IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    Лорде, я кажи брате колко да искам. Мисля да отдавам в района около 80 кв.
    зависи къде точно в района. примерно около Докторската градинка и парка Заимов аз лично много го харесвам района. живял съм там.ама към мола не е толкоз атрактивно

Коментар

2 етаж, среден, вътрешен. Обзаведен.
      Оборище в София си държи доста добри цени.

А относно кастингите От познати знам, че точно в момента се вият опашки на огледите в Център и Южни райони.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
        На кой етаж е? Под Е400 е подарък!
        2 етаж, среден, вътрешен. Обзаведен.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

На кой етаж е? Под Е400 е подарък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
            Къде намери такава евтиния

Коментар

• кой ти го казва ???

Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
              Зависи от апартамента, но 350 евро за наем на двустаен това в никакъв случай не е висок наем, поне за по-хубавата част на Оборище.
              я попитай бедните "професионалисти " от Клуб "200 Евро/кв "..много е висок този наем..и никой няма да го наеме...

щом Ние не можем.......значи Никой не може.....Ние сме "бенчмаркът" за пазара на наеми...каквото кажем Ние - това Става
              .
              .
              .

Коментар

• Първоначално изпратено от stone-bi Разгледай мнение
                Хора, за вас нормално ли е 350 евро за наем на двустаен, 67 кв.м , на Оборище е, ама все пак?
                Къде намери такава евтиния

Коментар

• Зависи от апартамента, но това в никакъв случай не е висок наем, поне за по-хубавата част на Оборище.

Коментар

Хора, за вас нормално ли е 350 евро за наем на двустаен, 67 кв.м , на Оборище е, ама все пак?
                    Ако е необзаведен или полуобзаведен и ремонтиран все пак, чист с добре отразен санитарен възел е нормално. Ако е добре обзаведен е даже нисък наема. Нормален наем там е по 7 -8 евро на кв.м. Засега.

Коментар

нормално ако е в добро състояние
                      Last edited by nradev; 25.02.2016, 11:13.

Коментар

Напълно.Всяка жаба да си знае гьола
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Хора, за вас нормално ли е 350 евро за наем на двустаен, 67 кв.м , на Оборище е, ама все пак?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Забелявал съм обаче, че при наеми 400-500 лв обявите висят доста време и няма клиенти.
                            Зависи къде е имотът, някъде за 500 лв. ще правиш кастинг на наемателите, другаде - ще стои с месеци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                              АМи естествено. Ти не би ли искал да вземеш добро качество на добра цена? Между другото в момента наемите в София поне, са по-високи от лихвите по жилищните кредити. Ние в момента изплащаме апартамент, който в същия квартал аналогичен е с наем коло 150 лева. над месечната ми вноска.
                              Според мен сте с голямо самоучастие в кредита и за това ви е малка вноската.

Аз също ползвам кредит за единя ми апартамент и имам план на няколко пъти да погасявам предсрочно, за да спестя лихви. Дори вече един път погасих предсрочно.

Забелявал съм обаче, че при наеми 400-500 лв обявите висят доста време и няма клиенти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                                Много зависи от това къде е апартамента, вътре как изглежда и какъв тип клиенти търсите (двойка, сам човек, студенти, семейства).

На мен един приятел брокер ми каза, "Клиенти за наем има много, но искат хем да е ново, хем да е тънко."

Аз например давам стар апартамент, чист, но е за ремонт. Обаче тъй като доста пари дадох за други неща, сега събирам да го оправя. А междувременно ми капе скромен наем,
                                АМи естествено. Ти не би ли искал да вземеш добро качество на добра цена? Между другото в момента наемите в София поне, са по-високи от лихвите по жилищните кредити. Ние в момента изплащаме апартамент, който в същия квартал аналогичен е с наем коло 150 лева. над месечната ми вноска.

Коментар

Working...
                                X