If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съотношението цена-наем в София си е добро. Отдаването под наем е лесно. Града расте и е с перспективи за растеж за сметка на цялата друга България. Въпрос на локация. Мисля да продавам в ПРОВИНЦИЯТА и да купувам в София. Не се майтапя. Нямам как да спася имотите извън София, някои курорти и Черноморието от обезценка така, че е редно да се оттървам от такива лека - полека. Ликвидирам влоговете, връщам малко заем за инвестиция във Варна и после ще обърна поглед към столицата. По-добре е да си оптимист.
София, но и Черноморието ще расте дългосрочно. Един много костелив орех е учудващо и Стара Загора. Там някакси си докарват заетост и дори демографията не е съвсем катастрофална. Тези заралии са голяма работа, особено заралийките!
...Акциите в момвнта са най голямата измама и балон.До година година и половина балона ще се пукне и всичко ще се сгромоляса.Щатите и Западна Европа са фалирали и задлъжняли до безумни нива.Запомни хубаво какво съм ти написал след време ще си говорим пак...
Записвам си! Имам те за разумен човек
Ако може и как ще се отрази на имотите в София, че ще купувам явно.
че ти ако знаеш какви хора си заминаха заради дървени философствания от типа равновесни тънки манипулацийки... и то без да има модератори .. бедна ти е фантазията. Значи грубо казано отличник по литература не може да е отличник по математика. По причина, че "позорно" е просто за истински математикът, да е отличник-литератор и да губи концентрация от много приказки . Това което се случва на борсата е извън кръжока по художествена самодейност все пак !!!
О Прецаканото, ми права си. Определено това което се случва на борсата е извън кръжока по художествена самодейност. Отличниците и по литература и по математика се справяме добре, други си остават прецакани.
Хахахаха - знаеш ли може да потърсиш парцели на луната - все някой продава още - мисля че си точния човек да се възползва от необятните възможности на единствения ни естествен спътник с достатъчно голяма територия.
Аз продавам парцел на Луната и много евтино. Лукс, локация, комуникации, всички екстри - здравно заведение, детски заведения, много бързо развиващ се район с големи перспективи, в същото време тихо място и чист въздух без много трафик, подходящо е и за дългосрочно или краткосрочно отдаване, възможно е разделяне и надстрояване, има разработен план, ПУП, обаче да те предупредя имам много оферти, така че дай повечко
Хахахаха - знаеш ли може да потърсиш парцели на луната - все някой продава още - мисля че си точния човек да се възползва от необятните възможности на единствения ни естествен спътник с достатъчно голяма територия.
Съотношението цена-наем в София си е добро. Отдаването под наем е лесно. Града расте и е с перспективи за растеж за сметка на цялата друга България. .
Не,София не разте.Много от знаещите се изнасят в чужбина,много бачкатори се върнаха в провинцията.За наемите-тези дни приятел отдаде двустаен в кв.Ив.Вазов/до Южния парк/за 500лв на месец и то със зор /подмени дограми,ел.уреди.../-на чужденци.До сега 6г. вземаше по 650лв......
Съотношението цена-наем в София си е добро. Отдаването под наем е лесно. Града расте и е с перспективи за растеж за сметка на цялата друга България. Въпрос на локация. Мисля да продавам в ПРОВИНЦИЯТА и да купувам в София. Не се майтапя. Нямам как да спася имотите извън София, някои курорти и Черноморието от обезценка така, че е редно да се оттървам от такива лека - полека. Ликвидирам влоговете, връщам малко заем за инвестиция във Варна и после ще обърна поглед към столицата. По-добре е да си оптимист.
Вървят си оптимист, песимист и реалист по релсите в тунела на влака и що да да видят?
Оптимистът вижда светлина в края на тунела.
Песимистът вижда просто един безкраен тунел.
Реалистът вижда тунела, светлината и приближаващ се влак.
А машинистът вижда трима идиоти, седящи на релсите.
Както в България така и в Македония спада на цените в столицата е най-малък.
Вярно, че в Скопие много по-малък предвид факта, че там изобщо не е имало балонизиране и такова масово строителство като тук.
че ти ако знаеш какви хора си заминаха заради дървени философствания от типа равновесни тънки манипулацийки... и то без да има модератори .. бедна ти е фантазията. Значи грубо казано отличник по литература не може да е отличник по математика. По причина, че "позорно" е просто за истински математикът, да е отличник-литератор и да губи концентрация от много приказки . Това което се случва на борсата е извън кръжока по художествена самодейност все пак !!!
Никога не забравяй че философията е царицата на науките
Коментар