Ако Байерн вкарат гол ще заложа, че няма да спечелят със същия залог, който е до момента и коефицента си мисля, че ще е поне 4. Така ще имам и експозиция към хикса.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Академия за инвестиции на looser
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Не ми се влиза в дискусия щото е безсмислено, но ако наистина си се запознал със стила на Ливърмур щеше да знаеш, че е инвестирал в market leaders, т.е в активи чиято цена расте (включително и стоки). На днешно време му викат momentum investing. Та ако беше постнал, че си взел нещо на FAANG щеше да се връзва с JL, ама с тая penny stock си далече от истината.
Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмаше един учасТник ники5, по-добър беше и от Ган, а Костолани го подаряваше за жулти стинки, ма жалко че го няма. Мартнгейл, ги удряше всички като маче у дувар ама и той спря да пише, мда. А Ганчо , например не знам сам дали е знаел, но е наричал ъгъл не точно ъгъла а неговия тангенс : (макар, че и това не обяснява напълно целия турлюгювеч)
Коментар
-
Имаше един учасТник ники5, по-добър беше и от Ган, а Костолани го подаряваше за жулти стинки, ма жалко че го няма. Мартнгейл, ги удряше всички като маче у дувар ама и той спря да пише, мда. А Ганчо , например не знам сам дали е знаел, но е наричал ъгъл не точно ъгъла а неговия тангенс : (макар, че и това не обяснява напълно целия турлюгювеч)Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Да добавя и малко пренебрегвана класика. Чарз Дау, Андре Костолани и Уилям Ган. Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
do now waste your time with loosers
Julian Robertson, James Simons, David Show, etc.
Of course: me
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМи зависи. Ако кинтите са у мен а не у брокера ммм може да е печеливша и в дългосрочен период, зависи момента периода т.н. Ма тва не е точно форекс все пак, на форекса може да си е цикличен маржин кол prez periodika spored Играча
- 2 Харесвания
Коментар
-
Играта БЕЗ стопове е гарантирано губеща Освен ако не си пасивен инвеститор в perma portfolio.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнениеАко сериозно искаш да научиш нещо шъ трябва да задълбаеш повече от форумите стив бърнс (нищо против човека, но определено не си изкарва хляба с инвестиране). Jesse Livermore е класика, така че от корица до корица. След това O‘Neil; Nicolas Darvas, Michael Covel, Mark Duglas, Martin Schwarz, Mark MInervini и те така …
Julian Robertson, James Simons, David Show, etc.
Of course: me
- 1 like
Коментар
-
Ако сериозно искаш да научиш нещо шъ трябва да задълбаеш повече от форумите стив бърнс (нищо против човека, но определено не си изкарва хляба с инвестиране). Jesse Livermore е класика, така че от корица до корица. След това O‘Neil; Nicolas Darvas, Michael Covel, Mark Duglas, Martin Schwarz, Mark MInervini и те така …
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеЗащо мислиш така?
На база наличната информация Ачийв изглежда перспективна, но към момента търговията е повече спекула защото още не е минал последният кръг от клинични тестове и всички последващи го процеси.
Вземайки това предвид 1/3 ме вкарва в играта, но ми дава свободата да съм гъвкав при различно развитие и евентуален по-дълбок спад. Влизайки с 1/3 просто материализирам интереса си и ще чакам подходящ момент за следващ вход.
Такъв би могъл да бъде успешно издържан последен кръг тестове и засега планът ми е да нямам втора покупка много преди това.
- 1 like
Коментар
-
Защо мислиш така?
На база наличната информация Ачийв изглежда перспективна, но към момента търговията е повече спекула защото още не е минал последният кръг от клинични тестове и всички последващи го процеси.
Вземайки това предвид 1/3 ме вкарва в играта, но ми дава свободата да съм гъвкав при различно развитие и евентуален по-дълбок спад. Влизайки с 1/3 просто материализирам интереса си и ще чакам подходящ момент за следващ вход.
Такъв би могъл да бъде успешно издържан последен кръг тестове и засега планът ми е да нямам втора покупка много преди това.
Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеIgrata на стопове е губеща рано или късно (лично мнение) Не в смисъла на стопа тр. да се играе Да играеш нещо със стоп значи предварително си си зачертал ръста. Според мен ако искаш як профит - без стоп !!!!! и маржин 1:1!!! дефенс игра може да ти се е струва лаишко, но ако си стигнал до такава игра ....за мен е извод, че знаеш какво правиш, а тея "игри" със стопа за мен в някакъв смисъл се приближават към хазарт тука има тука нема, ....после занулявания на акаунти ... не е препоръка Kato вкарваш "форекс-концепции "на бфб, kak го виждаш курса sofix/eur нагоре или надоле
Освен ако не си пасивен инвеститор в perma portfolio.
Коментар
Коментар