Първоначално изпратено от pumpkin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеОставям настрана това, което сме си казвали. Единствено ти пожелавам късмет да не попаднеш на някои талибани да ти оакат апартамента и оставят сметки.
Успех!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДа, ще проуча възможностите, това е една от причините да не бързам.
Успех!Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеЗвучи много добре. Остави го така, а ако някой иска допълнително обзавеждане, все ще се договорите.
Успех!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеама ти си инвестирал , а не не знаеш колко ти е възвращаемостта
Обясни ми колко ми е възвръшаемостта че аз може би си правя погрешни сметки. Затова пишем тук да обменим мнения, не да се заяждаме. И мисля че засега успяваме.
Не съм от хоратa направи си сам. Не знам защо реши че сам си ремонтирам. Казах аз съм го ремонтирал в смисъл че не съм го взел ремонтиран. Научи се да усещаш хората и да правиш разлика между тях. Не става дума за беден, прошляк и богат, но по природа селски обущар.
Учи се да разпознаваш хората по усет. Усета ти изневерява в около 60% от случаите по мои наблюдения. Процента е висок, намали го.Last edited by bulgarian lev; 28.02.2016, 22:38.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеи ти ли като Лорда сам си ги ремонтираш.това ме навежда на мисълта че не е добър ремонта.ами пусни го така, пък като дойде клиент се договаряйте дали трябва нещо повече. повече за съсипване ама и повече наем
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеРеални почти - 78 са, проверени са, по едно време БДС стандарт двустаен. Отделно кенеф, отделно баня с тоалетна. Стара тухла, да, не много стара, 1980. Основно го ремонтирах аз, само не знам докъде да спра с обзавеждането, само кухня и уреди ли или да го дообзаведа пълно. Засега съм приключил с кухня и уреди. Пълно обзавеждане означава и повече за съсипване от наематели. Ще мисля. Не бързам.
Успех!
Коментар
-
в 2:55 не Спиш...а коментираш чужди инвестиции
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеама ти си инвестирал , а не не знаеш колко ти е възвращаемостта
Приближава , Трудно е, но ще трябва да се справиш.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЛорде, я кажи брате колко да искам. Мисля да отдавам в района около 80 кв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеами пусни го така, пък като дойде клиент се договаряйте дали трябва нещо повечеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеРеални почти - 78 са, проверени са, по едно време БДС стандарт двустаен. Отделно кенеф, отделно баня с тоалетна. Стара тухла, да, не много стара, 1980. Основно го ремонтирах аз, само не знам докъде да спра с обзавеждането, само кухня и уреди ли или да го дообзаведа пълно. Засега съм приключил с кухня и уреди. Пълно обзавеждане означава и повече за съсипване от наематели. Ще мисля. Не бързам.Last edited by nradev; 27.02.2016, 01:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение80кв.м реални или брокерски. ако са реални и е ремонтиран 400 е нормално.ако е добре обзаведен може даже повечеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПресечката Шипка и Васил Априлов. На 100 м е Докторската градина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПресечката Шипка и Васил Априлов. На 100 м е Докторската градина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениезависи къде точно в района. примерно около Докторската градинка и парка Заимов аз лично много го харесвам района. живял съм там.ама към мола не е толкоз атрактивноОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар