If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ти кажа, аз не бързам толкова да живея. Намерих един цитат в интернет:
"Предприемачеството е да живееш няколко години от живота си както не биха го живяли другите за да живееш живота си по-късно както повечето хора не могат."
Т. е. предпочитам да бачкам яко още няколко години, но после с по-малко труд да си докарвам повече от хората, които стоят на заплата и знаят че работата им никога не е сигурна.
Да ти го пиша по-просто..
- до 30 трупаш знания
- до 40 опит
- до 50 пари
След това парите трябва да работят за тебе..а ти да си пиеш биричката!!!
Баба ми казваше че всичко в този живот е преходно бог да я прости.
Само квото набодеш на вилицата или на долното това ще ти остане
Така че пич дерзай !
Да ти кажа, аз не бързам толкова да живея. Намерих един цитат в интернет:
"Предприемачеството е да живееш няколко години от живота си както не биха го живяли другите за да живееш живота си по-късно както повечето хора не могат."
Т. е. предпочитам да бачкам яко още няколко години, но после с по-малко труд да си докарвам повече от хората, които стоят на заплата и знаят че работата им никога не е сигурна.
Бих ги вложил в собствен бизнес... е разбира се, далеч съм от мисълта, че са достатъчни за к'вото и да било, но като взема и едно потребителско заемче от някоя банка плюс тези пари би се получила прилична сума ...
Я пак, че нещо неразбрах 5000+заемЧЕ = ?????? и какъв точно е бъзнесът, освен че е собствен?
Щом имаш занимавка, с която постигаш прилична доходност, но не можеш повече понеже не ти стига времето, не е ли логично да намериш някоя дружка която да ти помага ? Нещо като чирак ми се върти в главата.
Коментар