Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В какво бихте вложили 5-6000 лв?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЧичата добре казано ама е утопия.Най сигурния начин да се гътнеш млад е тоя който си поисал.Безделието вкарва в гроба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа ти го пиша по-просто..
- до 30 трупаш знания
- до 40 опит
- до 50 пари
След това парите трябва да работят за тебе..а ти да си пиеш биричката!!!
Коментар
-
В индустриална и интелектуална собственост. Първо се оглеждам / какво има,какъв потенциал държи/ и после преговарям.
Накрая, възвращаемостта ти може да надхвърли десетки хиляди %.
- Ако се плашиш, че може и да гризнеш дръвцето...ами то всички инвестиции, управлявани неумело, са така.
Врътки и шашми каквито най-често тук ти препоръчват, не правят изключения.
Един патент или авторски права /ВНИМАТЕЛНО преценени, претеглени и огледани/ могат да те направят осезаемо по-богат. И в това инвестират най-умните. покупки-продажби на едни или други бумаги са основно чекийки, няма какво да се лъжемLast edited by Pyramid; 27.02.2012, 16:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеВ силно ликвидни акции.
Но този разговор е за специална среща. Можем да обсъдим различните възможности на чаша топло кафе
един професионалист би попитал първо, каква е целта която трябва да се постигне с инвестицията
и чак след това да предложи различните възможности
пак се изложи“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеВ еднопосочен билет до Фиджи! Бих предложил и Луната, но до там в все още няма полети... Просто Фиджи е възможно най-далече от България...
Ако няколкостотин до няколко хиляди такива хорица вложат своите по няколко бимберици в неколцина професионални килъри, тогава няма да има нужда да се емигрира...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от KSS Разгледай мнениеЗдравейте
в какво според вас мога да вложа сума от около 5000 лв,
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа ти го пиша по-просто..
- до 30 трупаш знания
- до 40 опит
- до 50 пари
След това парите трябва да работят за тебе..а ти да си пиеш биричката!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
АЗ съм на 37 и вече съм в четвъртата фаза,ама само бира не стига,не че не трупам още знания и пари де ...Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа ти го пиша по-просто..
- до 30 трупаш знания
- до 40 опит
- до 50 пари
След това парите трябва да работят за тебе..а ти да си пиеш биричката!!!
Коментар
Коментар