Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искате ли да си купите жилище в столицата?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЛорде, за Модеребов нямам мнение, но за Равновесие не е сериозно да говориш така!
И аз не съм съгласен с някои от вижданията му, но със сигурност е в топ 5% на форума по компетентност! Ако гонят хора като него, тук ще останат само отайки.................Last edited by precakanoto; 13.05.2014, 02:49.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЛорде, за Модеребов нямам мнение, но за Равновесие не е сериозно да говориш така!
И аз не съм съгласен с някои от вижданията му, но със сигурност е в топ 5% на форума по компетентност! Ако гонят хора като него, тук ще останат само отайки.................
Те утайките са останали и пищят за модерасти, щото не могат да намерят аргументи.
Равновеско може да си го баннете по всяко време щом ви влече - и без това ще си останат пак едни влечуги в темите да пишат бози на нивото на Тиквестора.
Коментар
-
И аз не съм съгласен с някои от вижданията му, но със сигурност е в топ 5% на форума по компетентност! Ако гонят хора като него, тук ще останат само отайки.................
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31Не, че ти се обидих на обръщението "овчи", но все пак нека модераторите си свършат работата, щото модеребов и равновесие имат абсолютно еднакъв стил на писане-спамаджийски
И аз не съм съгласен с някои от вижданията му, но със сигурност е в топ 5% на форума по компетентност! Ако гонят хора като него, тук ще останат само отайки.................Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВсички АНИ-та ползват данни от агенцията по вписванията бе "умник"!Last edited by X_Y; 13.05.2014, 11:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеТази "новина" както и "фактите" са реално статия. Писана някъде, цитирана другаде - достоверност НУЛА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи пък отде изпълзя да спориш с фактите
http://www.vsekiden.com/127231
И ТАЗИ НОВИНА Е ОТ 2012г. СЕГА СЪС СТО ХИЛЯДИ ПОВЕЧЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеПак глупости на търкалета, по БГ черноморие толкова е сигурно ЦЕЛИЯ сграден фонд
http://www.vsekiden.com/127231
И ТАЗИ НОВИНА Е ОТ 2012г. СЕГА СЪС СТО ХИЛЯДИ ПОВЕЧЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеИнтересното е, че в София, цените на жилищата спряха да падат от І тримесечие на 2012г.Сега сме в плато. Въпроса е кога ще почнат ръстове с над 5% на тримесечие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТе ръстовете по морето са не защото сме се приобщили към Россия, а защото русские закупиха 400 000 жилища по морето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение@LANDLORD 31
Интересното е, че в София, цените на жилищата спряха да падат от І тримесечие на 2012г. Сега сме в плато. Въпроса е кога ще почнат ръстове с над 5% на тримесечие?
След това - повече - докато стигнем отново Жжжжжжжжанвиденовските висини...[/
Коментар
-
Първоначално изпратено от stivygo Разгледай мнениеПриобщим?????
@LANDLORD 31
Служить России!
Само ще й ссссссслужиш - ей така..."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение@LANDLORD 31
Интересното е, че в София, цените на жилищата спряха да падат от І тримесечие на 2012г. Сега сме в плато. Въпроса е кога ще почнат ръстове с над 5% на тримесечие?
След това - повече - докато стигнем отново Жжжжжжжжанвиденовските висини...
Дефинирай моля какво значи това!
Прадедите ни са се борили да запазят 500 години самоличност и аз уважавам това!
Писна ми да се приобщавам
към евросъюза
към СИВ
към НАТО
към....
резултата е тълпа от тъпанари, които живеят в майка България, а наричат себе си турци, македонци /ооох каква подлост/, цигани, роми и т.н., а само мълцина разпознават в себе си българин!!!
ЗАТОВА - никакво приобщаване, Ако някой иска mostly welcome Да прави бизнес с нас и толкоз
Коментар
-
@LANDLORD 31
След това - повече - докато стигнем отново Жжжжжжжжанвиденовските висини..."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
Коментар