IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Академия за инвестиции на looser

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение

Приближаваме стопа на 0.2430. Хубав вход от гледна точка на математиката, но трендът е много силен и май ще го чукне...
    На демо или с реален кеш търгуваш? Щото ако е на демо всякакви експерименти са приемливи. С реален капитал обаче трябва да се спазват правила, като едно от най-важните е да не „кървиш“ (да избягваш безмислени трейдове, които почти гарантирано намаляват сметката). Може и да се успокояваш, че позицията е малка, но както казват хората „капка по капка …“
    Ако капитала ти падне с повече от 15-20% си аут от бизнеса. Понеже темата е „Академия за инвестиции“ се чудя какви изводи си извади и какво си научи?

Коментар

и за разнообразие ще пробвам една покупка на турска лира срещу долара от 0.2549
      Приближаваме стопа на 0.2430. Хубав вход от гледна точка на математиката, но трендът е много силен и май ще го чукне...
      Keep going ...

Коментар

Направен залог за победа на Севиля над Байерн в ответния мач при коефицент 14. Тук пробвам с половин залог.
        браво, продължаваш и дано успееш
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Click image for larger version

Name:	TRY.pptx.jpg
Views:	1
Size:	46.1 КБ
ID:	3320483
          Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение

Ще обясниш ли защо е перфектна късата от 0.26 и как виждаш развитието от тук нататък?
          А picture is worth a thousand words! До къде ще ходи не знам (а и няма значение), но със сигурност знам, че не искам да съм в твоята позиция.

Last edited by ED; 04.04.2018, 16:34.

Коментар

Не ми чупиш хатъра, даже напротив... винаги съм отворен да науча нещо ново. Ще обясниш ли защо е перфектна късата от 0.26 и как виждаш развитието от тук нататък? Отделно някой друг перфектен вход в реално време ако виждаш.

Иначе съм наясно, че играя контра на много силен тренд, но си имам и причина да го правя, а си имам и стоп.
            В риъл тайм единствено eurgbp ми изглежда обещаващо -short със стоп над 0.88.

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

Няма да ти чупя хатъра, но имаш дългосрочен down тренд за лирата и перфектна къса от 0,26.
              Понеже от време на време цитираш Jesse Livermore ти препоръчвам и да прочетеш "Reminiscences of a Stock Operator" която описва живота и стратегията му и откъдето слагаш цитатите.
              Като гледам постовеte май си падаш повече по хазарта! Което ме подсеща за една мисъл на Ед Сейкота – „Win or lose, everybody gets what they want out of the market. Some people seem to like to lose, so they win by losing money“.
              Не ми чупиш хатъра, даже напротив... винаги съм отворен да науча нещо ново. Ще обясниш ли защо е перфектна късата от 0.26 и как виждаш развитието от тук нататък? Отделно някой друг перфектен вход в реално време ако виждаш.

Иначе съм наясно, че играя контра на много силен тренд, но си имам и причина да го правя, а си имам и стоп.

Keep going ...

Коментар

Да. Много е малка позицията и или ще удари стопа или ще добавя при добро развитие.

Няма да ти чупя хатъра, но имаш дългосрочен down тренд за лирата и перфектна къса от 0,26.
                Понеже от време на време цитираш Jesse Livermore ти препоръчвам и да прочетеш "Reminiscences of a Stock Operator" която описва живота и стратегията му и откъдето слагаш цитатите.
                Като гледам постовеte май си падаш повече по хазарта! Което ме подсеща за една мисъл на Ед Сейкота – „Win or lose, everybody gets what they want out of the market. Some people seem to like to lose, so they win by losing money“.

Коментар

• Направен залог за победа на Севиля над Байерн в ответния мач при коефицент 14. Тук пробвам с половин залог.
                  Keep going ...

Коментар

• Да. Много е малка позицията и или ще удари стопа или ще добавя при добро развитие.
                    Keep going ...

Коментар

и за разнообразие ще пробвам една покупка на турска лира срещу долара от 0.2549
                      Още ли си в контра на тренда?

Коментар

Хубав мач стана и баварците със сериозна крачка напред след победа с 2:1. 2 залога назад съм аз
                        хареса ми играта ти макар, че я забелязах едва след края на мача...

успех на всички фронтове ти желая
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ех че инвестиции ?!, игра, логика и вероятност
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Хубав мач стана и баварците със сериозна крачка напред след победа с 2:1. 2 залога назад съм аз
                            Keep going ...

Коментар

• Нов залог срещу победа на Байерн при 1.19 със същия залог.
                              Keep going ...

Коментар

• Ако Байерн спечелят ще загубя двоен залог, а ако остане така ще загубя единичен, но рискът е премерен и загубите са част от играта
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X