IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
    Диков пита: Кой плаща на Тв7? Бареков му отговаря: Колко пари дава Бойко Борисов на Нова?

http://pik.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%...ews109247.html

Браво на дудучето, добре си е научило урочето, ще го черпиме после неколко линийки бело сладко,екстра качество, че тоя Дикофф ще му разстрои нежната психика с тея неудобни въпроси
    Те не знаят ли, че ти имаш най много пари и вестници ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Бойко уплашен, договаря се с Доган и Станишев

Бойко уплашен, договаря се с Доган и Станишев
      Бойко се тресе от страх да не се разровят около управлението на ГЕРБ и все по-често търси начини да се договаря пряко с Ахмед Доган и Сергей Станишев, твърди отлично осведомен източник от близкото обкръжение на бившия премиер.
      http://www.mignews.info/bojko-uplash...n-i-stanishev/

Коментар

• Диков пита: Кой плаща на Тв7? Бареков му отговаря: Колко пари дава Бойко Борисов на Нова?

http://pik.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%...ews109247.html

Браво на дудучето, добре си е научило урочето, ще го черпиме после неколко линийки бело сладко,екстра качество, че тоя Дикофф ще му разстрои нежната психика с тея неудобни въпроси

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          А на Мама Иренка кой и даде парите ??? Кой, кой, КОй
          Това е голяма тайна - не питай!!!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Играещите тото Тя толкова манипулации прави, даже няколко пъти сама се осра /по точно подчинените и де/, та се падаха по няколко пъти едни и същи числа 2 тиража поред, ама простия български народ не се усети и продължи да си дава паричките, да ни пълни гушките Един ден, като ме изберат за министър предЦедател, ще се изтъпанча на трибуната, ще изпъна гушка, ще погледна към камерата и ще се обърна към целокупния български народ с думите - тази гушка, с вашите парички си я отгледах, вижте я добре
            На Мама Иренка Пеликанчето
            Мечо

Коментар

Играещите тото Тя толкова манипулации прави, даже няколко пъти сама се осра /по точно подчинените и де/, та се падаха по няколко пъти едни и същи числа 2 тиража поред, ама простия български народ не се усети и продължи да си дава паричките, да ни пълни гушките Един ден, като ме изберат за министър предЦедател, ще се изтъпанча на трибуната, ще изпъна гушка, ще погледна към камерата и ще се обърна към целокупния български народ с думите - тази гушка, с вашите парички си я отгледах, вижте я добре
              Добре де, ми за министер председател не трябва ли да имаш ВИШУ ???

Кой ти даде ВИШУ ??? Кой, кой, КОй
              tnm

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Мама Иренка му ги даде. Ама ти стига си го разпитвал, де!
                  tnm

Коментар

Ми как ги изкара парите бре, Деляне ??? Кой ти ги даде ???
                    Мама Иренка му ги даде. Ама ти стига си го разпитвал, де!
                    Мечо

Коментар

Мама ми ги даде - даваше ми за закуски, а аз спестявах /макар и да не ми личи де/

Коментар

• Сашо Диков –Бареков втори рунд! Алабалистиката на Бареков опровергана с документи
                        Водещият Сашо Диков показа копия от документи
                        Last edited by X_Y; 19.10.2013, 20:00. Причина: реклама на сайт

Коментар

Сам си се назначих Защо си мислите, че някой назначава някой друг в тая държава Който има пара, сам си се назначава, супер просто е
                          tnm

Коментар

Деляне, кой те назначи бре ???
                            Сам си се назначих Защо си мислите, че някой назначава някой друг в тая държава Който има пара, сам си се назначава, супер просто е

Коментар

Ама може да си крадеме на воля, притребвало ни е да управляваме Управлявайте си се сами ! Да видя как ще стане само, като немат 5 стинки да се усмихнете Може да решава тоя, който има пари бе !!!
                              Деляне, кой те назначи бре ???
                              tnm

Коментар

• Комплимент

[QUOTE=gigow;1059521512
                                Всъщност що ли те наричам неразбирател, когато ти просто си глупав?[/QUOTE]

Е, голям комплимент ми правиш, благодаря! Точно ти да не ме харесваш е голям комплимент!
                                Виж, ако един фатмак ме харесваше, щеше да е много обидно.

ПП. А на Мая Манолова съдът няма да й се размине. Ние не бързаме.

Коментар

Working...
                                X