Ето,че е дошъл момента да стана и аз велик инвеститор.Та бих искал да попитам корифеите рентиери.Колко и какви данъци трябва да се платят на 12000лв годишен доход от рентиерство като частно лице?Някакви признати разходи,някаква врътка,някакви намаления на данъци?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Обикновено след първата година има опция за понижаване на наемаи е логично, защото търсенето на нови наематели означава празен имот известно време, комисионна за агенция - а това са ненужни разходи.
Иначе и аз смятам, че всеки месец плащане\прибиране на наем е разхищение на време и за двете страни. На три или на шест месеца е по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеtnx.
за 12 мес 4000 лв авансово но с два депозита
има още договорите и опциите тепърва се развиват в бг
всяка година 10% нагоре отразено в договора
пакетна цена с включени консумативи
тарикатите ще се научат на ред
защото има и други методи
засега други опции за отдаване остават тайна на хората които се занимават с това
не казвам че ще го пробвам аз просто примерОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение42 кв трапезарна част с малък бокс в едно антре и стая отделно баня с тоалетна полуобзаведена в смисъл кухня с уреди в добро състояние и легло жилището е приветливо без лукс ремонти и обзавежданеХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКакви квадрати и какво състояние ? .. , ако ней тайна де ...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеГарсониера, Павлово, наем 400 BGN. Информация от вчера. Отдадена, дългосрочно.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеГарсониера, Павлово, наем 400 BGN. Информация от вчера. Отдадена, дългосрочно.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеБутилка ОТ синьо джони напълнена с пещерняшка ли???
12% ГеПеРе даже да е без ДеДеСе нЕма избиване!!
Па дано да не си на швейцарска позиция, че съвсем УлетЕ...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеГЕПЕРЕТО ми го плащат изулите гащи безимотнициА, аз съм на синьо джони със суров бадем киснат в рилска вода
12% ГеПеРе даже да е без ДеДеСе нЕма избиване!!
Па дано да не си на швейцарска позиция, че съвсем УлетЕ..."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениенаема носи 3-4% а ГПР-то е поне 7-8%. освен това требе да се плаща и главница.така че не си прав.а за Джонито син етикет ме разсмя искрено. то е 300 лв за 700мл. ти ако имаше за Джони щеше да намериш и за шпакловчикШа пие Жони, ама после 1 месец ша седи гладен.
Наема може да носи и 15%, но като пиша да се смята доходност - масовката ми лае насреща че нямало значение при НИ щото си можеш да си живееш в тях ...
Това е бизнес и не се прави със сърце - а с ум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеГЕПЕРЕТО ми го плащат изулите гащи безимотнициА, аз съм на синьо джони със суров бадем киснат в рилска вода
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpstЯ да не обиждаш лордиевича!!!
Той е на таратор с мастика от пещерата!!К'ъв чер хайвер, к'ва водка....
Те 'сичките приходи от наемите отиват в баМката за ГеПеРеТо!!А, аз съм на синьо джони със суров бадем киснат в рилска вода
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениепросто им предложи...."актуализация" на Наемите ...черният хайвер поскъпва , водката и тя...
а за да ги купуваш - Те трябва да плащат Повече
Коментар
-
не им обяснявай ..
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеГоре -долу е така, ама и във Виена съм бил като гост, не като гОстарбайтер както ме бърка кретина със себе сиЧе кой подмостовец ще разглежда Шонбрун
и залата дето бил Кенеди и императрица Сиси.
а за да ги купуваш - Те трябва да плащат Повече.
.
.
Коментар
Коментар