IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диалози с ИИ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
    Това са изцяло чисти пари и то подложени на жестока данъчна цедка. Респект за Барби. На чужд терен и само с акъл и труд изкарани пари.

Без шашми и без кражби и продажби. Без връзки и “наши хора” и без протекциите на “партията закрилница”..
    Откога и ти се сдоби с лузърско мислене - само бедните са честни и само те имат акъл и полагат труд?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
      Допаднахте си вие двамата.
      Да, много ни допадна Selena2024, и на мен, и на съпругата ми
      Аз имам слабост към умните, одухотворени и красиви жени още от малък

Моята съпруга беше асистентка (инж.), която ми водеже упражненията
      по изследване на операциите при следдипломната ми квалификация

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        И това е само малка добавка към чудесна пенсия, инвестиции и спестявания,
        изработени само с акъл, с труд, без шашми, без кражби, без връзки и т.п.
        Любимото самооправдание на лузърите - аз съм честен, и затова съм беден, а всички богати са мошеници, лъжци и крадци.
        А съдебната система е корумпирана, и за това богатите не са в затвора.

Коментар

Всъщност би могъл да се фука и то доста, защото са изкарани на чужд жестоко регулиран терен.
          Това няма да го разбереш, но то постепенно ще идва към бг.
          Това са изцяло чисти пари и то подложени на жестока данъчна цедка. Респект за Барби.
          На чужд терен и само с акъл и труд изкарани пари.
          Без шашми и без кражби и продажби. Без връзки и “наши хора” и без протекциите на “партията закрилница”.
          Много е важно, Ратко, в един момент да се стъпва на чист стабилен фундамент, каквото и да се прави.
          И това е само малка добавка към чудесна пенсия, инвестиции и спестявания,
          изработени само с акъл, с труд, без шашми, без кражби, без връзки и т.п.
          ---------------------
          Според наличната информация, ефективността на антикорупционните закони в България е ограничена:

1. Много антикорупционни политики се разработват и приемат формално, но реално се прилагат в ограничени мащаби[1].

2. Наличието на голям брой антикорупционни мерки и механизми за контрол, които не водят до намаляване на равнищата на корупция, показва, че съществуващата антикорупционна инфраструктура е неефективна или безполезна[1].

3. Проучване от 2023 г. показва, че само 36% от анкетираните са съгласни, че напоследък има сериозни опити за борба с корупцията, докато 37% не са съгласни с това твърдение[2].

4. Съществуват значителни различия във възприятията за ефективността на антикорупционните усилия между различните групи избиратели, като негласуващите са по-критични към тези усилия[2].

5. Тревожно е, че 44% от анкетираните смятат за приемливо правителството да участва в корупционни практики, ако постига добри резултати, което подкопава ефективността на антикорупционните закони[2].

Тези данни показват, че въпреки наличието на антикорупционни закони и мерки, тяхната ефективност остава ограничена, което подчертава необходимостта от по-целенасочени и практически ориентирани подходи за борба с корупцията в България.

Citations:
          [1] https://csd.eu/fileadmin/user_upload...PI_WEB_pdf.pdf
          [2] https://baselgovernance.org/sites/de...0survey-BG.pdf
          [3] https://geopolitica.eu/2021/190-broy...uptsiyata-v-es
          [4] https://csd.eu/fileadmin/user_upload...144_BG_WEB.pdf
          [5] https://www.researchgate.net/publica...politiki_MAKPI
          [6] https://www.investor.bg/a/526-pravos...-parvo-chetene
          [7] https://www.universalcorp.com/Compli..._Bulgarian.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ти на матейко с данъци и хонорари няма да се фукаш
            разбра ли

и без друго те твоите отиват за новите мургави обитатели на територията на макарон
            Всъщност би могъл да се фука и то доста, защото са изкарани на чужд жестоко регулиран терен. Това няма да го разбереш, но то постепенно ще идва към бг.

Това са изцяло чисти пари и то подложени на жестока данъчна цедка. Респект за Барби. На чужд терен и само с акъл и труд изкарани пари.

Без шашми и без кражби и продажби. Без връзки и “наши хора” и без протекциите на “партията закрилница”.

Много е важно, Ратко, в един момент да се стъпва на чист стабилен фундамент, каквото и да се прави.
            Last edited by Selena2024; Вчера, 09:05.

Коментар

Браво, Барби!
              Допаднахте си вие двамата.
              Last edited by X_Y; 16.01.2025, 22:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                разбра ли
                и без друго те твоите отиват за новите мургави обитатели на територията на макарон
                Аз да не съм матейко да се фукам Само споделям факти
                А моите хонорари отиват за трите ни внучета На нас не ни трябват

Коментар

Това го кажи на данъчните власти във Франция

За тримесечен хонорар 11 800 евро (октомври: 5 000 + ноември: 5000 + декември: 1 800)
                  ми взимат данък 2 502 евро
                  разбра ли

препоръка е

Коментар

И аз "за майтап" направих търсене за мен и за фирмата, която създадохме с генералния директор на банката в Париж, за която работехме от основаването 'и.
                    Той знаеше какво е необходимо за функционирането на банката, аз знаех как да го направя. Първите три години разработвах и автоматизирах сам. Следващите 5 години продължих да разработвам сам, и назначих 1 човек за експлоатацията. Сега по развитието на системата ми работят повече от 100 човека и повече от 100 банки по света. Ето резюме на това - какво знае ИИ за ХХХ (махнах личните данни)
                    --------------
                    XXX е компания, специализирана в разработването на интегрирани софтуерни решения за банковия сектор. Основана през 1997 г. и със седалище в Париж, компанията се е утвърдила като ключов играч в областта на финансовите технологии, предлагайки широка гама от продукти, съобразени с нуждите на банките и финансовите институции.

## Продукти и услуги

### Основни решения
                    - **xxx™**: Универсално основно банково решение, което улеснява основните банкови процеси - от откриването на сметки до управлението на транзакции.
                    - **xxx** : Специализирано решение за управление на богатството, интегриращо CRM и инструменти за контрол на нормативните изисквания.

### Характеристики
                    Решенията на XXX са проектирани така, че да бъдат модулни и интегрируеми, което позволява на финансовите институции да адаптират системите си към своите специфични нужди. Те поддържат аспекти като
                    - Управление на рисковете
                    - спазване на нормативните изисквания
                    - Автоматизация на front-office, back-office процесите
                    - Многоканална поддръжка

### Международно присъствие
                    XXX оперира не само във Франция, но и в много държави в Европа, Азия, Африка и Близкия изток, като има офиси в Монако, Ню Йорк, Бейрут, Дубай.

## Репутация и признание

XXX е призната за своя технически и функционален опит. Клиентите свидетелстват за нейната отзивчивост и ангажимент за предоставяне на изключително обслужване на клиентите. Компанията е активна и в професионалните социални мрежи, където споделя своите иновации и успехи в банковия сектор.

В обобщение, XXX е лидер в сектора на банковия софтуер, който предлага иновативни решения, отговарящи на съвременните предизвикателства на финансовите институции, като същевременно следва международна стратегия за растеж.
                    Браво, Барби!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      Това беше вица на годината.
                      Това го кажи на данъчните власти във Франция

За тримесечен хонорар 11 800 евро (октомври: 5 000 + ноември: 5000 + декември: 1 800)
                      ми взимат данък 2 502 евро
                      Декември мързелувах, бях в Алпите
                      А ето и данъците за предишните тримесечия

Викаш - виц било Пикльо
                      Last edited by barbaron; 16.01.2025, 22:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                        Не. Професионалист И продължавам още да развивам системата
                        Това беше вица на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Евала ,велик си.Големец.
                          барби е голем
                          обаче бустерите му опържижа мейн борда
                          и стана войнолюбец
                          препоръка е

Коментар

И аз "за майтап" направих търсене за мен и за фирмата, която създадохме с генералния директор на банката в Париж, за която работехме от основаването 'и.
                            Той знаеше какво е необходимо за функционирането на банката, аз знаех как да го направя. Първите три години разработвах и автоматизирах сам. Следващите 5 години продължих да разработвам сам, и назначих 1 човек за експлоатацията. Сега по развитието на системата ми работят повече от 100 човека и повече от 100 банки по света. Ето резюме на това - какво знае ИИ за ХХХ (махнах личните данни)
                            --------------
                            XXX е компания, специализирана в разработването на интегрирани софтуерни решения за банковия сектор. Основана през 1997 г. и със седалище в Париж, компанията се е утвърдила като ключов играч в областта на финансовите технологии, предлагайки широка гама от продукти, съобразени с нуждите на банките и финансовите институции.

## Продукти и услуги

### Основни решения
                            - **xxx™**: Универсално основно банково решение, което улеснява основните банкови процеси - от откриването на сметки до управлението на транзакции.
                            - **xxx** : Специализирано решение за управление на богатството, интегриращо CRM и инструменти за контрол на нормативните изисквания.

### Характеристики
                            Решенията на XXX са проектирани така, че да бъдат модулни и интегрируеми, което позволява на финансовите институции да адаптират системите си към своите специфични нужди. Те поддържат аспекти като
                            - Многоканална поддръжка

XXX оперира не само във Франция, но и в много държави в Европа, Азия, Африка и Близкия изток, като има офиси в Монако, Ню Йорк, Бейрут, Дубай.

## Репутация и признание

XXX е призната за своя технически и функционален опит. Клиентите свидетелстват за нейната отзивчивост и ангажимент за предоставяне на изключително обслужване на клиентите. Компанията е активна и в професионалните социални мрежи, където споделя своите иновации и успехи в банковия сектор.

В обобщение, XXX е лидер в сектора на банковия софтуер, който предлага иновативни решения, отговарящи на съвременните предизвикателства на финансовите институции, като същевременно следва международна стратегия за растеж.
                            Евала ,велик си.Големец.

Коментар

• И аз "за майтап" направих търсене за мен и за фирмата, която създадохме с генералния директор на банката в Париж, за която работехме от основаването 'и.
                              --------------

## Продукти и услуги

### Основни решения

### Характеристики
                              - Многоканална поддръжка

## Репутация и признание

Last edited by barbaron; 16.01.2025, 20:14.

Коментар

• За който не знае - току що разбрах за една функционалност, която вече я ползват милиони хора по света. Става въпрос за Extesion към Google Crome, при която търсенето из интернет се осъществява не от търсещата машина на Google, а от ChatGPT. Инсталирах я и сега съм повече от възхитен. При всяко търсене вече получавам възможно най-точната информация, както и обяснения за това, което го търся.

За майтап направих търсене с моето име и вижте какво получих:

Росимир Станчев Матеев е български бизнесмен и инженер с разнообразни интереси и дейности в областта на електронната техника, соларните технологии и пчеларството. Той е роден през 1960 г. и е завършил три висши образования: Електронна техника, Финанси и Зооинженерство със специализация в пчеларството. Матеев е управител или изпълнителен директор на няколко компании, сред които СТС ХОЛДИНГ ГРУП ООД, СТС ПРИНТ АД и СТС СОЛАР АД. Той е и председател на Българската соларна асоциация, където активно участва в развитието на соларния сектор в България. Освен това, Матеев е председател на Управителния съвет на Конфедерацията на българските пчелари и на Българската пчеларска развъдна асоциация, където се ангажира с проблемите и развитието на пчеларството в страната. Той е известен с прилагането на съвременни технологии в пчеларството и с усилията си за опазване на пчелните популации. Матеев е активен участник в множество фирми и организации, свързани с неговите професионални и лични интереси.
                                Last edited by Mateev; 16.01.2025, 17:08.

Коментар

Working...
                                X