IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Ей стига бе да не е учила за библиотекарка?
    ФФ има и други специалности
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
      Библиотекарките май са във Факултета по журналистика.
      Мисля че не са в журналистическия а във философския.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Диалекто, не съм го заборавил даге,ама никой не казва дитету!
        В целия шоплък си вика лапе...
        Виж повече тук:

http://www.pendarka.com/category/shops

Ще припознаеш много от моята философия за живота!
        Е па откога у Радомир живеят шопи????!!!!!!!

Коментар

Библиотекарките май са във Факултета по журналистика.

Коментар

Лордов оти се праиш на утепан?Нали си от Радомир?Или си забравил диалекто?
            Диалекто, не съм го заборавил даге,ама никой не казва дитету!
            В целия шоплък си вика лапе...
            Виж повече тук:

http://www.pendarka.com/category/shops

Ще припознаеш много от моята философия за живота!

Коментар

Не знам какво ще работи, разбрах, че ще учи в СФ на СУ. Нищо по-удобно от Слатина за някакви 10-15 минути да се разходи през сградите на БАН до този факултет!
              Лордов оти се праиш на утепан?Нали си от Радомир?Или си забравил диалекто?

Коментар

Мани я па ти тая Слатина.Що че работи детиту там?
                Не знам какво ще работи, разбрах, че ще учи в СФ на СУ. Нищо по-удобно от Слатина за някакви 10-15 минути да се разходи през сградите на БАН до този факултет!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                  бакалавър беше в ФФ
                  а сега ще магистри в СтФ

Коментар

Ти отначало написа СУ ФФ, ама те философския и стопанския са един до друг, най близо до колелото на четвърти км. Няма да ти предлагам в Слатина за да не ме бъзикат тука, ама близък квартал е Изток и Мусагеница. Там ако намериш нещо добро , дъщеря ти ще ходи спокойно пеш, през хубави градинки и спокойни и тихи квартали за учене. Районът около х-л "Плиска също е много подходящ.
                    Мани я па ти тая Слатина.Що че работи детиту там?

Коментар

Ти отначало написа СУ ФФ, ама те философския и стопанския са един до друг, най близо до колелото на четвърти км. Няма да ти предлагам в Слатина за да не ме бъзикат тука, ама близък квартал е Изток и Мусагеница. Там ако намериш нещо добро , дъщеря ти ще ходи спокойно пеш, през хубави градинки и спокойни и тихи квартали за учене. Районът около х-л "Плиска също е много подходящ.
                      бакалавър беше в ФФ
                      а сега ще магистри в СтФ

Коментар

• Ти отначало написа СУ ФФ, ама те философския и стопанския са един до друг, най близо до колелото на четвърти км. Няма да ти предлагам в Слатина за да не ме бъзикат тука, ама близък квартал е Изток и Мусагеница. Там ако намериш нещо добро , дъщеря ти ще ходи спокойно пеш, през хубави градинки и спокойни и тихи квартали за учене. Районът около х-л "Плиска също е много подходящ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Малкият е станал факир на градския транспорт. Прави някакви комбинации, за които аз изобщо не бих се сетил С 20 кинта карта обикаля като изоглавен. Та той ме светна за 204, аз не го знаех къде ходи
                          60 кинта 3месеца всички линии-студентска,сигурно и ученическа

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            ииииибаф мааааа му, честно, ти уби коча с лопатата - 204 не е истина просто
                            Малкият е станал факир на градския транспорт. Прави някакви комбинации, за които аз изобщо не бих се сетил С 20 кинта карта обикаля като изоглавен. Та той ме светна за 204, аз не го знаех къде ходи

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                              идея си нямам ,как ще пътува
                              сигурно е се е съобразила
                              с приятелката си
                              щото преди беше с друга
                              и не е за разправяне
                              абе не знам, но не е далавера за нея, освен ако няма приятел от района Много, ама много й е далече, реално е другияt край на София, което принципно не е проблем, ама за 600 кинта Как да ти кажа - цена/качество е тотална преебавка, щото ще има и доволно много транспортни разходи (освен за ходенето до училище) - дискотеките са й доста далеч от бъкстоня Но това ми е последното включване по темата, ако не ме запиташ нещо де (все пак си френдче) - в края на краищата тя ще си живее та, а ти ще си плащаш, не аз
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Много хубаво му палите фитилите на човека, но съм сигурен, че не сте наемали скоро апартамент и то септември месец. Мои близки скоро търсиха и е някакъв кошмар. Фалшиви обяви, мизерия, мебели от времето на баба ви. Наемите изобщо не зависят от Лозенец , Бъкстон или който е да е квартал с изключение на Младост и Студентски град. Хубави апартаменти, ремонтирани с нови мебели почти няма или ако има няма да ви хареса цената. Човек прави компромис с нещо винаги. Добра локация/ близо до месторабота, училище/-мизерия или прекалено висока. цена. Добър апартамент- не толкова добра локация........ снона цена.
                                Децата много добре са се ориентирали, ако пък не им е толкова удобно винаги могат да търсят нещо друго.

Коментар

Working...
                                X