георги Близнашки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Koки твърди че си била уредила живота в чужбина.Зададох и въпрос с какво си изкарва хляба там отговор няма.Въобще някой в този форум вярва ли в тези думи??
                              Бате Пешо всяко нещо си има граници .Сори ,но лични неща не споделям .И въобще не ми дреме ,дали ми вярваш или не.

Коментар

Подобряване на работата на МВР http://offnews.bg/index.php/244519/o...atil-gi-ot-200 ??? След като дори Прокуратурата отчете изключително дъно на дейността на МВР> http://www.segabg.com/article.php?id=666197 ? ...

Докладът на прокуратурата е за периода на ГЕРБ. Четене с разбиране се учи в началните класове.

Коментар

Working...
                                X