IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
    позна. никога не съм ремонтирал.това го правят работници
    Аз пък мисля, че е добре един мъж да знае как се боядисва с латекс, да може да прави поправките, да шпаклова и да циментира. Да може дребни неща да си оправя и да не разчита на майстори. Да си потяга и гласи вилата. Една нагласена вила или апартамент говори много за качествата на мъжа или жената.

Освен това има форми за строителство, където хората казват всичко.
    Мен например не са ми проблем парите. Взимам работа за уикенда, изкарвам 400 лв и с тях си плащам на майстора да ми сложи качествено плочките в коридора и кухнята.
    Нали сте чували за разделението на труда. Урок от 8-ми клас по география,

Коментар

извинявам се . не съм те разбрал правилно
      +
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
        Колега, едва ли някога си ремонтирал собствен имот, но да знаеш, че покрай новопридобити имоти , човек се учи на такива елементарни ремонти, без да е работил в сферата на строителството. Почти всеки има роднина или приятел такъв и покрай елементарни неща като боядисване, шпакловане и зидане, човек се научава и на някои майсторски тънкости. Разбира се аз не разбирам от ток освен да сменя крушка или контакт, но да кажем вчера идва един застраховател от "Дженерали" да измери и да снима една напукана стена на стара къща в София. Каза, че се нуждае от прешпакловане и боя. Това да не мислиш, че ще наема фирма да ми го прави.
        позна. никога не съм ремонтирал.това го правят работници

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
          Дописваш и редактираш изказването/въпроса след като съм ти отговорил.
          Обясни ми колко ми е възвръшаемостта че аз може би си правя погрешни сметки. Затова пишем тук да обменим мнения, не да се заяждаме. И мисля че засега успяваме.
          Не съм от хоратa направи си сам. Не знам защо реши че сам си ремонтирам. Казах аз съм го ремонтирал в смисъл че не съм го взел ремонтиран. Научи се да усещаш хората и да правиш разлика между тях. Не става дума за беден, прошляк и богат, но по природа селски обущар.
          Учи се да разпознаваш хората по усет. Усета ти изневерява в около 60% от случаите по мои наблюдения. Процента е висок, намали го.
          извинявам се . не съм те разбрал правилно

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
            Оставям настрана това, което сме си казвали. Единствено ти пожелавам късмет да не попаднеш на някои талибани да ти оакат апартамента и оставят сметки.
            Успех!
            Нищо лошо не сме си казвали. Или поне няма злоба, а само различия във визията по този проблем. И понеже има комплексирани от живота хора някои реагират остро. Всеки е комплексиран от нещо, няма вина за това. Но да се владееш е изкуство. И в това е разликата, това е начина да се съхраниш. Независимо дали имотите поскъпват или на мен биха могли да осерат апартамента. Ако се пазиш от всичко сега ще дойде време когато ще пожелаеш да можеш да имаш възможност дори да се провалиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
              Оставям настрана това, което сме си казвали. Единствено ти пожелавам късмет да не попаднеш на някои талибани да ти оакат апартамента и оставят сметки.
              Успех!
              Ще отсея талибаните, има начини за това. Мерси за пожеланията.

Коментар

Да, ще проуча възможностите, това е една от причините да не бързам.
                Успех!
                Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                  Звучи много добре. Остави го така, а ако някой иска допълнително обзавеждане, все ще се договорите.
                  Успех!
                  Да, ще проуча възможностите, това е една от причините да не бързам.

Коментар

ама ти си инвестирал , а не не знаеш колко ти е възвращаемостта
                    Дописваш и редактираш изказването/въпроса след като съм ти отговорил.
                    Обясни ми колко ми е възвръшаемостта че аз може би си правя погрешни сметки. Затова пишем тук да обменим мнения, не да се заяждаме. И мисля че засега успяваме.
                    Не съм от хоратa направи си сам. Не знам защо реши че сам си ремонтирам. Казах аз съм го ремонтирал в смисъл че не съм го взел ремонтиран. Научи се да усещаш хората и да правиш разлика между тях. Не става дума за беден, прошляк и богат, но по природа селски обущар.
                    Учи се да разпознаваш хората по усет. Усета ти изневерява в около 60% от случаите по мои наблюдения. Процента е висок, намали го.
                    Last edited by bulgarian lev; 28.02.2016, 22:38.

Коментар

и ти ли като Лорда сам си ги ремонтираш.това ме навежда на мисълта че не е добър ремонта.ами пусни го така, пък като дойде клиент се договаряйте дали трябва нещо повече. повече за съсипване ама и повече наем
                      Колега, едва ли някога си ремонтирал собствен имот, но да знаеш, че покрай новопридобити имоти , човек се учи на такива елементарни ремонти, без да е работил в сферата на строителството. Почти всеки има роднина или приятел такъв и покрай елементарни неща като боядисване, шпакловане и зидане, човек се научава и на някои майсторски тънкости. Разбира се аз не разбирам от ток освен да сменя крушка или контакт, но да кажем вчера идва един застраховател от "Дженерали" да измери и да снима една напукана стена на стара къща в София. Каза, че се нуждае от прешпакловане и боя. Това да не мислиш, че ще наема фирма да ми го прави.

Коментар

Реални почти - 78 са, проверени са, по едно време БДС стандарт двустаен. Отделно кенеф, отделно баня с тоалетна. Стара тухла, да, не много стара, 1980. Основно го ремонтирах аз, само не знам докъде да спра с обзавеждането, само кухня и уреди ли или да го дообзаведа пълно. Засега съм приключил с кухня и уреди. Пълно обзавеждане означава и повече за съсипване от наематели. Ще мисля. Не бързам.
                        Звучи много добре. Остави го така, а ако някой иска допълнително обзавеждане, все ще се договорите.
                        Успех!

Коментар

• в 2:55 не Спиш...а коментираш чужди инвестиции

Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                          сещам се за една причина , неприятна ..но Активна , ако не знаеш коя е..Питай Лорда...он че ти обЯсни

Приближава , Трудно е, но ще трябва да се справиш
                          .
                          .
                          .

Коментар

Лорде, я кажи брате колко да искам. Мисля да отдавам в района около 80 кв.

Коментар

ами пусни го така, пък като дойде клиент се договаряйте дали трябва нещо повече
                              Да, може би така е най-разумно.

Коментар

Реални почти - 78 са, проверени са, по едно време БДС стандарт двустаен. Отделно кенеф, отделно баня с тоалетна. Стара тухла, да, не много стара, 1980. Основно го ремонтирах аз, само не знам докъде да спра с обзавеждането, само кухня и уреди ли или да го дообзаведа пълно. Засега съм приключил с кухня и уреди. Пълно обзавеждане означава и повече за съсипване от наематели. Ще мисля. Не бързам.
                                и ти ли като Лорда сам си ги ремонтираш.това ме навежда на мисълта че не е добър ремонта.ами пусни го така, пък като дойде клиент се договаряйте дали трябва нещо повече. повече за съсипване ама и повече наем
                                Last edited by nradev; 27.02.2016, 01:30.

Коментар

Working...
                                X