IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за малка сума??

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bucata Разгледай мнение
    Здравейте,малко ми е неудобно да ви питам,но съм си събрал една
    скромна сума от 500лева и искам да ги инвестирам във нещо.Ако може да ме съветвате във какво и да увеличавам постепенно сумата Попринцип купувам нещо и после го продавам за по висока цена и по този
    начин си спестих тази сума.Но искам да ги вложа и във нещо друго.
    Може да ви се струва смешно,но все още съм на 17години....
    Ти си си открил печеливш начин - продължавай с него!
    Парите, докато чакат следващата сделка в депозит или сметка. И така...
    На съвети много от форумите не разчитай, че има много теоритици.

Коментар

• Буца, най-добре прави това, което си правил досега. Както ти казаха като направиш 50К вече няма да имаш същата доходност но пак ще си на правия път.
      Повечето съфорумци тук имат пари но нямат време и съветите, които ти дават(злато, фондове, влогове) пасват на тяхното положение, докато при тебе нещата са точно наопаки

Първоначално изпратено от Bucata Разгледай мнение
      скромна сума от 500лева и искам да ги инвестирам във нещо.Ако може да ме съветвате във какво и да увеличавам постепенно сумата Попринцип купувам нещо и после го продавам за по висока цена и по този

Коментар

• Спокойно момче! В този форум повечето кандидат-купувачи на апартаменти разполагат с подобна сума. Дръж печено!

Първоначално изпратено от Bucata Разгледай мнение
        Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          пак започваш да откачаш !!!!!!!
          Шегувам се, драги приятелю, ти пък с`я...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
            Вие сте от толкова време във форума пък още се чудите ...

... аз ще го издам ... служил е в "Междузвездни войни", при Джордж Лукас ... от първа серия е там
            ейййййййййй, браво бе.....

Коментар

• Разкритие

Вие сте от толкова време във форума пък още се чудите ...

... аз ще го издам ... служил е в "Междузвездни войни", при Джордж Лукас ... от първа серия е там

Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              Импе къде си служил?
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Ще ти кажа на следващото сборище на Трейдингът, ако ужасно ного настояваш.

...защото ще мога да те убия веднага след това.

пак започваш да откачаш !!!!!!!

Коментар

Ракетно поделение с ядрени бойни глави
                  и аз усмъртих доста любопитни, като минах в запаса

Коментар

• Bucata

Инвестрай ги в храни - брашно например..В злато не , то ще удари 2000 долара и после само ще пада и няма да поскъпва съобразно хиперинфлацията.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Златото в малки количества е добра инвестиция, но недостатъка му е съхранението- трудно се крие, а касетите в банките поскъпват. Всеки човек с разум има известни количества от този метал за резерв. Навремето при воини и бедствия хорато са го взимали и с една бохча дрехи бързо са се изнасяли.
                      Бих посъветвал младия инвеститор да почака още една година и да събере още малко парички, а после да си купи акции, които сега са много подценени, а са сигурна и доходна инвестиция. Разбира се през това време да чете Инвестор, а когато стане пълнолетен ние ще му помогнем- ето един разумен и както са казвали от векове положителен млад човек, ако така продължава ще има успех в живота

Коментар

Импе къде си служил?

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

И въобще - постави си цел - всяка година да си купуваш по една златна монета ако ме послушаш, след 40 години ще си ми благодарен за съветът - разбира се паралелно се учи и по-активно да инвестираш.
                          Послушай що ти хортува старото куче.
                          Аз не съм от феновете на златото, но този съвет е много добър като за начало !
                          Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            Ми, не е да не приличаш

А, какъв ти е случая, в този форум ?
                            Психиатър съм. Пиша дисертация по твоя случай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              .. продава за НГ на 7,5-7,7 лв,ако не ги продадеш ще ти ги купя на 5,1 на първият ден след новата година.......
                              Мислех да ти дам съвет да купиш Елана-ФЗЗ, но може би ще те подлъжа с тази печалба (не че на БФБ не липсват млади ентусиасти, но не и твърде млади). Може би съветът на Монти е по-добър, защото е по-несигурен

ВЕРВАЙ МИ: Чети такива форуми, но парите дай за обучение - курс по език, PC. Eдин ден ще разбереш, че 500 лв. и да ги утроиш, пак са си 500 лв. .. и пак ще ги дадеш за проститука

А може да си купиш и конче (това във връзка с покупко-продажбите), зима иде: http://dnes.dir.bg/news/vodnoto-bedstvie-10632490?nt=9.
                              Кой каквото и да говори - борсата е място за хора, за които парите вече са само някакви цифри (другите избягаха Последното можеш да го научиш само по трудния начин.. да се върнемкъм съвета на Монти
                              Last edited by onakilev; 17.11.2012, 22:51.
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Импе къде си служил?
                                Да бе верно къде?

Коментар

Working...
                                X