Първоначално изпратено от Стамболов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеПроф. Ханке: Политическата ви класа е почти криминална, а кабинетът има проблем с дисциплината
http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi...ti_kriminalna/
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеДа да и един мармот нали Виж ги само колко са безмозъчни всичките им президенти, тея немат акъл за 2 стотинки да си отворят куфарчето с ядрените ракетиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТези глупости си спомням как ги говорех в шести клас. Такава беше пропагандата, а аз малък и незнаещ.
Ама след това разбрах, че американският президент е може би най-овластеният държавник на Земята. Ами че той има власт да започне дори война без одобрението на Конгреса.
Не говори глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеПрокуратурата да не дреме, а да се самосезира за костинбродското престъпление на Мая Манолова!
Мая не е извършила НИКАКВО престъпление. Прочет сигнала и до главния прокурор. Вчера го публикувахме отново тук.
В него тя не твърди, че има извършено престъпление от някого. Тя моли главния прокурор да ИЗВЪРШИ проверка поради основателни съмнения.... и т.н.
Всъщност що ли те наричам неразбирател, когато ти просто си глупав?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеАве и мене ми е интресено, тоя от кво живее , все пак като не прави гладни стачки, требва да похапва по некоя и друга коричка хлебецНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПросто нищо не зависи от американския президент.
Ама след това разбрах, че американският президент е може би най-овластеният държавник на Земята. Ами че той има власт да започне дори война без одобрението на Конгреса.
Не говори глупости.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВ сравнение с другите, вероятно?
Хайде сега не ме карай да търся каква глупост на "руски" беше казал на капитана си.... Скоро беше, ако трябва ще го изровя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеОт несполучил "писател" какво да очакваш освен плагиатство.
При това неудачно.
Този няма нужда да прави "гладни" стачки. Ако го махнат от държавната хранилка, сам ще си умре от глад поради бездарие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеОт несполучил "писател" какво да очакваш освен плагиатство.
При това неудачно.
Този няма нужда да прави "гладни" стачки. Ако го махнат от държавната хранилка, сам ще си умре от глад поради бездарие.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
При това неудачно.
Този няма нужда да прави "гладни" стачки. Ако го махнат от държавната хранилка, сам ще си умре от глад поради бездарие.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз най го знам руския !!!
Хайде сега не ме карай да търся каква глупост на "руски" беше казал на капитана си.... Скоро беше, ако трябва ще го изровя.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеПутин поднял Россию с колен!!! - http://www.youtube.com/watch?v=fJkvBJa8RBkНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКлавиатЮри всекви
Налагало ми се е да говоря. Всичко разбирам, мамичката им, но ми е трудно да си завъртя езика. С руско говорящи се разбирам на странна смесица от български, руски и английски
И синът ми си говореше с едно русначе на англиЦки.
А руски бъкел не вдява. Неговата мама!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар