IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
    Май тая вечер си пропуснал да си пиеш хапчетата, щото почна да ги плещиш като дохтура
    Кое точно не ти хареса и т.н...........?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Ти имаш големи стаи, сигур халета
      Понеже съм алчен, си сметнах стаите в старата , новата къща и в двата ми магазина /о фиса/- 8 са в София + два апартамента , единият за 20, другия за 40 бежанци. В Радомир 5 стаи.
      Ако дам тези в София за 8х200= 1600лв. ; двата апартамента съответно за 400 и 800лв.; 5 стаи в Радомир по едва 100лв-500лв- общо е равно на 3300лв.
      От утре почват здрави преговори за всичко накуп! Ако постигна тази реална сума, ще изгоня всички българи от имотите ми и ще настаня горките бежанци!
      Май тая вечер си пропуснал да си пиеш хапчетата, щото почна да ги плещиш като дохтура

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Дай ги на сам бре Имам стаи по 1000 квадрата
        Ти имаш големи стаи, сигур халета
        Понеже съм алчен, си сметнах стаите в старата , новата къща и в двата ми магазина /о фиса/- 8 са в София + два апартамента , единият за 20, другия за 40 бежанци. В Радомир 5 стаи.
        Ако дам тези в София за 8х200= 1600лв. ; двата апартамента съответно за 400 и 800лв.; 5 стаи в Радомир по едва 100лв-500лв- общо е равно на 3300лв.
        От утре почват здрави преговори за всичко накуп! Ако постигна тази реална сума, ще изгоня всички българи от имотите ми и ще настаня горките бежанци!

Коментар

Имам проблем със сирийските ми наематели. Както ви бях писал лятото, по 100лв. на стая дадох на общо 6 сирийци. Сега ме натискат да си вкарат неограничено количество в същите стаи за по общо 200лв. на стая! Чудя се......
          Дай ги на сам бре Имам стаи по 1000 квадрата

Коментар

• Имам проблем със сирийските ми наематели. Както ви бях писал лятото, по 100лв. на стая дадох на общо 6 сирийци. Сега ме натискат да си вкарат неограничено количество в същите стаи за по общо 200лв. на стая! Чудя се......

Коментар

• Голям Шоплук[редактиране]Големият Шоплук обхваща земите на запад от долното течение на Искър, минавайки през Врачанско, Монтанско, Ломско, Видинско, продължава на юг през Пернишко, Софийското поле(в самия град София диалектът е изчезнал), Ботевградско, Пазарджишко(частично), Самоковско, Радомирско, Дупнишко, Кюстендилско, след което преминава в Република Македония и обхваща Паланечко, Кумановско, после се отправя на север по река Южна Морава в днешна Сърбия и обхваща Вранско, Лесковско, Пиротско, Нишко (Поморавието), Гургусовско, Зайчарско (Тимошко). Големият Шоплук обхваща всички места от Малкия Шоплук.

В Радомирско специално са наричали Мраканско или мракани тази част от шопите!

Коментар

Батко Пешо, по паралела Шоплука се простира от Копривщица до Ниш!
                Лордев е само до Ниш ли?По добре до Виена.Радомир няма нищо общо с шопите.А диалекта е много готин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Е па откога у Радомир живеят шопи????!!!!!!!
                  Батко Пешо, по паралела Шоплука се простира от Копривщица до Ниш!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                    ФФ има и други специалности
                    Знам че има и други специалности но тази е най готината пък и имам близки хора там

Коментар

Ей стига бе да не е учила за библиотекарка?
                      ФФ има и други специалности
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                        Библиотекарките май са във Факултета по журналистика.
                        Мисля че не са в журналистическия а във философския.

Коментар

Диалекто, не съм го заборавил даге,ама никой не казва дитету!
                          В целия шоплък си вика лапе...
                          Виж повече тук:

http://www.pendarka.com/category/shops

Ще припознаеш много от моята философия за живота!
                          Е па откога у Радомир живеят шопи????!!!!!!!

Коментар

Ей стига бе да не е учила за библиотекарка?
                            Библиотекарките май са във Факултета по журналистика.

Коментар

Лордов оти се праиш на утепан?Нали си от Радомир?Или си забравил диалекто?
                              Диалекто, не съм го заборавил даге,ама никой не казва дитету!
                              В целия шоплък си вика лапе...
                              Виж повече тук:

http://www.pendarka.com/category/shops

Ще припознаеш много от моята философия за живота!

Коментар

Не знам какво ще работи, разбрах, че ще учи в СФ на СУ. Нищо по-удобно от Слатина за някакви 10-15 минути да се разходи през сградите на БАН до този факултет!
                                Лордов оти се праиш на утепан?Нали си от Радомир?Или си забравил диалекто?

Коментар

Working...
                                X