IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте, какви смели прогнози за цените на наемите в София предвиждате, за 2023г?

До 2019г., пазара беше добър и наемите разстяха, след пандемията така се закучи, че не му се види края на тая мъка?

​​​​​​​А сега сериозно, гледам че прилични двустайни в южни и централни райони вървят до 900лв, в масовият сегмент, при 950лв, вече има сериозна съпротива. Дали тази година ще стигне ниво 950лв за двустаен в централен и южен район, съвременно ремонтиран и обзаведен или това ще го гледаме 24г., евентуално?
    Last edited by KalinG; 29.01.2023, 16:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

а, тарикатееш май,
      сигурно говориш за Изток/Изгрев/Мусагеница/Дървеница,
      програмиста да е на десетина минути до Център и месторабота, хем района добър,
      хем Метрото и Студенски град (за мацки) наблизо.
      Програмиста работи дистанционно и въобще не му дреме офиса къде е. Аз се преместих на 400 км от моя офис...

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
        Аз пък. От 2016 не работя и само от бфб се издържам...Kiro почина лека му пръст на човека!
        Добро утро,

не си ми изпратил снимките. Прати ги, моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Хахаха, това с парите на БФБ, беше култово, един простак, дето чел финансови отчети до побъркване ми изрекламира Софарма, а аз се набих, като първия балък, но после, като добих вътрешна инфо за броя камиони за републиките, разбрах,че трудно ще изляза на +. Същата работа с Атера, рекламирана от Бертрам и Монбат рекламиран от Киро. Добре,че беше BSO, че да излеза на +.
          е, имаш мегдан още, вкарай джобните на жената от частни уроци във прехваленото Алтерко и ще имаш за хайвер и сьомга.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Лощо си заложил стръвтта. От студенти келепир няма да видиш. Сложи червейче на кукичката в друг водоем( район) Например където има бизнес парк и хора със 5 цифрени заплати.Багодаря за оценката, че съм експерт. Обаче не съм , не си губя парите на БФБ.
            Аз пък. От 2016 не работя и само от бфб се издържам...Kiro почина лека му пръст на човека!

Коментар

“Тома неверни” дай мейл да погледнеш виетнамски студенти по медицина какво причиняват...и всеки нов идва с претенции...баня нов душ... климатик нов дивани ... последно нова миялна и нова пералня!
              Прати на този мейл: tomyhilf@abv.bg

Да видя този вандализъм,

Коментар

Лощо си заложил стръвтта. От студенти келепир няма да видиш. Сложи червейче на кукичката в друг водоем( район) Например където има бизнес парк и хора със 5 цифрени заплати.Багодаря за оценката, че съм експерт. Обаче не съм , не си губя парите на БФБ.
                Хахаха, това с парите на БФБ, беше култово, един простак, дето чел финансови отчети до побъркване ми изрекламира Софарма, а аз се набих, като първия балък, но после, като добих вътрешна инфо за броя камиони за републиките, разбрах,че трудно ще изляза на +. Същата работа с Атера, рекламирана от Бертрам и Монбат рекламиран от Киро. Добре,че беше BSO, че да излеза на +.

Коментар

а, тарикатееш май,
                  сигурно говориш за Изток/Изгрев/Мусагеница/Дървеница,
                  програмиста да е на десетина минути до Център и месторабота, хем района добър,
                  хем Метрото и Студенски град (за мацки) наблизо.

Коментар

Експерта... по време на ковида от къде вземаш студенти по медицина наематели... всички се прибраха по родните места на. 800 лв нямаше никакво търсене иначе всички сте умни тухлари!...идеята. Ми да пиша беше друга!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха. 15 години отдавах под наем. Имах приходи 2х колкото съм го купил. И като сметнах че ремонта да го приведа в първоначалното състояние ще е също толкова пари и ВЕДНАГА го продадох без да го ремонтирам за 35 годишни наема.
                      Сега ям и пия и 35 години ще си живея остатъка от живота без да се занимавам с глупости
                      Хахаха, понеже си гоУем математик и стратег, трудно преживяваш факта, че продаде през 2017-та, от когато до днес имотите като цяло, удвоиха цената си. Болезнен урок а, сега бърже ме сложи в игнора, щото знам, че го практикуваш, когато нечие мнение е твърде трудно за преглъщане от теб.хахаха

Коментар

Другият път пусни суданци, камбоджанци или от Великденски острови. Имам наемател от 12 години, сам човек-програмист. Вградената фурна и кермаични котлони не са ползвани нито веднъж. Ползва само хладилника и микровелето. Яде навън или си поръчва храна за вкъщи. Купил си е апартамента почти на 100% Ако някога пак решиш да рентиерстваш бъди психолог:-)
                        Експерта... по време на ковида от къде вземаш студенти по медицина наематели... всички се прибраха по родните места на. 800 лв нямаше никакво търсене иначе всички сте умни тухлари!...идеята. Ми да пиша беше друга!

Коментар

“Тома неверни” дай мейл да погледнеш виетнамски студенти по медицина какво причиняват...и всеки нов идва с претенции...баня нов душ... климатик нов дивани ... последно нова миялна и нова пералня!
                          Другият път пусни суданци, камбоджанци или от Великденски острови. Имам наемател от 12 години, сам човек-програмист. Вградената фурна и кермаични котлони не са ползвани нито веднъж. Ползва само хладилника и микровелето. Яде навън или си поръчва храна за вкъщи. Купил си е апартамента почти на 100% Ако някога пак решиш да рентиерстваш бъди психолог:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не искам чак до там да стигаме.

Освен това за 9г наемателите чак толкова не амортизират апартаментите и няма толкова големи разходи след тях, както ти пишеш.

Ако са читави хора, само един латекс и почистване.

Коментар

Заповядай в Карол да ти направят разпечатка като си толкова голям философ...ако искаш и. Бас може да направим!
                              Не искам чак до там да стигаме.

Освен това за 9г наемателите чак толкова не амортизират апартаментите и няма толкова големи разходи след тях, както ти пишеш.

Ако са читави хора, само един латекс и почистване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Адмирации за това, че имаш топки и си добър инвеститор.

Мисля, че мнението ти е манипулативно. От БФБ много не се печели и не се е възстановила от кризата през 2008 г.

И дребите риби не могат да правят врътки като теб.
                                Заповядай в Карол да ти направят разпечатка като си толкова голям философ...ако искаш и. Бас може да направим!

Коментар

Working...
                                X