IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за малка сума??

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 500 лв

Най-важното е да се научиш да не си ги изхарчиш ... с други думи ако успееш да спестяваш, ще осъществиш всичко което си пожелаеш. Другото което бих те посъветвал е да имаш търпение ... за да изчакаш най-подходящата сделка, но и акъл да отгатнеш коя е тази зделка. И на края не бъди много алчен, ... с 500 лева много не можеш да спечелиш събери още и ... капка по капка ...

имам и друг съвет, ... не знам дали утре тото-то работи, но с 500 лв. доста фишове ще купиш ... това е обаче шега, не ми се връзвай.
    Успех

P.S Доколкото разбирам с такава сума и с убийствен късмет, чрез "форекс" сделки можеш да натрупаш капитал, но за тази лотария си има други съфорумци, дето дават съвети.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• човече прегледай форума и ще научиш мнооого!
      има и подобни теми - е за 500лв не помня има ли?
      тук има много момчета които ще ти помогнат със съвет
      Помисли си добре какво искаш от тия кинти:
      1. Имаш ли други на страна?
      2. Кога ще ти трябват?
      3. Склонен ли си да ги загубиш или поне да не плачкаш много ако се стопят на половина?
      4. Каква доходност искаш от тях?
      5. Ще добавяш ли още или това е всичко което можеш да отделиш?
      6. Имаш ли време да четеш и следиш инф-я?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bucata Разгледай мнение
        Здравейте,малко ми е неудобно да ви питам,но съм си събрал една
        скромна сума от 500лева и искам да ги инвестирам във нещо.Ако може да ме съветвате във какво и да увеличавам постепенно сумата Попринцип купувам нещо и после го продавам за по висока цена и по този
        начин си спестих тази сума.Но искам да ги вложа и във нещо друго.
        Може да ви се струва смешно,но все още съм на 17години....
        Добре си направил, според мен - продължавай да превърташ, пък се готви и за момента за превъртане на големи пари, т.е. пообразовай се и за другите "врътки" с "другите" пари, та да си готов, когато вече са налични.
        Успех!

Коментар

• Съвет за малка сума??

Здравейте,малко ми е неудобно да ви питам,но съм си събрал една
          скромна сума от 500лева и искам да ги инвестирам във нещо.Ако може да ме съветвате във какво и да увеличавам постепенно сумата Попринцип купувам нещо и после го продавам за по висока цена и по този
          начин си спестих тази сума.Но искам да ги вложа и във нещо друго.
          Може да ви се струва смешно,но все още съм на 17години....
        Working...
        X