If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гарсониера, Павлово, наем 400 BGN. Информация от вчера. Отдадена, дългосрочно.
Ами, чудесно с два такива апартамента си постигнал средната заплата за страната , без да зависиш от работодател. Красиво нали, не и за безимотни гащници дето ги е страх от сянката им
наема носи 3-4% а ГПР-то е поне 7-8%. освен това требе да се плаща и главница.така че не си прав.а за Джонито син етикет ме разсмя искрено. то е 300 лв за 700мл. ти ако имаше за Джони щеше да намериш и за шпакловчик
300 му е един наем от бълнуваните Ша пие Жони, ама после 1 месец ша седи гладен.
Наема може да носи и 15%, но като пиша да се смята доходност - масовката ми лае насреща че нямало значение при НИ щото си можеш да си живееш в тях ...
Това е бизнес и не се прави със сърце - а с ум.
ГЕПЕРЕТО ми го плащат изулите гащи безимотници А, аз съм на синьо джони със суров бадем киснат в рилска вода
наема носи 3-4% а ГПР-то е поне 7-8%. освен това требе да се плаща и главница.така че не си прав.а за Джонито син етикет ме разсмя искрено. то е 300 лв за 700мл. ти ако имаше за Джони щеше да намериш и за шпакловчик
просто им предложи...."актуализация" на Наемите ...черният хайвер поскъпва , водката и тя...
а за да ги купуваш - Те трябва да плащат Повече
Напълно сериозно ще предложа на самотни ергени - понижители стаичка със санитарен възел и коридорче на 180лв. Така да се каже пазара е техен, на лузърите. Даже е самостоятелна, без хазяи
Горе -долу е така, ама и във Виена съм бил като гост, не като гОстарбайтер както ме бърка кретина със себе си Че кой подмостовец ще разглежда Шонбрун и залата дето бил Кенеди и императрица Сиси.
просто им предложи...."актуализация" на Наемите ...черният хайвер поскъпва , водката и тя...
не си прав, лорд фон слатенбург си прави от наемчета 1 400 лв месечно
Горе -долу е така, ама и във Виена съм бил като гост, не като гОстарбайтер както ме бърка кретина със себе си Че кой подмостовец ще разглежда Шонбрун и залата дето бил Кенеди и императрица Сиси.
Добре, че гастарбайтерите по строежите могат, та са се омешали с талибаните от Авганистан
Колко ли квалифициран трябва да си за да не можеш да си плащаш наем в Софето и да живееш като скот по покрайнините на Щутгарт.
Тия лихви са само за ченгета като теб дето не можете да смятате
Добре, че гастарбайтерите по строежите могат, та са се омешали с талибаните от Авганистан
Колко ли квалифициран трябва да си за да не можеш да си плащаш наем в Софето и да живееш като скот по покрайнините на Щутгарт.
Коментар