IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Академия за инвестиции на looser

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако Байерн вкарат гол ще заложа, че няма да спечелят със същия залог, който е до момента и коефицента си мисля, че ще е поне 4. Така ще имам и експозиция към хикса.
    Keep going ...

Коментар

• и за още по-голямо разнообразие ще пробвам залог за Севиля срещу Байерн на коефицент 5.3. Харесва ми как играят Севиля и ми се струва, че са подценени с този коефицент.
      Keep going ...

Коментар

• и за разнообразие ще пробвам една покупка на турска лира срещу долара от 0.2549
        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

Не ми се влиза в дискусия щото е безсмислено, но ако наистина си се запознал със стила на Ливърмур щеше да знаеш, че е инвестирал в market leaders, т.е в активи чиято цена расте (включително и стоки). На днешно време му викат momentum investing. Та ако беше постнал, че си взел нещо на FAANG щеше да се връзва с JL, ама с тая penny stock си далече от истината.
          Никъде не съм казвал, че правя едно към едно с Ливърмор, а дали съм далеч от истината времето ще покаже...

Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Имаше един учасТник ники5, по-добър беше и от Ган, а Костолани го подаряваше за жулти стинки, ма жалко че го няма. Мартнгейл, ги удряше всички като маче у дувар ама и той спря да пише, мда. А Ганчо , например не знам сам дали е знаел, но е наричал ъгъл не точно ъгъла а неговия тангенс : (макар, че и това не обяснява напълно целия турлюгювеч)
            Хаха мартингалов беше пич, ама му загубих следите ИЗ Лондон. Иначе ники5 си бе идиот ама порасна

Коментар

• Имаше един учасТник ники5, по-добър беше и от Ган, а Костолани го подаряваше за жулти стинки, ма жалко че го няма. Мартнгейл, ги удряше всички като маче у дувар ама и той спря да пише, мда. А Ганчо , например не знам сам дали е знаел, но е наричал ъгъл не точно ъгъла а неговия тангенс : (макар, че и това не обяснява напълно целия турлюгювеч)
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Да добавя и малко пренебрегвана класика. Чарз Дау, Андре Костолани и Уилям Ган. Поздрави
                Е ган е неква измислица за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение

do now waste your time with loosers

Julian Robertson, James Simons, David Show, etc.

Of course: me
                  Да добавя и малко пренебрегвана класика. Чарз Дау, Андре Костолани и Уилям Ган. Поздрави

Коментар

Ми зависи. Ако кинтите са у мен а не у брокера ммм може да е печеливша и в дългосрочен период, зависи момента периода т.н. Ма тва не е точно форекс все пак, на форекса може да си е цикличен маржин кол prez periodika spored Играча
                    Каквито и еквилибристики да си мислиш, че правиш в дългосрочен план си „kaputt“ (нем.). Според статистиката само 4% от компаниите имат по-добра възвръщаемост от краткосрочните американски облигации. Трябва да си факир, за да лОвиш само уинъри. Най-добрите в занаята имат 50-60% успех с печелившите позиции. Въпросът е колко правиш от печелившите и колко губиш от гредите. Без стоп, поне да имаш идея кога си сбъркал си пътник – long term!

Коментар

• Играта БЕЗ стопове е гарантирано губеща Освен ако не си пасивен инвеститор в perma portfolio.
                      Ми зависи. Ако кинтите са у мен а не у брокера ммм може да е печеливша и в дългосрочен период, зависи момента периода т.н. Ма тва не е точно форекс все пак, на форекса може да си е цикличен маржин кол prez periodika spored Играча
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
                        Ако сериозно искаш да научиш нещо шъ трябва да задълбаеш повече от форумите стив бърнс (нищо против човека, но определено не си изкарва хляба с инвестиране). Jesse Livermore е класика, така че от корица до корица. След това O‘Neil; Nicolas Darvas, Michael Covel, Mark Duglas, Martin Schwarz, Mark MInervini и те така …
                        do now waste your time with loosers

Julian Robertson, James Simons, David Show, etc.

Of course: me

Коментар

• Ако сериозно искаш да научиш нещо шъ трябва да задълбаеш повече от форумите стив бърнс (нищо против човека, но определено не си изкарва хляба с инвестиране). Jesse Livermore е класика, така че от корица до корица. След това O‘Neil; Nicolas Darvas, Michael Covel, Mark Duglas, Martin Schwarz, Mark MInervini и те така …

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                            Защо мислиш така?

На база наличната информация Ачийв изглежда перспективна, но към момента търговията е повече спекула защото още не е минал последният кръг от клинични тестове и всички последващи го процеси.

Вземайки това предвид 1/3 ме вкарва в играта, но ми дава свободата да съм гъвкав при различно развитие и евентуален по-дълбок спад. Влизайки с 1/3 просто материализирам интереса си и ще чакам подходящ момент за следващ вход.

Такъв би могъл да бъде успешно издържан последен кръг тестове и засега планът ми е да нямам втора покупка много преди това.

​​​​​​
                            Не ми се влиза в дискусия щото е безсмислено, но ако наистина си се запознал със стила на Ливърмур щеше да знаеш, че е инвестирал в market leaders, т.е в активи чиято цена расте (включително и стоки). На днешно време му викат momentum investing. Та ако беше постнал, че си взел нещо на FAANG щеше да се връзва с JL, ама с тая penny stock си далече от истината.

Коментар

• Защо мислиш така?

На база наличната информация Ачийв изглежда перспективна, но към момента търговията е повече спекула защото още не е минал последният кръг от клинични тестове и всички последващи го процеси.

Вземайки това предвид 1/3 ме вкарва в играта, но ми дава свободата да съм гъвкав при различно развитие и евентуален по-дълбок спад. Влизайки с 1/3 просто материализирам интереса си и ще чакам подходящ момент за следващ вход.

Такъв би могъл да бъде успешно издържан последен кръг тестове и засега планът ми е да нямам втора покупка много преди това.

​​​​​​
                              Keep going ...

Коментар

Igrata на стопове е губеща рано или късно (лично мнение) Не в смисъла на стопа тр. да се играе Да играеш нещо със стоп значи предварително си си зачертал ръста. Според мен ако искаш як профит - без стоп !!!!! и маржин 1:1!!! дефенс игра може да ти се е струва лаишко, но ако си стигнал до такава игра ....за мен е извод, че знаеш какво правиш, а тея "игри" със стопа за мен в някакъв смисъл се приближават към хазарт тука има тука нема, ....после занулявания на акаунти ... не е препоръка Kato вкарваш "форекс-концепции "на бфб, kak го виждаш курса sofix/eur нагоре или надоле
                                Играта БЕЗ стопове е гарантирано губеща

Освен ако не си пасивен инвеститор в perma portfolio.

Коментар

Working...
                                X