Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИли аз съм идиот или този който го е писал...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДанъчното ни законодателство има определено мнение за цените между Свързани лица
Отделно за още по-свързаните на входа и изхода на Нефтохима
нещо такова се получава
Лукойл Б-я (на Златев) - Лукойл Нефтохим (пак на Златев, но и Държавата има контрол) - Лукойл Б-я, която продава горивата на бензиностанциитеНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеПЛОВДИВ ПРОГОНИ ОРЕШАРСКИ С ПСУВНИ!
...
На концерта дойде и симпатизанти на ГЕРБ от всички по-големи общини в областта, сред които Асеновград, Карлово, Марица, Родопи, Първомай, Садово и други.
....
Часове преди концерта централите на ДСБ, Кунева и Синьо единство се разграничиха, но техни симпатизанти бяха на площада.
......
Целта на събитието тази вечер бе да даде кураж на всички структури за общонародно обединение.
На този митинг не търсим политически дивиденти, коментира бившият пловдивски кмет.
.
В този момент се появиха стотиците симпантизанти на ГЕРБ-Област със скандирания „Оставка”.
Гърневски каза: Те не викат за мен, а за прекратяването на това престъпно управление, което трябва да си върви.
”.
Цяла протестираща България гръмна от овации за Пловдив.
А София за пореден път разбра, че има подкрепа, че не е сама!
Много се чудих и три пъти го прочетох....
не разбрах ,кой е организатора на митинга.....
кой го подкрепя..
защо се разграничават РБ
Кой с кой се обединява ...като се разграничава...
кой от протестираща БГ гръмна от овации за Пловдив....аз не съм го правил а в София бяха 50 човека на жълтите павета...
София разбра че има подкрепа на Пловдив а тези от Раковски какво правят там....те кой подкрепят....
Или аз съм идиот или този който го е писал...
Гърневски е морално чист човек от СДС нали... той път от кой е...
Сигурно си е е преставял сините ескадрони...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТози въпрос може да занимава вече само идиоти.
Делян Пеевски не е най-важния човек в тази държава.
Пък и не е уличен в някакво престъпление.....
За разлика от Бойко Борисов.
Да излязат и да питат кой назначи Бойко за главен секретар?
От кога мутрите стават началници на полицаите?
Кой назначи Бойко Борисов за главен секретар ???
От кога мутрите стават началници на полицаите ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnikАбе ти пишка немаш ли си, че да си играеш с нея, та постоянно зяпаш тея парламентарни контроли
Това е една от най-важните институции в България-Конституционен съд. Над тях е само Конституцията. И Господ.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВъпросът е кой ???
Кой назначи Делян Пеевски ???
Делян Пеевски не е най-важния човек в тази държава.
Пък и не е уличен в някакво престъпление.....
За разлика от Бойко Борисов.
Да излязат и да питат кой назначи Бойко за главен секретар?
От кога мутрите стават началници на полицаите?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДанък печалба е изключено да платят. Руснаците няма да го допуснат. Да не са толкова тъпи. Те продават нефта на рафинерията на такива цени че да няма печалба. Ако правеха печалба и плащаха данък върху нея в България щяха да са идиоти.
Отделно за още по-свързаните на входа и изхода на Нефтохима
нещо такова се получава
Лукойл Б-я (на Златев) - Лукойл Нефтохим (пак на Златев, но и Държавата има контрол) - Лукойл Б-я, която продава горивата на бензиностанциите
п.п....за данък печалба до 2009та са си плащали...нищо, че % е бил по-високLast edited by съни(тя); 17.10.2013, 15:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениети си го знаеш
герб с тъпия си въпрос към КС и благодарните му конституционни съдии
Не знам на другия въпрос какъв отговор щяха да получат, ама поне съдийката с особеното мнение е ясно какво щеше да отговори.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПротеста го впрегна назначението на Делян Пеевски, всички помним.
Въпросът е кой ???
Кой назначи Делян Пеевски ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеМислиш ли, че ще го купят и няма да настоява да заработят тия измервателни уреди, дето все още масово не работят?
...или пък някои износни трикове за акцизи
Дали пък, след 4 годишна данъчна "приятелска ваканция" няма да започне и някой лев данък печалба да плаща туй "дето внасяло 25% данъци" в хазната?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениекойто впрегна протеста и го направи да иска само "оставка"
но и туй си го знаеш
Въпросът е кой ???
Кой назначи Делян Пеевски ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА кой назначи конституционните съдии ???
А кой вкара Бойко Борисов в политиката ???
но и туй си го знаеш
Коментар
-
Бюджетът на президентa ще бъде орязан с 12%
Правилно!
Даже малко го орязвате! Такъв президент, който нарича чешкия президент полски и чехословашки и без това е излишен. Може би е нужен само на Боко, да му дърпа ушите.
Пък и той е богат. Я каква къща има в Гърция, офшорни сметки... нема парични проблеми.
Явор Дачков: Плевнелиев бе дотук
Мълчанието на Росен Плевнелиев за собственото му минало става все по-неуместно и ще изиграе на президента лоша шега.
Мислейки, че е под нивото му да се занимава с вестникарски публикации и лични нападки, Плевнелиев влиза още по-дълбоко в капана, който сам си заложи, когато открито застана на страната на протестиращите и по най-естествен начин сам се превърна в политическа мишена. Ако си мисли, че ще го оставят, много се лъже, а и завесата за миналите му далавери на бизнесмен сега просто леко се повдига.
Той взе страна в една политическа битка и днес няма право да се оплаква, че е атакуван, защото това е част от политиката. Ако имаше поне малък политически усет, Росен Плевнелиев щеше да запази дистанция и нямаше да тръгне да сваля на юруш едва-що избраното правителство, за да угажда на мераците на Иво Прокопиев и Цветелина Бориславова. Той направи груба грешка и днес ще трябва да събира горчивите й плодове.
Преди президентските избори и след тях темата за неговото минало бе идеално опакована и напудрена за пред електората, както от същите медии, които днес го нападат, така и от всички останали. Леко преправената легенда за българския Рокфелер, който от спане по "паргинзите" на Германия станал мултимилионер, издишаше още тогава, но ленивата българска публика не й обърна внимание. Плевнелиев можеше да изкара с тази измислица целия си президентски мандат. Той обаче се оказа по-глупав политик от очакванията дори и на най-големите скептици и се хвърли безразсъдно в злободневните ежби, бидейки президент. И получи удар, който бе лесно предвидим. Като наблюдавам реакциите му, май само той не го е очаквал, което говори за тоталната му неадекватност за поста, на който го сложиха неговите кукловоди. На всичкото отгоре се оказа човек с пробита биография на назначен комсомолски милионер, което излъганият десен електорат няма да му прости.
Мисля, че Росен Плевнелиев бе с политиката до тук. Атаките срещу него не са нито безобидни, нито краткосрочни. Ще бъде цяло чудо, ако изкара пълния си мандат. Лошото е, че и тази поредна еднодневка в българската политика няма да ни послужи за пример. В България всеки случаен маргинал може да бъде изваден от някой ъгъл, поизтупан, фризиран и поставен на най-високия пост в държавата, в която отдавна не е останала нито капка държавност. За държавници да не говорим. /БГНЕСНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар