IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
    ГЕПЕРЕТО ми го плащат изулите гащи безимотници А, аз съм на синьо джони със суров бадем киснат в рилска вода
    Бутилка ОТ синьо джони напълнена с пещерняшка ли???

12% ГеПеРе даже да е без ДеДеСе нЕма избиване!!

Па дано да не си на швейцарска позиция, че съвсем УлетЕ...
    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
      наема носи 3-4% а ГПР-то е поне 7-8%. освен това требе да се плаща и главница.така че не си прав.а за Джонито син етикет ме разсмя искрено. то е 300 лв за 700мл. ти ако имаше за Джони щеше да намериш и за шпакловчик
      300 му е един наем от бълнуваните Ша пие Жони, ама после 1 месец ша седи гладен.

Наема може да носи и 15%, но като пиша да се смята доходност - масовката ми лае насреща че нямало значение при НИ щото си можеш да си живееш в тях ...
      Това е бизнес и не се прави със сърце - а с ум.

Коментар

ГЕПЕРЕТО ми го плащат изулите гащи безимотници А, аз съм на синьо джони със суров бадем киснат в рилска вода
        наема носи 3-4% а ГПР-то е поне 7-8%. освен това требе да се плаща и главница.така че не си прав.а за Джонито син етикет ме разсмя искрено. то е 300 лв за 700мл. ти ако имаше за Джони щеше да намериш и за шпакловчик

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst
          Я да не обиждаш лордиевича!!!

Той е на таратор с мастика от пещерата!! К'ъв чер хайвер, к'ва водка....
          Те 'сичките приходи от наемите отиват в баМката за ГеПеРеТо!!

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
            просто им предложи...."актуализация" на Наемите ...черният хайвер поскъпва , водката и тя...

а за да ги купуваш - Те трябва да плащат Повече
            Напълно сериозно ще предложа на самотни ергени - понижители стаичка със санитарен възел и коридорче на 180лв. Така да се каже пазара е техен, на лузърите. Даже е самостоятелна, без хазяи

Коментар

• не им обяснявай ..

Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
              Горе -долу е така, ама и във Виена съм бил като гост, не като гОстарбайтер както ме бърка кретина със себе си Че кой подмостовец ще разглежда Шонбрун и залата дето бил Кенеди и императрица Сиси.
              просто им предложи...."актуализация" на Наемите ...черният хайвер поскъпва , водката и тя...

а за да ги купуваш - Те трябва да плащат Повече
              .
              .
              .

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                не си прав, лорд фон слатенбург си прави от наемчета 1 400 лв месечно
                Горе -долу е така, ама и във Виена съм бил като гост, не като гОстарбайтер както ме бърка кретина със себе си Че кой подмостовец ще разглежда Шонбрун и залата дето бил Кенеди и императрица Сиси.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  Беше под мостовете на Виена. Лорда на Кашониерите
                  Софето има нищожни наеми - точно зат'ва не си заслужава покупките.
                  не си прав, лорд фон слатенбург си прави от наемчета 1 400 лв месечно
                  препоръка е

Коментар

той не беше ли по кьолн?
                    Беше под мостовете на Виена. Лорда на Кашониерите
                    Софето има нищожни наеми - точно зат'ва не си заслужава покупките.

Коментар

Добре, че гастарбайтерите по строежите могат, та са се омешали с талибаните от Авганистан
                      Колко ли квалифициран трябва да си за да не можеш да си плащаш наем в Софето и да живееш като скот по покрайнините на Щутгарт.
                      той не беше ли по кьолн?
                      препоръка е

Коментар

Тия лихви са само за ченгета като теб дето не можете да смятате
                        Добре, че гастарбайтерите по строежите могат, та са се омешали с талибаните от Авганистан
                        Колко ли квалифициран трябва да си за да не можеш да си плащаш наем в Софето и да живееш като скот по покрайнините на Щутгарт.

Коментар

Такъв голям ГПР, дори и на гастарбайтер без доказан доход не отпускат. Много паднаха лихвите
                          Тия лихви са само за ченгета като теб дето не можете да смятате

Коментар

12% ГПР? Абе ти да не си банкер?
                            Такъв голям ГПР, дори и на гастарбайтер без доказан доход не отпускат. Много паднаха лихвите

Коментар

ти не купува ли там?
                              едни познати от некоя от Б-зоните наскоро споделиха, че там доста се е населило с тъмнокожи от всякакви националности.
                              удачно е да минеш по здрач и да проверииш ....защото в тъмното по-трудно се виждат
                              Не не съм купувал

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                                При тия лихви, да плащаш наем, вместо вноски по жилищен кредит е несериозно..
                                12% ГПР? Абе ти да не си банкер?

Коментар

Working...
                                X