Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПресечката Шипка и Васил Априлов. На 100 м е Докторската градина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПресечката Шипка и Васил Априлов. На 100 м е Докторската градина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениезависи къде точно в района. примерно около Докторската градинка и парка Заимов аз лично много го харесвам района. живял съм там.ама към мола не е толкоз атрактивноОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЛорде, я кажи брате колко да искам. Мисля да отдавам в района около 80 кв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение2 етаж, среден, вътрешен. Обзаведен.
А относно кастингите От познати знам, че точно в момента се вият опашки на огледите в Център и Южни райони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНа кой етаж е? Под Е400 е подарък!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЛорде, я кажи брате колко да искам. Мисля да отдавам в района около 80 кв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеКъде намери такава евтинияОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
кой ти го казва ???
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеЗависи от апартамента, но 350 евро за наем на двустаен това в никакъв случай не е висок наем, поне за по-хубавата част на Оборище.
щом Ние не можем.......значи Никой не може.....Ние сме "бенчмаркът" за пазара на наеми...каквото кажем Ние - това Става.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone-bi Разгледай мнениеХора, за вас нормално ли е 350 евро за наем на двустаен, 67 кв.м , на Оборище е, ама все пак?
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone-bi Разгледай мнениеХора, за вас нормално ли е 350 евро за наем на двустаен, 67 кв.м , на Оборище е, ама все пак?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone-bi Разгледай мнениеХора, за вас нормално ли е 350 евро за наем на двустаен, 67 кв.м , на Оборище е, ама все пак?Last edited by nradev; 25.02.2016, 11:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone-bi Разгледай мнениеХора, за вас нормално ли е 350 евро за наем на двустаен, 67 кв.м , на Оборище е, ама все пак?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар