Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В какво бихте вложили 5-6000 лв?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнениеInternational orders normally ship within 6 - 8 business days after receipt of payment due to additional customs paperwork and Patriot Act compliance. Please be aware that average customs clearance times vary per country
100 oz Silver
$170.0000*
500 oz Silver
$365.0000*
10 oz Gold
$210.0000*
*Shipping may vary with metal type and quantity
Досега купувах от Тавекс , не съм поръчвал от тук , но следващата покупка ще е през тях .
Коментар
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеДоставял ли си от там до България? Може ли да ми кажеш колко са разходите по доставката и колко време отнема доставката? Както и как ти ги пращат, по поща или как? А и плаща ли се някакво мито, ДДС или и аз не знам още какво?
Мерси предварително за инфото
100 oz Silver
$170.0000*
500 oz Silver
$365.0000*
10 oz Gold
$210.0000*
*Shipping may vary with metal type and quantity
Досега купувах от Тавекс , не съм поръчвал от тук , но следващата покупка ще е през тях .
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеПоставям се на неговото място - на питащият
Мои финанси не коментирам
Мажото не си подкрепи позицията, когато увеличи капитала, та сега ли...?
Загубих надежда за позицията, а имам доста в нея....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСамо да попитам ..? Като нямаш 5000 лв за инвестиране, защо даваш такива съвети...
Мои финанси не коментирамThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАко имам 5000 лв. за инвестиране и нямам финансови познания, нито време да отделям на ден от свободното си време по 3-4 часа за следене на новини и ананлизи бих направил следното
5000 лв., купувам 5000 бр. акции на ЦКБ на 0.80 - 0.83 лв., останалите пари понеже е сделка под номинал на акция, ги вкарвам на депозит. Забаравям и чакам 3-5 г. или цени от 2 лв. когато продавам - вкаравам парите от продажбата във вече откритият депозит и като отделям 200-300 лв. за почепка . Мнение, не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнениеАми 80 сребърни орела да кажем + доставката?
http://goldsilver.com/buy-online/
Мерси предварително за инфото
Коментар
-
Първоначално изпратено от sillyboy Разгледай мнениеА какво ако съм сигурен в бъдещи политически и най-вече икономически събития ?
Какво да направя например, за да спечеля от фалит на Португалия ?
Би трябвало да има някакви финансови механизми - put options или нещо от сорта
Някой да е запознат ?
5000 лв., купувам 5000 бр. акции на ЦКБ на 0.80 - 0.83 лв., останалите пари понеже е сделка под номинал на акция, ги вкарвам на депозит. Забаравям и чакам 3-5 г. или цени от 2 лв. когато продавам - вкаравам парите от продажбата във вече откритият депозит и като отделям 200-300 лв. за почепка . Мнение, не е препоръка!There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
sillyboy
А какво ако съм сигурен в бъдещи политически и най-вече икономически събития ?
Какво да направя например, за да спечеля от фалит на Португалия ?
Би трябвало да има някакви финансови механизми - put options или нещо от сорта
Някой да е запознат ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение- Я посочи грешките, emos като си толкоз печенЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЖивотът е невероятно нещо, нали ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи безделничиш от повече време така че внимавай.Чудя се обаче как е възможно човек с такива гениални идеи да безделничи.
Коментар
Коментар