If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето,че е дошъл момента да стана и аз велик инвеститор.Та бих искал да попитам корифеите рентиери.Колко и какви данъци трябва да се платят на 12000лв годишен доход от рентиерство като частно лице?Някакви признати разходи,някаква врътка,някакви намаления на данъци?
Те данъци и осигуровки не плащат. Сега ли да те учим? Това рентиерството е тънка работа. Не е за всеки
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Ето,че е дошъл момента да стана и аз велик инвеститор.Та бих искал да попитам корифеите рентиери.Колко и какви данъци трябва да се платят на 12000лв годишен доход от рентиерство като частно лице?Някакви признати разходи,някаква врътка,някакви намаления на данъци?
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Обикновено след първата година има опция за понижаване на наема и е логично, защото търсенето на нови наематели означава празен имот известно време, комисионна за агенция - а това са ненужни разходи.
Иначе и аз смятам, че всеки месец плащане\прибиране на наем е разхищение на време и за двете страни. На три или на шест месеца е по-добре.
тук има спец промоция мисля да я изпробвам
за 12 мес 4000 лв авансово но с два депозита
има още договорите и опциите тепърва се развиват в бг
всяка година 10% нагоре отразено в договора
пакетна цена с включени консумативи
тарикатите ще се научат на ред
защото има и други методи
засега други опции за отдаване остават тайна на хората които се занимават с това
не казвам че ще го пробвам аз просто пример
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
42 кв трапезарна част с малък бокс в едно антре и стая отделно баня с тоалетна полуобзаведена в смисъл кухня с уреди в добро състояние и легло жилището е приветливо без лукс ремонти и обзавеждане
tnx.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Какви квадрати и какво състояние ? .. , ако ней тайна де ...
42 кв трапезарна част с малък бокс в едно антре и стая отделно баня с тоалетна полуобзаведена в смисъл кухня с уреди в добро състояние и легло жилището е приветливо без лукс ремонти и обзавеждане
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Гарсониера, Павлово, наем 400 BGN. Информация от вчера. Отдадена, дългосрочно.
Ами, чудесно с два такива апартамента си постигнал средната заплата за страната , без да зависиш от работодател. Красиво нали, не и за безимотни гащници дето ги е страх от сянката им
наема носи 3-4% а ГПР-то е поне 7-8%. освен това требе да се плаща и главница.така че не си прав.а за Джонито син етикет ме разсмя искрено. то е 300 лв за 700мл. ти ако имаше за Джони щеше да намериш и за шпакловчик
300 му е един наем от бълнуваните Ша пие Жони, ама после 1 месец ша седи гладен.
Наема може да носи и 15%, но като пиша да се смята доходност - масовката ми лае насреща че нямало значение при НИ щото си можеш да си живееш в тях ...
Това е бизнес и не се прави със сърце - а с ум.
ГЕПЕРЕТО ми го плащат изулите гащи безимотници А, аз съм на синьо джони със суров бадем киснат в рилска вода
наема носи 3-4% а ГПР-то е поне 7-8%. освен това требе да се плаща и главница.така че не си прав.а за Джонито син етикет ме разсмя искрено. то е 300 лв за 700мл. ти ако имаше за Джони щеше да намериш и за шпакловчик
просто им предложи...."актуализация" на Наемите ...черният хайвер поскъпва , водката и тя...
а за да ги купуваш - Те трябва да плащат Повече
Напълно сериозно ще предложа на самотни ергени - понижители стаичка със санитарен възел и коридорче на 180лв. Така да се каже пазара е техен, на лузърите. Даже е самостоятелна, без хазяи
Коментар