Първоначално изпратено от dosadnik_3
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Бойко уплашен, договаря се с Доган и Станишев
Бойко уплашен, договаря се с Доган и Станишев
Бойко се тресе от страх да не се разровят около управлението на ГЕРБ и все по-често търси начини да се договаря пряко с Ахмед Доган и Сергей Станишев, твърди отлично осведомен източник от близкото обкръжение на бившия премиер.
http://www.mignews.info/bojko-uplash...n-i-stanishev/
Коментар
-
Диков пита: Кой плаща на Тв7? Бареков му отговаря: Колко пари дава Бойко Борисов на Нова?
http://pik.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%...ews109247.html
Браво на дудучето, добре си е научило урочето, ще го черпиме после неколко линийки бело сладко,екстра качество, че тоя Дикофф ще му разстрои нежната психика с тея неудобни въпроси
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА на Мама Иренка кой и даде парите ??? Кой, кой, КОйПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеИграещите тото Тя толкова манипулации прави, даже няколко пъти сама се осра /по точно подчинените и де/, та се падаха по няколко пъти едни и същи числа 2 тиража поред, ама простия български народ не се усети и продължи да си дава паричките, да ни пълни гушките Един ден, като ме изберат за министър предЦедател, ще се изтъпанча на трибуната, ще изпъна гушка, ще погледна към камерата и ще се обърна към целокупния български народ с думите - тази гушка, с вашите парички си я отгледах, вижте я добреПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеИграещите тото Тя толкова манипулации прави, даже няколко пъти сама се осра /по точно подчинените и де/, та се падаха по няколко пъти едни и същи числа 2 тиража поред, ама простия български народ не се усети и продължи да си дава паричките, да ни пълни гушките Един ден, като ме изберат за министър предЦедател, ще се изтъпанча на трибуната, ще изпъна гушка, ще погледна към камерата и ще се обърна към целокупния български народ с думите - тази гушка, с вашите парички си я отгледах, вижте я добре
Кой ти даде ВИШУ ??? Кой, кой, КОйБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА на Мама Иренка кой и даде парите ??? Кой, кой, КОй
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМама Иренка му ги даде. Ама ти стига си го разпитвал, де!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи как ги изкара парите бре, Деляне ??? Кой ти ги даде ???Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи как ги изкара парите бре, Деляне ??? Кой ти ги даде ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеСам си се назначих Защо си мислите, че някой назначава някой друг в тая държава Който има пара, сам си се назначава, супер просто еБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДеляне, кой те назначи бре ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеАма може да си крадеме на воля, притребвало ни е да управляваме Управлявайте си се сами ! Да видя как ще стане само, като немат 5 стинки да се усмихнете Може да решава тоя, който има пари бе !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Комплимент
[QUOTE=gigow;1059521512
Всъщност що ли те наричам неразбирател, когато ти просто си глупав?[/QUOTE]
Е, голям комплимент ми правиш, благодаря! Точно ти да не ме харесваш е голям комплимент!
Виж, ако един фатмак ме харесваше, щеше да е много обидно.
ПП. А на Мая Манолова съдът няма да й се размине. Ние не бързаме.
Коментар
Коментар