IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
    ГЕПЕРЕТО ми го плащат изулите гащи безимотници А, аз съм на синьо джони със суров бадем киснат в рилска вода
    наема носи 3-4% а ГПР-то е поне 7-8%. освен това требе да се плаща и главница.така че не си прав.а за Джонито син етикет ме разсмя искрено. то е 300 лв за 700мл. ти ако имаше за Джони щеше да намериш и за шпакловчик

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst
      Я да не обиждаш лордиевича!!!

Той е на таратор с мастика от пещерата!! К'ъв чер хайвер, к'ва водка....
      Те 'сичките приходи от наемите отиват в баМката за ГеПеРеТо!!
      ГЕПЕРЕТО ми го плащат изулите гащи безимотници А, аз съм на синьо джони със суров бадем киснат в рилска вода

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
        просто им предложи...."актуализация" на Наемите ...черният хайвер поскъпва , водката и тя...

а за да ги купуваш - Те трябва да плащат Повече
        Напълно сериозно ще предложа на самотни ергени - понижители стаичка със санитарен възел и коридорче на 180лв. Така да се каже пазара е техен, на лузърите. Даже е самостоятелна, без хазяи

Коментар

• не им обяснявай ..

Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
          Горе -долу е така, ама и във Виена съм бил като гост, не като гОстарбайтер както ме бърка кретина със себе си Че кой подмостовец ще разглежда Шонбрун и залата дето бил Кенеди и императрица Сиси.
          просто им предложи...."актуализация" на Наемите ...черният хайвер поскъпва , водката и тя...

а за да ги купуваш - Те трябва да плащат Повече
          .
          .
          .

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            не си прав, лорд фон слатенбург си прави от наемчета 1 400 лв месечно
            Горе -долу е така, ама и във Виена съм бил като гост, не като гОстарбайтер както ме бърка кретина със себе си Че кой подмостовец ще разглежда Шонбрун и залата дето бил Кенеди и императрица Сиси.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
              Беше под мостовете на Виена. Лорда на Кашониерите
              Софето има нищожни наеми - точно зат'ва не си заслужава покупките.
              не си прав, лорд фон слатенбург си прави от наемчета 1 400 лв месечно
              препоръка е

Коментар

той не беше ли по кьолн?
                Беше под мостовете на Виена. Лорда на Кашониерите
                Софето има нищожни наеми - точно зат'ва не си заслужава покупките.

Коментар

Добре, че гастарбайтерите по строежите могат, та са се омешали с талибаните от Авганистан
                  Колко ли квалифициран трябва да си за да не можеш да си плащаш наем в Софето и да живееш като скот по покрайнините на Щутгарт.
                  той не беше ли по кьолн?
                  препоръка е

Коментар

Тия лихви са само за ченгета като теб дето не можете да смятате
                    Добре, че гастарбайтерите по строежите могат, та са се омешали с талибаните от Авганистан
                    Колко ли квалифициран трябва да си за да не можеш да си плащаш наем в Софето и да живееш като скот по покрайнините на Щутгарт.

Коментар

Такъв голям ГПР, дори и на гастарбайтер без доказан доход не отпускат. Много паднаха лихвите
                      Тия лихви са само за ченгета като теб дето не можете да смятате

Коментар

12% ГПР? Абе ти да не си банкер?
                        Такъв голям ГПР, дори и на гастарбайтер без доказан доход не отпускат. Много паднаха лихвите

Коментар

ти не купува ли там?
                          едни познати от некоя от Б-зоните наскоро споделиха, че там доста се е населило с тъмнокожи от всякакви националности.
                          удачно е да минеш по здрач и да проверииш ....защото в тъмното по-трудно се виждат
                          Не не съм купувал

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                            При тия лихви, да плащаш наем, вместо вноски по жилищен кредит е несериозно..
                            12% ГПР? Абе ти да не си банкер?

Коментар

• При тия лихви, да плащаш наем, вместо вноски по жилищен кредит е несериозно..

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                                Може да се наеме от 2-ма души или две двойки, по 250 лв, общо 500 лв.
                                Има хора които се съгласяват на такъв наем.

...
                                по повод
                                Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                                Интересува ме какъв е наема за хубаво ремонтиран апартамент с нови съвременни мебели осветление кухненски уреди.Апартамента да е 110 квадрата близо до метростанция Опълченска Константин Величков или Вардар в райина на Зона Б5 Зона Б18 Зона Б 19 Света Троица Илинден Гевгелийски.Да има две спални минимум по 14-15 квадрата и две бани поне по 4 квадрата.Какъв наем е разумно да се плати за такъв апартамент

Aaaa НЕ! КатИгУричнУ!!!!!
                                ЕкспертЪТ с пълен член в тази статия казА
                                http://fakti.bg/imoti/172332-izplash...en-zaem-s-naem
                                У Младост 65 квадрата (с един кенеф, втори е всяка брезичка около блока) се дава за 300 еврака. Тука 110 с два клозета требе да отиде къде 450 еврака минимум

Инъче комбинации секви - две единички ще направят една двойка - тука наемУ не е много изгодно, щото тая двойка ще трябва го плаща целиО. НиЙ сме цивилизовани и толерантни - дали и хомо или хетеро нЕма значение.
                                единичка плюс двойка ша правят тройка и последниО комбинация две двойки отиват на четворка. Тука трБе се внимава комшиЙтИ да не земат мрънка от много купон
                                Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

Working...
                                X