IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за малка сума??

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bucata Разгледай мнение
    Ами започнах със 55лева купих еднa стока и я продадох на двойна цена.И от там започна всичко е не всичките 500лева са ми само от купуване и продаване има някои и от други работи закуски,стипендия и така
    Синко,не слушай тези дъртофелници Започнал си добре,давай .......!
    Е,за златцето няма да кажа нищо,но ти е рано според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
      Мерси, комар не играя! Да ти приличам на идиот?
      Ми, не е да не приличаш

А, какъв ти е случая, в този форум ?

Коментар

• Абе стига сте лъгали човека бе!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Не знам доколко си сериозен ,но мога да ти кажа че е много малък капиталът ти....
          Предлагат ти да си купиш 100 бр. акции на ПЕТРОЛ АД на 5 ,05 -5,1 лв ако ти дадат и да сложиш поръчка продава за НГ на 7,5-7,7 лв,ако не ги продадеш ще ти ги купя на 5,1 на първият ден след новата година.......
          Буца, това е добра оферта от Монти. Само ми се вижда невероятна цена 7.5 до Нова година, но аз не съм в час тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Ха-ха - и аз така постъпвах - като бях в армията врътках търговия с цигари - за ден изкарвах понякога до четири месечни войнишки заплати.
            Импе къде си служил?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bucata Разгледай мнение
              Ами започнах със 55лева купих еднa стока и я продадох на двойна цена.И от там започна всичко е не всичките 500лева са ми само от купуване и продаване има някои и от други работи закуски,стипендия и така
              Не знам доколко си сериозен ,но мога да ти кажа че е много малък капиталът ти....
              Предлагат ти да си купиш 100 бр. акции на ПЕТРОЛ АД на 5 ,05 -5,1 лв ако ти дадат и да сложиш поръчка продава за НГ на 7,5-7,7 лв,ако не ги продадеш ще ти ги купя на 5,1 на първият ден след новата година.......

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Браво Буца! Карай я по яваш. Измислил си най-добрия начин за твоите години. Купуваш и продаваш нещо на двойна цена. Че това правят и всички големи търговски вериги Ти ме върна в 80-те момко.... Пасти за зъби Кисс, Еспадрили, цигари
                Пичове идея си нямате колко напред с информацията са по очочорените деца. Спомням си моят синковец преди година непрекъснато си оценяваше чрез Ибей портфейла от карти ЮгиЙо
                Ха-ха - и аз така постъпвах - като бях в армията врътках търговия с цигари - за ден изкарвах понякога до четири месечни войнишки заплати.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  sel4o, я направи 400 % на 50 бона примерно на БФБ в момента...
                  Мерси, комар не играя! Да ти приличам на идиот?

Коментар

• Браво Буца! Карай я по яваш. Измислил си най-добрия начин за твоите години. Купуваш и продаваш нещо на двойна цена. Че това правят и всички големи търговски вериги Ти ме върна в 80-те момко.... Пасти за зъби Кисс, Еспадрили, цигари
                    Пичове идея си нямате колко напред с информацията са по очочорените деца. Спомням си моят синковец преди година непрекъснато си оценяваше чрез Ибей портфейла от карти ЮгиЙо

Коментар

Поздравявам те за инициативността, Буца!
                      Интересува ме с колко парички започна и за колко време ги превъртя до 500лв? Любопитствам, за да не се окаже, че процента реализирана печалба от теб е доста по-висок от печалбата на тези, от които искаш акъл. Тоест ако си започнал преди година с примерно 100лв и за 12 месеца си ги докарал до 500, това си е 400% чиста печалба, което за нас е немислимо.
                      Защото тогава следва ти да споделиш опита си с нас
                      sel4o, я направи 400 % на 50 бона примерно на БФБ в момента...
                      Bucata, повтарям - предвид годините и материята - по-добре продължавай каквото си превърташ, зависи все пак и за колко време си ги направил.
                      Утре ще станат 1 000 лв., ще превъртиш 10 по бройките ти от вчера, после 2 бона, ще минеш на друга стока, други купувачи, нови възможности и така докато натрупаш по-солиден капитал, та вече да може да се хвърляш на финансови "казина"
                      Другото е наистина и инвестицията в себе си, което малко е абстрактно, но чат-пат има файда. За България обаче не съм много сигурен дали ще ти послужи.
                      Та...прави си врътките, свиркай си, боцвай редовно на тия години, от ония жени, перлите, пък после ще му дойде време и за другото.

Коментар

• Добре, не спомена срока, но понеже началният ти капитал е доста малък, допускам че възвращаемостта ти е висока. Освен това не си паласпур да си похарчиш парите за глупости, а имаш хъс към спестяване и печалба. Съвета ми е не се впускай за сега в непознати рискови бизнеси. Натисни там, където ти е силата - покупко-продажби. Направи си един безплатен глог примерно в Dir.bg - става за една вечер, ъпни го по търсачките......т.е. заложи на реклама в интернет, фейсабук за да увеличиш оборотите. Златото също е вариант, но това по-скоро би ти донесло ниска печалба от излишни "мъртви" пари, които не можеш да вкараш в оборот. Но ти все-още не разполагаш с такива. Търси бързооборотни стоки с висока печалба. Много тук биха ти казали че няма такива, но повярвай ми - има. Това обикновено не са стоки шир-потреба, а специализирани стоки. Поразрови се в alibaba.com , ebay и др. В китайските сайтове ще откриеш неща, които тук ако струват 100лв, оттам с транспоста до тук ще ти легнат на примерно 20лв. Така че и на 50лв да продаваш, пак ще си хит и ще правиш 250%. Но тук има сериозни трейдъри, нека и те дадат по-добри предложения.
                        Желая ти успех!

Коментар

• Инвестирай в себе си.

Аз примерно бих си поръчал компаньонка
                          Last edited by SOFIX; 17.11.2012, 20:55.

Коментар

Поздравявам те за инициативността, Буца!
                            Интересува ме с колко парички започна и за колко време ги превъртя до 500лв? Любопитствам, за да не се окаже, че процента реализирана печалба от теб е доста по-висок от печалбата на тези, от които искаш акъл. Тоест ако си започнал преди година с примерно 100лв и за 12 месеца си ги докарал до 500, това си е 400% чиста печалба, което за нас е немислимо.

Коментар

• Поздравявам те за инициативността, Буца!

Коментар

• Млади приятелю - та ти толкоз малък, че още не можеш да сключиш договор с инвестиционен посредник !!! Поздравявам те, малко твои връстници мислят за инвестиции на тези години.
                                Аз бих рекъл - или дай тия пари на някого, който да ги инвестира от твое име за няколко месеца - година (докато станеш пълнолетен) - защото има акции на БФБ, които ще ти донесат над 12% доходност от сега до лятото само от дивидент, или си купи златце като пръвоначална инвестиция - почти сигурно е, че ще спечелиш добре. Ама не някакви дрънкулки - купи си нещо от туканка:

http://www.tavex.bg/

Винаги можеш да продадеш обратно, а разликата между цена купува и цена продава не е ного. Купи си примерно този чичо Напальон

http://www.tavex.bg/index.php?main=122&productID=1129

за да му се кефиш... малко над двайсетуна ще трябва да добавиш към спестеното.

И добре си се насочил - в този форум ще намериш мнозина, които ще ти помогнат с готовност.

И въобще - постави си цел - всяка година да си купуваш по една златна монета ако ме послушаш, след 40 години ще си ми благодарен за съветът - разбира се паралелно се учи и по-активно да инвестираш.
                                Last edited by Императорът; 17.11.2012, 20:22.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X