Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеИмот под наем давам
в Люлин, на етаж десети
сърдечно си признавам
е на старите тапети.
Люлин, Кооперативния пазар
Те хората се дразнят на тези неща,
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениезначителен спад в цената на имотите, а поне аз такъв с над 10-15% в близко бъдеще не виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеМакроикономическата ситуация в България и по света. Нали се сещаш, че има санитарен минимум под който няма да се отдава защото не излиза сметката или бъркаш наемодателите със социални грижи. Единственият вариант да имаш по- ниски наеми в София е значителен спад в цената на имотите, а поне аз такъв с над 10-15% в близко бъдеще не виждам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеЩе, ще, направо ще ви пускаме без пари да обитавате.
Те и цените на имотите ЩЕ паднат, нали така) , ако ще и да ми плащаш !
А за цените,не,няма да падат само в БГ.
В цял свят падат,но тук това няма как да да стане . Просто защото сме много ценни и освен това сме и центъра на Вселената
п.п. тоя ми е бил в игнора.Откривам нов бъг във форума.Показва го,после го няма..повече F5 трябва
Last edited by petrg5s; 11.04.2023, 12:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Какво те навежда на тази мисъл?препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНаемите ще паднат осезаемо до началото на зимата.
Те и цените на имотите ЩЕ паднат, нали така)))
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеКакво те навежда на тази мисъл?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНаемите ще паднат осезаемо до началото на зимата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Нито Пасъм, нито друг клети наемател се е похвалил с намален наем, въпреки тези увеличени %-ти на предлагане. Моя колега от отсрещното бюро в офиса, си плаща 4б0лв. за малкото студио и не мрахти..
иначе ще излети към някой от тия триста процентните увеличения с 20-25% по-висок наем.
ти само си представи, свободните квартири са се увеличили с 300%
а наемите са нагоре с 20%препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
откъде се взеха тия допълнители имоти, че и по 200-300%?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеВ сравнение с края на 2021 и 2022 г. се наблюдава значително увеличение на предлагането на жилища под наем на годишна база в държави от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) - Унгария (+301%), Румъния (+244%), Полша (+217%) и България (+173%), показва доклад на "Колиърс".
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар