Хора, за вас нормално ли е 350 евро за наем на двустаен, 67 кв.м , на Оборище е, ама все пак?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Забелявал съм обаче, че при наеми 400-500 лв обявите висят доста време и няма клиенти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАМи естествено. Ти не би ли искал да вземеш добро качество на добра цена? Между другото в момента наемите в София поне, са по-високи от лихвите по жилищните кредити. Ние в момента изплащаме апартамент, който в същия квартал аналогичен е с наем коло 150 лева. над месечната ми вноска.
Аз също ползвам кредит за единя ми апартамент и имам план на няколко пъти да погасявам предсрочно, за да спестя лихви. Дори вече един път погасих предсрочно.
Забелявал съм обаче, че при наеми 400-500 лв обявите висят доста време и няма клиенти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМного зависи от това къде е апартамента, вътре как изглежда и какъв тип клиенти търсите (двойка, сам човек, студенти, семейства).
На мен един приятел брокер ми каза, "Клиенти за наем има много, но искат хем да е ново, хем да е тънко."
Аз например давам стар апартамент, чист, но е за ремонт. Обаче тъй като доста пари дадох за други неща, сега събирам да го оправя. А междувременно ми капе скромен наем,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениезначи или няма друго отдавано под наем и спекулират или не им е зор, че ще стоят празни с дълги месеци
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеИма ли потенциал, в случай че го "оправиш"...има ли аналогични на същото място "оправени", които да са приемливо ефективни за твоите критерии..?!
До метро е. Стига се за 15 мин до центъра. Дори съм решил как да до рекламирам.
"Тухлено строителство на хубав етаж. С ТЕЦ и топла вода. Вътрешен топъл. След ремонт. Стая, хол, кухня, 2 балкона и прекрасна нова баня. На 15 мин от центъра с метро."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМного зависи от това къде е апартамента, вътре как изглежда и какъв тип клиенти търсите (двойка, сам човек, студенти, семейства).
На мен един приятел брокер ми каза, "Клиенти за наем има много, но искат хем да е ново, хем да е тънко."
Аз например давам стар апартамент, чист, но е за ремонт. Обаче тъй като доста пари дадох за други неща, сега събирам да го оправя. А междувременно ми капе скромен наем,
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеВсичко ОК, но има и много странни критерии за определяне на наем. Да речем, коптор тотален, но по схемата за линии на градски транспор (т.е. колкото повече има в еди какъв си радиус, наемът скача яко), държи страаашна сума...Нагледал съм се на много такива. Отделно има квартали, които просто държат нечовешки цени, а апартаментите не са за основен ремонт, а направо за взривпрепоръка е
Коментар
-
Всичко ОК, но има и много странни критерии за определяне на наем. Да речем, коптор тотален, но по схемата за линии на градски транспор (т.е. колкото повече има в еди какъв си радиус, наемът скача яко), държи страаашна сума...Нагледал съм се на много такива. Отделно има квартали, които просто държат нечовешки цени, а апартаментите не са за основен ремонт, а направо за взрив
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНаред с цените на имотите, бихте могли да коментирате и цените на наемите, уважаеми дами и господа!
Сега ако кажете че не е вярно, нека да чуем кое реално би било вярно. А и е рано за покачване на наемите, това обикновено става пролет и особено есен.
http://fakti.bg/imoti/170028-kolko-p...ez-2015-godina
Коментар
-
Наред с цените на имотите, бихте могли да коментирате и цените на наемите, уважаеми дами и господа!
Сега ако кажете че не е вярно, нека да чуем кое реално би било вярно. А и е рано за покачване на наемите, това обикновено става пролет и особено есен.
http://fakti.bg/imoti/170028-kolko-p...ez-2015-godinaОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениеще ти го обЯсна кат оза теб , по - просто .....дано го разбереш !
всичко което получиш следствие покупка е актив..(имотът преди това си го купил,наследил и пр)
ако купиш кокошка и тя снася яйца..това е актив
ако купиш кокошка и тя не снася..тогава е пасив
може да е профит , а може и да е далавера..както го предпочитат такива като теб..тарикати с белите чорапи
не мога да разбера , що пишете по нощИте ..
Кого Убеждавате в 2:00 , какво му казвате..
тези постове да не са код за тайна среща на агентурата..
от прекалено Спокойствие ли Пишете ??
Поскъпването ли ви Плаши...успокойте се..ще купите и вие
а понятието "доход от наем" е понятие от ДОПК..
да не си счетоводител ??.....не всичко е счетоводство
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениеще ти го обЯсна кат оза теб , по - просто .....дано го разбереш !
всичко което получиш следствие покупка е актив..(имотът преди това си го купил,наследил и пр)
може да е профит , а може и да е далавера..както го предпочитат такива като теб..тарикати с белите чорапи
да не си счетоводител ??.....не всичко е счетоводство
Коментар
-
нямам проблем с понятията
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениезащо наричаш дохода актив. май не си много наясно с понятията
да не си счетоводител ??.....не всичко е счетоводствоLast edited by skeptika; 18.01.2016, 08:11..
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениеносели били 5.4 % актив...когато стигнат 9 % ..тогава се хвали
имаш поне още щест месеца ,докато стигнат 9 % актив
и недей така с "другари - влогари"..знаеш ли какво яйце им се пече отзад ..
бъди снизходителен , бъде толераст , обичай ближния..както майка му не го е обичала
питаш ли ги БеПеСе.Те-тата , Митите и Немитите , раткофците...чакАха и НЕ дочакАха
а Еврото тръгва Нагоре ,барабар със сите стоки....А инфлацията ще ускорява като бит "апологет на ЛГБТ"
Коментар
Коментар