IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    ама...те енергийните кръгове понякога се хващат за гушата...

п.п. стига с тоя мармот, искам истински шоколад
    Хващат се да, щото не могат да разделят парата Като Шмугизов дето беше тръгнал да плюе налево и надесно, щото му се е видело малко неговото коматче, та тръгнал да гледа в чуждата паница

А истинския шоколад трябва да си го заслужиш

Коментар

• Боци май си смени хобито рязане на ленти с вотове на недоверие... Това момче умора нема

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
        Хооп ....

Че пак те е налегнала хипогликимията и задаваш глупави въпроси

Ще играе там, дето е парата
        ама...те енергийните кръгове понякога се хващат за гушата...

п.п. стига с тоя мармот, искам истински шоколад

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Не знам дали знаеш ,но СДС беше движение ,преди да стане партия....което беше грешка! Но Командира видя така начин да го обязди....
          Там имаше от най леви до най десни организации...
          Бях при Дертлиев а после при Нехризов....а те не бяха десни а по скоро до сегашните БСП....
          Спомням си ги тоя период.Много харесвах Дертлиев, страшно достоен човек.И още ме е яд защо комуноидите не го подкрепиха за президент а избраха Жельо.Знам защо ама това е друг въпрос.
          Life won't wait for you.

Коментар

това ми е интересно
            Защото Овчаров не е човек, който си мълчи...
            Енергийните кръгове са различни....но Голямата майка е една, малките повече...

Въпросът е дали Овчаров ще играе със Златев - Борисов - Първанов или не в Нефтохима
            Хооп ....

Че пак те е налегнала хипогликимията и задаваш глупави въпроси

Ще играе там, дето е парата

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
              Най-млада е! С най-образования и многоброен електорат е!
              Образованият им електорат е прочел Винету

Коментар

• Орешарски раздава автографи в парламента, пускат и рокли с неговия лик...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_8714.html

Коментар

Ако не беше Делян Пеевски щеше да е друг...
                  ...
                  а бе, що никой не иска да каже кой назначи шефа на ДАНС при Борисов за шеф на МВР при Орешарски

Коментар

Понеже се обиждаш и модератора искам да спазвам добрия тон....
                    Ти не си трол,ти си карикатура или пародия на трол... по твое желание...
                    И утре рано рано хващаш трамвая и внасяш 50 лв при нотариуа на Петте кюшета на бул. Христо Ботев ,преди Патриарха...
                    Понимаеш!

Ами да беше казал по-рано сега се връщам от един нотариус в района

А карикатура е цялото и. д. правителство на Орешака, барабар със Станишов, Метсня и цирк Болен и ко., .

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Протеста го впрегна назначението на Делян Пеевски, всички помним.

Въпросът е кой ???

Кой назначи Делян Пеевски ???

Ако не беше Делян Пеевски щеше да е друг...
                      Още на втория ден след изборите и съставяне на правителство ,излезнаха 200 човека пред НС да стачкуват и да искат нови избори.....
                      тези който стачкуваха против ДП излезнаха и се прибраха ,но други дойдоха на тяхно място....
                      И за мен всеки който пита още защо Делян Пеевски а не защо толкова малки заплати и пенсии , борба с монополи и нов изборен закон е платен трол...

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                        Бааа, ми тогава Р.Овч какво прави и той там , в тоя прогнил капиталистически Лукойл
                        това ми е интересно
                        Защото Овчаров не е човек, който си мълчи...
                        Енергийните кръгове са различни....но Голямата майка е една, малките повече...

Въпросът е дали Овчаров ще играе със Златев - Борисов - Първанов или не в Нефтохима
                        Last edited by съни(тя); 17.10.2013, 16:02.

Коментар

Мислиш ли, че ще го купят и няма да настоява да заработят тия измервателни уреди, дето все още масово не работят?
                          ...или пък някои износни трикове за акцизи
                          Дали пък, след 4 годишна данъчна "приятелска ваканция" няма да започне и някой лев данък печалба да плаща туй "дето внасяло 25% данъци" в хазната?
                          Хахахаххааха, добър виц.

Майката да подкупи собственото си дете, което току що е назначила, да не и слага "измервателни уреди"?

Нема се пУашите (по миков) няма такава опастност. да го купят де

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            А бе Съди! Аз ти говоря за цените на руската фирма, която продава нефта на рафинерията. Какви свързани лица, какви пет лева?
                            Лукойл България и Лукойл Русия какви са?
                            и по европейските норми и по нашите са свързани лица

Коментар

Данъчното ни законодателство има определено мнение за цените между Свързани лица
                              Отделно за още по-свързаните на входа и изхода на Нефтохима
                              нещо такова се получава

Лукойл Б-я (на Златев) - Лукойл Нефтохим (пак на Златев, но и Държавата има контрол) - Лукойл Б-я, която продава горивата на бензиностанциите

п.п....за данък печалба до 2009та са си плащали...нищо, че % е бил по-висок
                              Бааа, ми тогава Р.Овч какво прави и той там , в тоя прогнил капиталистически Лукойл

Коментар

....
                                Гърневски е морално чист човек от СДС нали... този път от кои е...
                                ...
                                не си ли спомняш видеото на изборите, които спечели Герб, как купуваше циганите в Пловдив, че после години столипиново и шекер махала не плащаха....че бяха пропищяли от ерп-то

Коментар

Working...
                                X