Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българинът още работи много ангария (безплатно)
Collapse
X
-
-
Според мен
първо, да ти вземат половината не е много (особено, ако с тях ще гледа децата)
второ, съпругата участва много в увеличаването на богатството, като те спира да взимаш глупави решения, ако е правилната
ако е хаймана, трябва да имаш договор, или офшорка или да купуваш имотите на името на майка си, или да държиш парите си отделно и т.н., според случая
примери много
малко семейства държат парите си на едно
повечето се делят, с или без брачен договор
и без договор има как да финтираш нежно, нежната половинка или тя да те финтира, ако си завряния зет идиот
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе бих сключила брак с човек, който предпоставя отношенията по този начин.
п.п.Наскоро ми се наложи да чета подобен договор. Подписалите го хич не бяха хепи. Жалка работа.
пс. Ако подпишат нещо двама души, от което и двамта не са хепи - тогава вярно е жалка работата. Всичко е до взаймно съгласие, разбирателство и уважение, според мен.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЗначи разчиташ мъжа да те издържа. Жалка работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе бих сключила брак с човек, който предпоставя отношенията по този начин.
п.п.Наскоро ми се наложи да чета подобен договор. Подписалите го хич не бяха хепи. Жалка работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеАми ако безумно си влюбена нали тука някои твърдят че има любов?
Коментар
-
п.п.Наскоро ми се наложи да чета подобен догово. Подписалите го хич не бяха хепи. Жалка работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеНе всичко е пари, но всичко е статистика.Ако процента на провалените бракове е над 50 - предбрачния договор е нищо повече от проява на здрав разум.
п.п.Наскоро ми се наложи да чета подобен договор. Подписалите го хич не бяха хепи. Жалка работа.Last edited by val/she; 23.10.2015, 00:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеВулгарният език е показател за доста неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеОтде пък ти хрумна че стоя на сухо или си плащам?На колко години си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеСтой си на сухо тогава!
Или си плащай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЕй ама тука имало и заблудени.Това с любовта ме разсмива.....Реалността е друга.Желанието на наебеш някоя мацка не е любов....
Или си плащай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеЛюбовта също!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеЛюбовта може да изчезне с времето. Би било жалко - но е факт- възможно е. Не е нужно и парите да изчезнат заедно с нея и да си тотално вътре на всичко коз с контра.
Сегашната система (развод) е изключително несправедлива спрямо мъжете. Затова - по-добре договорче, да ти е мирна главата след време. Дано не се стига до там, но по-добре да ти е мирна..
Не се унижавай с договори!
Кога ще предложиш на "любимата" договорчето, на масата, в леглото?!
А любовта въпреки всичко, няма да изчезне....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеЛюбовта също!
Сегашната система (развод) е изключително несправедлива спрямо мъжете. Затова - по-добре договорче, да ти е мирна главата след време. Дано не се стига до там, но по-добре да ти е мирна..#dagoduhatbednite
Коментар
Коментар