Първоначално изпратено от cops
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи той този Овчаров, на какво беше министър по време на триглавата ламя ???Силата на свободата е в смелостта да казваш истината. Смелостта е двигателя на развитието и нейната липса е предпоставка на регреса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеСъщия, са е директор при дружката на Боцо I Тиквувсеогряващий, Валентин Златев. Да не би да си учуден случайно ?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКой Овчаров, дето беше министър на енергетиката при Жан Виденов ли ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеMонти никой няма да пипне монополите.В България всяко правителство се договаря с тях.Последния пример е Овчаров в Лукойл.Ще се бори с дружката си Валентин Златев ли?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТо да беше само с обещания. И бая разстрели е имало покрай обещанията
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеМа избори се печелят с пари бе, Баце С какво да се печелят, с голи обещания ли ? Да, другарите ги спечелиха изборите 47ма година само с едни голи обещания, ма все пак зад тези обещания стоеше армията на "Мустакатия"Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГЕРБ е подготвил 100 милиона за евро изборите и някави платени писачи тук да ми пеят колко е велик Баце...
:
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМамка ти ще уволни ли Дудуков след днешния резил при Dick-off?
За мен това ще е успешен политически проект...
Работи там където ГЕРБ е силен и има откъде да вземе гласове... който разачорани от Боце ще отидат към него...
Вече е взел поне 100 средни кадри на ГЕРБ...
Той няма да работи в София ,но в провинцията... е на 70 %...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМамка ти ще уволни ли Дудуков след днешния резил при Dick-off?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеБунтове ? Къде видя бунтове ? Организирахме отново строго режисиран сеир, щото сметнахме, че зрелището ще ни излезе много по-евтино от това, да хвърлим по некой комат хлеб на народа Сега скоро се гласиме пак да организираме и режисираме, защото ако народа постои още месец два без сеир, може наистина да се вдигне на бунт, а това не е убавоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДеляне, какво мислиш за февруарските бунтове ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеЗнаят, ама народа обича да има драма, да има зрелище. Щото ако го няма, ще погледне в паницата, ще види, че е празна и после може да ни спретнат некой нов 9ти септемвриБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТе не знаят ли, че ти имаш най много пари и вестници ???
Коментар
Коментар