IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
    80кв.м реални или брокерски. ако са реални и е ремонтиран 400 е нормално.ако е добре обзаведен може даже повече
    Реални почти - 78 са, проверени са, по едно време БДС стандарт двустаен. Отделно кенеф, отделно баня с тоалетна. Стара тухла, да, не много стара, 1980. Основно го ремонтирах аз, само не знам докъде да спра с обзавеждането, само кухня и уреди ли или да го дообзаведа пълно. Засега съм приключил с кухня и уреди. Пълно обзавеждане означава и повече за съсипване от наематели. Ще мисля. Не бързам.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Пресечката Шипка и Васил Априлов. На 100 м е Докторската градина.
      предполагам е стара тухла.стига да не е прекалено стара де

Коментар

80кв.м реални или брокерски. ако са реални и е ремонтиран 400 е нормално.ако е добре обзаведен може даже повече

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
          зависи къде точно в района. примерно около Докторската градинка и парка Заимов аз лично много го харесвам района. живял съм там.ама към мола не е толкоз атрактивно

Коментар

Лорде, я кажи брате колко да искам. Мисля да отдавам в района около 80 кв.
            зависи къде точно в района. примерно около Докторската градинка и парка Заимов аз лично много го харесвам района. живял съм там.ама към мола не е толкоз атрактивно

Коментар

2 етаж, среден, вътрешен. Обзаведен.
              Оборище в София си държи доста добри цени.

А относно кастингите От познати знам, че точно в момента се вият опашки на огледите в Център и Южни райони.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                На кой етаж е? Под Е400 е подарък!
                2 етаж, среден, вътрешен. Обзаведен.

Коментар

На кой етаж е? Под Е400 е подарък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                    Къде намери такава евтиния

Коментар

• кой ти го казва ???

Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                      Зависи от апартамента, но 350 евро за наем на двустаен това в никакъв случай не е висок наем, поне за по-хубавата част на Оборище.
                      я попитай бедните "професионалисти " от Клуб "200 Евро/кв "..много е висок този наем..и никой няма да го наеме...

щом Ние не можем.......значи Никой не може.....Ние сме "бенчмаркът" за пазара на наеми...каквото кажем Ние - това Става
                      .
                      .
                      .

Коментар

• Първоначално изпратено от stone-bi Разгледай мнение
                        Хора, за вас нормално ли е 350 евро за наем на двустаен, 67 кв.м , на Оборище е, ама все пак?
                        Къде намери такава евтиния

Коментар

• Зависи от апартамента, но това в никакъв случай не е висок наем, поне за по-хубавата част на Оборище.

Коментар

Хора, за вас нормално ли е 350 евро за наем на двустаен, 67 кв.м , на Оборище е, ама все пак?
                            Ако е необзаведен или полуобзаведен и ремонтиран все пак, чист с добре отразен санитарен възел е нормално. Ако е добре обзаведен е даже нисък наема. Нормален наем там е по 7 -8 евро на кв.м. Засега.

Коментар

нормално ако е в добро състояние
                              Last edited by nradev; 25.02.2016, 11:13.

Коментар

Напълно.Всяка жаба да си знае гьола
                                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Working...
                                X